“Οι Έλληνες του Πόντου”: εκδήλωση στις 2 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία Art Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Youmagazine Newsroom

 

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιείται πολιτιστική εκδήλωση , με ομιλίες, ποντιακή μουσική και χορούς, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πολιτισμού Νέου Πύργου Ευβοίας.

ν

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πολιτισμού Νέου Πύργου “Αναγέννηση” 2017 στο πλαίσιο των Ιστορικών Αφιερωμάτων που διοργανώνει κάθε χρόνο, για το 2017 ξεκινά μια ιστορική αναδρομή στον Πόντο.
Σε συνεργασία με τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:30 στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέου Πύργου, θα παρουσιαστεί η γενική Ιστορία και Λαογραφία με θέμα: “Οι Έλληνες του Πόντου” με ομιλητή τον κ. Γιώργο Χατζηελευθερίου.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστεί ντοκυμαντέρ για τους Έλληνες του Πόντου, θα ακουστεί Ποντιακή Μουσική και θα παρουσιασθούν Ποντιακοί Χοροί με την συμμετοχή τη Χορευτικής Ομάδος της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. Είσοδος ελεύθερη.
Πληροφορίες: Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Πύργου “Αναγέννηση”
Ν. Πύργος, Ιστιαίας Ευβοίας 34200. Πρόεδρος Λεμονιά Γ. Μουλά τηλ. 6934-773404  Γ. Γραμματέας Διαμαντής Τάκογλου Τηλ.: 6973-533490.
ν

ν

 


Translate this post