Παρουσίαση: “Ο πρίγκιπας με τα τρία πεπρωμένα”

Κατηγορία Art Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Youmagazine Newsroom

 

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο Beverley Café Bistrot στο Χαλάνδρι, θα γίνει παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο πρίγκιπας με τα τρία πεπρωμένα».

«Τρία πεπρωμένα ορίζουν τη ζωή μου: ένας κροκόδειλος, ένα φίδι κι ένας σκύλος».
ν

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του παιδικού βιβλίου «Ο πρίγκιπας με τα τρία πεπρωμένα» των Βασίλη Χρυσικόπουλου και Εύης Παπαδοπούλου, σε εικονογράφηση της Φαρίντα Ελ Γκαζάρ, θα γίνει την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στο Beverley Café Bistrot, στο Χαλάνδρι, στην κεντρική πλατεία Ελευθερωτών 10, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, τηλ. 215-5150373.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και πάνω.
Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου αρνείται να ζήσει μέσα στον φόβο εξαιτίας της προφητείας των Επτά Αθώρ, γι’ αυτό παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει και να γνωρίσει τη ζωή στις χώρες γύρω από τον Ευφράτη ποταμό. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με τα τρία πεπρωμένα του και θα θελήσει να ορίσει ο ίδιος την πορεία της ζωής του.
Ο «Πρίγκιπας με τα τρία πεπρωμένα», το πρώτο παραμύθι της νέας σειράς των εκδόσεων Μάρτης «Αρχαία αιγυπτιακά παραμύθια», τοποθετείται χρονικά στον 13ο π.Χ. αιώνα, κατά τις αρχές της 19ης Φαραωνικής Δυναστείας, και σώζεται σε πάπυρο που φυλάσσεται στο Βρετανικό Μουσείο. Η ιστορία του πρίγκιπα, που συγκινεί με τη διαχρονικότητά της, παραμένει ζωντανή μέσα από τις αφηγήσεις των σύγχρονων Αιγυπτίων.

 


Translate this post