Ιβάν Σαββίδης: Εισέβαλε στο γήπεδο με πιστόλι

Κατηγορία Ελλάδα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Youmagazine Newsroom

 

Νέα ήθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει στο 90΄ στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένος με πιστόλι!

Ο Ιβάν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο με το πιστόλι στη ζώνη του. Πηγή: Youtube
ν

Ο ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ δύο πολιτικών, του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αλέξη Τσίπρα, πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, εισέβαλλε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένος με πιστόλι, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα πρωταθλήματα στη Ελλάδα κερδίζονταν με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο, γνωστό και ως Παράγκα. Τα παιχνίδια στήνονταν, με τον πρόεδρο της ομάδας που επιθυμούσε διακαώς το πρωτάθλημα να πληρώνει διαιτητές, αντίπαλους παίκτες και προπονητές, και κάνοντας άλλους παράγοντες να υποκλιθούν στη δύναμη του πορτοφολιού του.
Τα τελευταία χρόνια, τα πρωταθλήματα κερδίζονται με ακόμη πιο πολιτισμένο τρόπο, δηλαδή με στημένα επεισόδια που παρέχουν στους αθλητικούς δικαστές την δυνατότητα να αφαιρούν βαθμούς από τη μια ομάδα και να τους δίνουν στην άλλη, κατά προτίμηση σε εκείνη της οποίας ο πρόεδρος έχει την πολιτική εύνοια.
Σήμερα πάντως όλα αυτά τα δεδομένα, τα κάπως θηλυπρεπή, άλλαξαν. Στο ντέρμπυ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο πρόεδρος του δικέφαλου του Βορρά εγκαινίασε νέα ήθη, που προβλήθηκαν δεόντως από όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Ο κ. Σαββίδης όχι μόνο εισόρμησε έξαλλος στον αγωνιστικό χώρο, μένεα πνέοντας κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά κουβαλούσε μαζί του και πιστόλι, θέλοντας να δείξει ότι τους αγώνες τους κερδίζουν οι πραγματικοί άνδρες!
ν

Θα σας δείξω εγώ πώς παίρνονται τα πρωταθλήματα, φαίνεται να λέει ο κ. Σαββίδης, ο οποίος κατευθύνεται προς τον διαιτητή με στυλ γνήσιου πιστολέρο. Πηγή: Πηγή: Youtube
ν

Η εισβολή του κ. Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο έγινε στις 21:30 στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης και με τον ΠΑΟΚ να έχει βάλει γκολ, το οποίο ο διαιτητής Κομίνης ακύρωσε ως οφσάιντ, ύστερα από υπόδειξη του επόπτη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στο γήπεδο και αφού έκανε νόημα στους παίκτες του να αποχωρήσουν, άρχισε να κατευθύνεται προς τον διαιτητή του αγώνα. Τον πρόλαβε όμως ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, που έτρεξε προς τον κ. Κομίνη λέγοντάς του «Είσαι νεκρός!» Και ο κ. Κομίνης, φρονίμως ποιών, κατακύρωσε το γκολ υπέρ του ΠΑΟΚ.
Αυτή η απόφαση ελάχιστα ηρέμησε τον κ. Σαββίδη, ο οποίος έκανε στροφή και κινήθηκε απειλητικά προς τον πάγκο της ΑΕΚ. Ευτυχώς τον συγκράτησαν οι άνδρες της φρουράς του, που σίγουρα ξαφνιάστηκαν και οι ίδιοι από την θυελλώδη αντίδραση του Ρώσου επιχειρηματία.
Μόνο ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος Αντελίνο Βιεϊρίνια, τόλμησε να πει στον Ρώσο ότι δεν μπορεί να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και να διακόπτει το ματς, όπως ένας χούλιγκαν.
Επειδή όμως ο Ιβάν Σαββίδης είναι χρηματοδότης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ούτε συνελήφθη μέσα στο γήπεδο, παρουσία τόσων αστυνομικών, όπως θα συνέβαινε με κάθε άλλον που παρανομεί, ούτε πρόκειται να τιμωρηθεί για τα οφθαλμοφανή αδικήματα που διέπραξε. Αυτό σημαίνει να έχεις «δόντι».
Τελικά ο αγώνας, που διεκόπη οριστικά, έληξε με 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και υπαιτιότητα της ΑΕΚ!
Όπως έγραψε ο άτυχος κ. Κομίνης στο φύλλο του αγώνα, η αναμέτρηση διεκόπη με υπαιτιότητα της ΑΕΚ, καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο στις 23:30 –δηλαδή δύο ώρες μετά τη διακοπή του αγώνα, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα– επικαλούμενη λόγους ασφαλείας…
Ω καιροί, ω ήθη!
ν

 


Translate this post