Ποιος ηγέτης φοράει κάλτσες με τον Πόλεμο των Άστρων;

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας παγκόσμιος ηγέτης εντοπίστηκε να φοράει κάλτσες με εικόνες από τον Πόλεμο των Άστρων στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Αυτός ο ηγέτης πιάστηκε να φοράει κάλτσες με τη μορφή του Τσουμπάκα από τον Πόλεμο των Άστρων. Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι; Photo: AFP. Πηγή: Supplied
ν

ΕΑΝ σκεφτήκατε πως ο ηγέτης αυτός είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ιδίως μετά τον πύρινο λόγο που εξαπέλυσε στον ΟΗΕ εναντίον της Βόρειας Κορέας, σας πληροφορούμε πως κάνετε λάθος.
Ο συγκεκριμένος ηγέτης φορούσε αυτές τις κάλτσες στο Global Business Forum που είχε οργανώσει το πρακτορείο Bloomberg στα πλαίσια της Συνόδου του ΟΗΕ. Όπως ήταν φυσικό, το διαδίκτυο πήρε φωτιά για το ποιο μήνυμα ενδεχομένως έστελνε αυτή η επιλογή στους άλλους ηγέτες.
Ο Τσουμπάκα, εμπνευσμένος από τον Μεγαλοπόδαρο, είναι ένα Γούκι ηλικίας 200 ετών με ύψος 2,28 μέτρα. Ο Τσουμπάκα είναι ο πιστότερος φίλος και συνεργάτης του Χαν Σόλο, και συγκυβερνήτης στο διαστημόπλοιο του τελευταίου, το Μιλένιουμ Φάλκον. Αν και τρομερός στην όψη, είναι ένα Γούκι με χρυσή καρδιά!
ν

Οι κάλτσες Τσουμπάκα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα θέματα του Πολέμου των Άστρων. Ποιος όμως τις φοράει; Photo: AFP. Πηγή: Supplied
ν

Η αποκάλυψη: ο κάτοχός τους είναι ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρυντώ (αριστερά), και τις φορούσε κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον πρωθυπουργό των Κάτω Χωρών Μαρκ Ρούτε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών την Τετάρτη. Photo: AFP. Πηγή: Supplied
ν


ν

Ο 45χρονος Καναδός πολιτικός έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και Παιδαγωγική στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας. Έγινε ευρύτερα γνωστός το 2000, όταν εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του στην κηδεία του πατέρα του, που υπήρξε πρωθυπουργός του Καναδά. Μετά την αποφοίτησή του, εργάστηκε ως δάσκαλος στο Βανκούβερ, ενώ αργότερα σπούδασε Μηχανική στο ίδιο Πανεπιστήμιο, από το οποίο απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Περιβαλλοντική Γεωγραφία.
Όσοι συναναστρέφονται τον Τρυντώ γνωρίζουν πως όταν θέλει να κάνει εντύπωση φοράει το πιο πρωτότυπο και φανταχτερό ζευγάρι καλτσών.
ν


ν

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν στην Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ οι κάλτσες που φόρεσε ο Τρυντώ στην τελευταία σύνοδο του ΝΑΤΟ. Ήταν χρώματος ροζ και είχαν σε γαλάζιο φόντο το λογότυπο της Ατλαντικής Συμμαχίας. Μάλιστα η Μέρκελ έμεινε έκπληκτη από το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που διαθέτουν χιούμορ.
ν


ν

 


Translate this post