Κάρμα: ό,τι έχει γραφεί μπορεί να διαγραφεί

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Ψυχικές δυνάμεις

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  2|2

Posted by Youmagazine Staff

 

Η άσκηση οραματισμού που ακολουθεί μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία και να αναζητήσει απάντηση στο πρόβλημα που τον απασχολεί.

ν

Τι χρειάζεται για την άσκηση

Για την άσκηση που ακολουθεί χρειάζεται ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς θορύβους και ένα αναπαυτικό κάθισμα.
1. Χαμηλώστε τα φώτα και κλείστε την τηλεόραση, το κινητό ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σας αποσπάσει την προσοχή.
2. Καθίστε και χαλαρώστε το σώμα σας. Αφήστε την ένταση να φύγει, ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού, περνώντας από κάθε μέλος του σώματος έως ότου φτάσετε στα πέλματα. Αισθανθείτε να σας συνεπαίρνει ένα κύμα χαλάρωσης.
3. Φανταστείτε μια άδεια οθόνη κινηματογράφου μέσα στο μυαλό σας, όπου ελέγχετε οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτήν. Φανταστείτε τον αριθμό 12 να εμφανίζεται στην οθόνη. Μένει για λίγο εκεί, ώσπου ξεθωριάζει και χάνεται. Επαναλάβετε το ίδιο με τον αριθμό 11 έως ότου φτάσετε στον αριθμό 1.
4. Καθώς η οθόνη αδειάζει, εσείς, αργά και σιωπηλά, αρχίζετε να μετράτε αντίστροφα από το 13 έως το 1. Βρίσκεστε τώρα στην κατάσταση εκείνη όπου επικρατούν τα κύματα άλφα. Μείνετε για λίγα λεπτά σε αυτή την κατάσταση νοητικής χαλάρωσης.
5. Καλέστε μια πνευματική μορφή, όπως την αντιλαμβάνεστε εσείς. Μπορεί να είναι θεός, θεά, άγγελος, ο προσωπικός οδηγός ή ένα πνεύμα. Ζητήστε από αυτή τη μορφή να σας βοηθήσει να συνδεθείτε συνειδητά με την Πηγή, ζητώντας την καθοδήγηση και την προστασία της. Μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια και άλλων οδηγών ή θεϊκών οντοτήτων που μετέχουν στη διαδικασία, εφόσον το επιθυμείτε.
6. Στρέψτε την προσοχή σας σε καθεμιά από τις τέσσερις κατευθύνσεις του ορίζοντα, αποτίοντας φόρο τιμής στη δύναμη της γης. Συγκεντρώστε την προσοχή σας στον ουρανό, μετά κάτω στη γη και τέλος στην καρδιά σας.
7. Φανταστείτε μια ακτίνα φωτός να πέφτει από ψηλά και να σας περιβάλλει με φως, φτάνοντας έως το κέντρο της γης. Είστε τώρα συντονισμένοι με άλλους κόσμους και έτοιμοι για ταξίδια και επικοινωνία μέσω διαφορετικών διαστάσεων.
8. Φανταστείτε αυτή τη στήλη φωτός να μεταμορφώνεται σε στριφογυριστή σκάλα ή ασανσέρ. Ο οδηγός σας θα είναι εκεί για να σας δείξει ό,τι χρειάζεστε.
9. Ζητήστε του να σας δείξει πώς να διαβάσετε τα Ακασικά Αρχεία, έχοντας στο μυαλό σας το θέμα για το οποίο ζητάτε βοήθεια ή το ερώτημα για το οποίο ψάχνετε απάντηση.
10. Ζητήστε να δείτε τα Ακασικά Αρχεία της ιστορίας της ψυχής σας, για να μάθετε το παρελθόν σας.
11. Περιμένετε έως ότου εμφανιστούν μπροστά σας τα αρχεία. Τα Ακασικά Αρχεία μπορούν να εμφανιστούν με πολλούς τρόπους. Μπορεί να τα δείτε να προβάλλονται πάνω στην οθόνη, μπορεί να δείτε σαν αιωρούμενες λέξεις, μπορεί να παρουσιαστούν μπροστά σας σαν ένα βιβλίο, ή να εμφανιστούν μέσα στο μυαλό σας σαν την οθόνη ενός υπολογιστή ή σαν μια κλασική βιβλιοθήκη με βιβλία και περγαμηνές. Ακολουθήστε τη διαίσθηση και τον οδηγό σας.
12. Να έχετε υπόψη πως αν δεν μπορέσετε να «δείτε» τα Ακασικά Αρχεία, μπορεί να τα δει ο οδηγός σας. Μπορείτε επομένως να ρωτήσετε αυτόν σχετικά με οποιοδήποτε θέμα ή απορία έχετε, όπως επίσης για το ποια είναι ακριβώς η σημασία των πληροφοριών που πήρατε και πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε καλύτερα.
13. Ζητήστε τη βοήθεια του οδηγού σας για να «καθαρίσετε» κάθε αρνητική ενέργεια που έχει μείνει από προηγούμενες ζωές, ή από την τωρινή, και σας εμποδίζει να ζήσετε τη ζωή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ρωτήστε τον για τις αιτίες που σας έχουν φέρει στην τωρινή κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο διαγράφετε σημαντικό μέρος του κάρμα.
Μπορείτε να κάνετε την άσκηση αυτή κάθε φορά υπάρχει κάποιο θέμα που σας βασανίζει και θέλετε οπωσδήποτε να βρείτε λύση. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε μια άλλη, πιο άμεση μέθοδο όταν χρειάζεστε καθοδήγηση.
Τι ακριβώς είναι αυτό που σας προβληματίζει αυτή τη στιγμή; Τι θα θέλατε να υπάρχει στη θέση του; Όταν ξέρετε ακριβώς τι ζητάτε, μπορείτε να αναθέσετε στον ανώτερο εαυτό σας ή Νου να «διαβάσει» τα Ακασικά Αρχεία και να σας δώσει τις απαντήσεις. Τότε, όταν θα κάνετε κάτι που δεν απαιτεί προσοχή, όπως για παράδειγμα όταν πλένετε πιάτα ή χαλαρώνετε στον καναπέ, η απάντηση θα εμφανιστεί στο μυαλό σας σαν ανάμνηση ή σαν έμπνευση και θα σας δώσει τη λύση.
ν

Σημ.: Η άσκηση οραματισμού προέρχεται από το βιβλίο του Κρίστοφερ Πένζακ “Ascension Magick: Ritual, Myth & Healing for the New Aeon” (Paperback – March 2007).
ν

< Επιστροφή

 


1 2

Translate this post