Παιχνίδι με τον Άλφονς, στο βιβλιοπωλείο Booktique

Κατηγορία Art Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Youmagazine Newsroom

 

Οι εκδόσεις Μάρτη και το Booktique στο Κολωνάκι προσκαλούν γονείς και παιδιά το Σάββατο 22 Απριλίου στις 12:00 για παιχνίδι με τον Άλφονς!


ν

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την κυκλοφορία του Σκανταλιάρη Άλφονς, γονείς και παιδιά έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον Άλφονς μέσα από θεατρικό παιχνίδι και βιωματικές δράσεις υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου Άννας Παπαφίγκου.
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 12:00 στο βιβλιοπωλείο Booktique στο Κολωνάκι, Πατριάρχου Ιωακείμ 21, τηλ. 210-7235425.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και την οργανώνουν οι εκδόσεις Μάρτη.
Τον Μάρτιο του 2014, η Άννα Παπαφίγκου και ο παιδικός της φίλος Γιάννης Γκανάς, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Να φτιάξουν έναν εκδοτικό οίκο με βιβλία αποκλειστικά και μόνο για παιδιά.  
Τον Μάρτιο του 2014, γεννήθηκε ο Μάρτης και ένας ζωγραφιστός κόκκινος και λευκός μικρός Μάρτης κοσμεί όλες τις ράχες των εκδόσεων.  
Στον Μάρτη έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα αρκετοί τίτλοι και οι δύο υπερήφανοι δημιουργοί του οίκου, μπορεί να μην κερδίζουν ακόμα χρήματα, αλλά δεν κάνουν καμία έκπτωση στη λεπτομέρεια. Τα βιβλία τους –από τα ωραιότερα παιδικά, όπως συμφωνούν όλοι– τα επικοινωνούν με τον μοναδικό τρόπο της Άννας που στήνει αφηγήσεις που σε συνεπαίρνουν.

 


Translate this post