Λέσβος: Μαζική διαδήλωση κατά Τσίπρα και ΕΕ (vid)

Κατηγορία Μεταναστευτικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Youmagazine Newsroom

 

ΕΕ και Βερολίνο θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποικία μεταναστών, να διώξουν τους κατοίκους της και στη συνέχεια να τη διαμελίσουν.
ν

ν

ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ έγινε χθες το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση της χώρας από τον γερμανικό-ευρωπαϊκό ζυγό και την ξενόδουλη φασιστική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, που προωθεί μέσω της οικονομικής εξόντωσης του λαού τη μετατροπή της χώρας σε αποικία μεταναστών με απώτερο στόχο τον διαμελισμό της και το μοίρασμα κομματιών εθνικού εδάφους στους εχθρούς της.
Έστω και αργά, οι κάτοικοι της Λέσβου κατάλαβαν πως το να υποδέχονται στο νησί τους και να περιθάλπουν μετανάστες δεν είναι μόνο σε βάρος τους, αλλά σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
Διότι δεν αποτελεί λύση αφού τους δεχτούν στο νησί τους και τους φροντίσουν να τους στέλνουν κατόπιν στην ενδοχώρα, όπου αντικαθιστούν τον ελληνικό πληθυσμό και τους νέους και τις νέες που έφυγαν στο εξωτερικό εξαιτίας των Μνημονίων.
Ακολουθώντας αυτή την τακτική, θα χάσουν σε λίγο καιρό το ίδιο το νησί τους.
Ήδη μεγάλες περιοχές στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις έχουν μετατραπεί σε γκέτο, όπου ακούει κανείς οποιαδήποτε άλλη γλώσσα πλην των ελληνικών.
ν

Εκατοντάδες κάτοικοι της Λέσβου διαδήλωσαν κατά της ευρωπαϊκής πολιτικής για το μεταναστευτικό. Image: Supplied
ν

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων, πριν να είναι πολύ αργά, πως στόχος των ξένων, της γερμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Βερολίνου, είναι να μετατραπεί η Ελλάδα σε νεκροταφείο ψυχών, σε μια σύγχρονη Βαβέλ, σε αποικία μεταναστών, σε χώρα εγκλήματος και ανομίας, όπου τα εκατομμύρια των μεταναστών θα αρχίσουν σε λίγο να απαιτούν αυτοδιάθεση και να διεκδικούν ελληνικά εδάφη ως δικά τους.
Ακόμη και οι ξένοι αναρωτιούνται: «Έλληνες, γιατί δεν υπερασπίζεστε τη χώρα σας; Γιατί δεν φυλάτε τα σύνορά σας; Γιατί είστε τόσο αδιάφοροι, τόσο ενδοτικοί;»
«Στο σπίτι σας δεν αφήνετε να μπει ξένος, να κάνει κατάληψη ή να σας αρπάξει την περιουσία. Γιατί το επιτρέπετε στη χώρα σας; Δεν είναι σπίτι σας;»
Ούτε πρέπει να μας παραπλανήσει η δήλωση ότι τάχα η ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή και ακτοφυλακή είναι έτοιμη να ενισχύσει τις δυνάμεις της στα χερσαία σύνορα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, λόγω της αύξησης των μεταναστευτικών ροών.
Αυτοί που θα έρθουν –αν και όσοι έρθουν– θα κάνουν ακριβώς το αντίθετο: θα ανοίξουν ακόμη περισσότερο τις αφύλαχτες πόρτες των συνόρων για να πλημμυρίσει ο τόπος από μετανάστες. Και η χώρα θα υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο.
ν

Η διαδήλωση της Πέμπτης ήταν μέρος της γενικής απεργίας σε ολόκληρη τη Λέσβο, που ζητά τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της άφιξης μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών. Τέτοιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πρέπει να αρχίσουν να οργανώνονται σε όλη τη χώρα. Image: Supplied
ν

Ούτε πρέπει να δεχόμαστε χρήματα από την ΕΕ για την συντήρηση των μεταναστών. Είναι ένα άλλο δόλιο μέσο, το οποίο, πέρα από το ότι συμβάλλει στον πλουτισμό όλων όσων εμπλέκονται στο δουλεμπόριο της διακίνησης, των διαφόρων ΜΚΟ και των τάχα «φιλανθρωπικών» οργανώσεων που έχουν στο όνομά τους το δηλωτικό «…χωρίς σύνορα», επιχειρεί ουσιαστικά να εξαγοράσει την εθνική συνείδηση των Ελλήνων και να τους κάνει συνένοχους στο χαμό τους.
Άλλωστε η Μέρκελ το είπε απροκάλυπτα πριν λίγο καιρό, με αφορμή το Μακεδονικό: «Πάρτε χρήματα και δώστε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια».
Οι Ευρωπαίοι φασίστες νομίζουν ότι όλα στη γη πωλούνται και όλοι ξεπουλιούνται σαν να είναι πόρνες.
Μην ακούτε τους πληρωμένους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς των Μνημονίων. Αυτοί έχουν κάνει τη μπάζα τους, γι’ αυτούς και τα δισέγγονά τους, και την κρίσιμη στιγμή θα λακίσουν στο εξωτερικό.
Κλείστε τα αφτιά σας στα λεγόμενα περί «ανθρωπισμού» και «φασισμού». Δηλαδή όποιος υπερασπίζεται τη χώρα του είναι φασίστας; Ο Αμερικάνος, ο Γάλλος, ο Βρετανός ή ο Ρώσος που υπερασπίζεται την ακεραιότητα της χώρας του και τα συμφέροντά της είναι φασίστας ή πατριώτης;
Οι μόνοι φασίστες εδώ είναι οι Βρυξέλλες, οι Γερμανοί –άλλωστε πότε έπαψαν να είναι;– οι διεθνιστές δοσίλογοι που μας κυβερνούν και τα κόμματα της Βουλής που ψήφισαν και με τα δύο χέρια τα Μνημόνια, ανοίγοντας την πόρτα για την υποδούλωση της χώρας στους ξένους ληστές, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, την οικονομική εξάρτηση και εξόντωση του ελληνικού λαού, την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του, τον εξοστρακισμό του στο εξωτερικό.
Οι Έλληνες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί είναι το κράτος και όχι η εκάστοτε κυβέρνηση, οι δημόσιες υπηρεσίες, οι δήμοι ή η αστυνομία. Όλοι αυτοί είναι υπηρέτες τους. Και αφού το συνειδητοποιήσουν, ας πάρουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους – πριν να είναι πολύ αργά.

ν

 


Translate this post