Μάγισσες θα κάνουν βουντού στον Ντόναλντ Τραμπ

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το Συνδικάτο Μαγισσών των ΗΠΑ οργανώνει τελετή μαγείας εναντίον του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ!

Βασικά συστατικά της τελετουργίας: μια μη κολακευτική φωτογραφία του προέδρου και ο Πύργος των Ταρώ. Image: Supplied
ν

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ μέρα της εκλογής του, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο, κυρίως όμως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και καθώς οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες δεν έπιασαν, οι μάγισσες των ΗΠΑ σκοπεύουν να αναλάβουν δράση, κάνοντας ένα δυνατό ξόρκι εναντίον του.
Την περίοδο αυτή ένα έγγραφο κάνει το γύρο της κοινότητας των μαγισσών, ζητώντας από όσους ασκούν την σκοτεινή τέχνη της μαγείας να πάρουν μέρος σε μια τελετή που θα γίνεται μια φορά το μήνα, έως ότου ο πρόεδρος εγκαταλείψει το Οβάλ Γραφείο.
Η τελετή θα γίνεται στις 12:00 τα μεσάνυχτα, τη μέρα που αρχίζει η τελευταία περίοδος της Σελήνης, όταν το φεγγάρι πηγαίνει στη χάση του.
Η πρώτη τελετή θα γίνει σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και οι επόμενες τελετές στις 26 Μαρτίου, 24 Απριλίου, 23 Μαΐου κ.ο.κ., δύο ημέρες πάντα πριν τη Νέα Σελήνη.
ν

Η τελετουργία θα περιλαμβάνει ξόρκια και κατάρες πάνω από μια μη κολακευτική φωτογραφία του προέδρου. Image: Supplied
ν

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο αρθρογράφος Michael M. Hughes, που ασχολείται με το παραφυσικό, στην ιστοσελίδα ExtraNewsFeed την περασμένη εβδομάδα.
Οι μάγοι και οι μάγισσες έλαβαν επίσης έναν κατάλογο με τα απαραίτητα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στο τελετουργικό, καθώς και τα ξόρκια που πρέπει να ειπωθούν.
Απαραίτητα είναι η πεντάλφα, η κάρτα «Ο Πύργος» των Ταρώ, κεριά, καρφιά, μπολ με νερό, αλάτι και φτερά, ενώ προαιρετικά είναι ένα κομμάτι σιδηροπυρίτη, θειάφι, μαύρο νήμα κι ένα μικρό καρότο σε σχήμα ανθρώπινου σώματος, καθώς είναι δύσκολο να βρεθεί μανδραγόρας.
Όταν η αμερικανική Huffington Post που επικοινώνησε με τον Hughes τον ρώτησε αν πρόκειται για πράξη μαύρης μαγείας, εκείνος απάντησε: «Εγώ το βλέπω σαν αυτοάμυνα».
Οι μάγισσες δημιούργησαν επίσης μια σελίδα στο Facebook, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τις σχετικές οδηγίες, προκειμένου η μαγική τελετή να γίνει μαζική, αποκτώντας έτσι την κρίσιμη μάζα που χρειάζεται για να είναι αποτελεσματική.
Μένει να δούμε αν τα μάγια θα πιάσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση, μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε κι εμείς να κάνουμε τελετουργική μαγεία κατά των δανειστών της χώρας και όλων εκείνων που πίνουν το αίμα του λαού; Σοβαρά τώρα…
ν

 


ν

C.W. Stoneking ~ I studied evil, I can’t deny, / Was a hoodoo charm called a Love Me or Die…
ν

ν
 ν


Translate this post