Τo πρώτο Vegan Life Festival στην Τεχνόπολη

Κατηγορία NEWS, Art Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στις 5 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη θα γνωρίσουμε την βίγκαν κουλτούρα και θα ενημερωθούμε για τον χορτοφαγικό τρόπο ζωής διασκεδάζοντας.

24jg432gh5gh65gh6
v

ΤO ΠΡΩΤΟ Vegan Life Festival στην Αθήνα είναι γεγονός. Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, η γιορτή της vegan κουλτούρας θα είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τον vegan τρόπο ζωής με έναν διασκεδαστικό τρόπο.

Έξι αφοσιωμένοι vegan knights ένωσαν τις μαγικές τους δυνάμεις και έκαναν την ιδέα πράξη: να δείξουν στον κόσμο πως το να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, παρουσιάσεις εταιρειών που παρέχουν cruelty free και βίγκαν προϊόντα, σταθερό χώρο με δραστηριότητες για παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, πολύ και λαχταριστό vegan φαγητό και φυσικά πάρτυ μετά τις 21:00 το βράδυ για να κλείσει το φεστιβάλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Vegan Life Festival 2016 απευθύνεται σε vegans, σε vegans υπό μετάβαση και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την διατροφή, την υγεία, τα ζώα, το περιβάλλον και θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα φεστιβάλ που έχει ως στόχο την ενημέρωση σχετικά με τον vegan τρόπο ζωής.
v

Info

Vegan life festival, 5 Νοεμβρίου, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων.

Ώρες λειτουργίας: 13:00 – 21:00 για εκθέματα και παρουσιάσεις και από 21:00 έως 00:00 για μουσική και πάρτυ.

Πληροφορίες: festival@veganlife.gr, www.facebook.com/veganlifefestival

 


Translate this post