Στην Αντζελίνα Τζολί δεν αρέσει η μοναξιά (vid)

Κατηγορία Κοινωνία

CELEBRITY LIFE

Youmagazine Newsroom

 

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει πόσο βασανιστική είναι η μοναξιά.

Πηγή: Youtube
ν

ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει ότι συνεχίζει να ασχολείται με τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε αυτό στη ζωή της και στη ζωή των παιδιών της. 
«Ήταν δύσκολο. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη», δήλωσε η μητέρα των έξι παιδιών στην βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό. Είναι δύσκολο». 
Η Αντζελίνα και ο Μπραντ έζησαν μαζί 12 χρόνια εκ των οποίων τα δύο παντρεμένοι πριν αποφασίσουν πέρυσι τον Σεπτέμβριο να χωρίσουν. 
Εκτός όμως από το να προσπαθεί να βάλει την ζωή της σε τάξη, αντιμετωπίζει και κάποιες ανησυχίες που έχει για την υγεία της. 
Το 2013 η ηθοποιός υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και το 2015 αφαίρεσε τις ωοθήκες της. Νωρίτερα φέτος αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υπέρτασης αλλά και παράλυση Bell Parsey.
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο, συναισθηματικά, έτος. Και έχω και τα προβλήματα της υγείας μου, τα οποία και πρέπει να παρακολουθώ», είπε η χολιγουντιανή σταρ. 
Και περιέγραψε πώς νιώθει το σώμα της μερικές φορές. «Μερικές φορές αισθάνομαι σαν να με έχουν χτυπήσει πολύ δυνατά, αλλά προσπαθώ να γελάω όσο γίνεται περισσότερο. Τα παιδιά μας αισθάνονται το άγχος μας όταν πρέπει να νιώθουν τη χαρά μας. Ακόμα κι αν είστε στο στάδιο της χημειοθεραπείας θα πρέπει να βρίσκετε το κουράγιο να χαμογελάτε και να δίνετε αγάπη. Μπορεί να ακούγεται ψεύτικο, αλλά είναι η αλήθεια».
ν

Η “επανένωση” στο Μπέβερλι Χιλς

Πάντως η συνέντευξη στην Sunday Telegraph έρχεται την ίδια στιγμή που η Daily Mail αναφέρει πως το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε ξανά μετά από δύο χρόνια χωρισμού μέσα σε ένα αρκετά φορτισμένο κλίμα.
Σύμφωνα με τον βρετανικό μέσο, Τζολί και Μπρατ συναντήθηκαν σε ένα ένα μικρό σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.
«Πρώτα έφτασε η Αντζελίνα ζολί, η οποία βγήκε μέσα από το πολυτελές αυτοκινητό και μπήκε κατευθείαν στο μικρό σπιτάκι με τα τρία υπνοδωμάτια κάπου απόμερα στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν άβαφη και είχε κάνει τα μαλλιά της μία αυστηρή αλογοουρά. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε ο Μπρατ Πιτ, ο οποίος βγήκε από το αυτοκίνητό του και μπήκε πολύ γρήγορα στο σπίτι», αναφέρει η ίδια πηγή.
Μαζί στην «μεγάλη» συνάντηση ήταν και οι δικηγόροι τους, αλλά το κλίμα δεν ήταν αυτή τη φορά ψυχρό ανάμεσά τους.
«Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Δεν άφησαν τίποτα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια φρέσκια αρχή» αποκαλύπτει ο βιογράφος του ζευγαριού Ίαν Χαλπερίν.
Μπορεί βέβαια οι λόγοι του χωρισμού να ήταν σοβαροί, καθώς οι φήμες περί ποτού και ναρκωτικών του Μπραντ Πιτ να είχαν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα μεταξύ του ζευγαριού, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η σπίθα δεν έχει σβήσει ακόμη μεταξύ τους.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την ταινία First They Killed My Father (2017), ένα ιστορικό βιογραφικό θρίλερ που σκηνοθέτησε η Τζολί και αναφέρεται στον αιματηρό εμφύλιο πόλεμο της Καμπότζης.

ν

ν

Με στοιχεία από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Translate this post