Σκίτσο του Αρκά για πιθανή «παραίτηση Τσίπρα»

Κατηγορία NEWS, Χιούμορ

ΧΙΟΥΜΟΡ

Posted by Youmagazine Staff

 

Διαψεύδει το Μαξίμου τα περί «παραίτησης Τσίπρα» τώρα που αναμένονται θετικές εξελίξεις και η χώρα βγαίνει από το μνημόνιο.

644yuyu634yku675565
v

«ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ χρόνου η παραίτηση Τσίπρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στη λιτότητα. Μόνο ο χρόνος για την παραίτησή του δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί», σχολίαζε στις 27/4/2016 η γερμανική εφημερίδα «Bild», σε άρθρο της που είχε τίτλο: «Καμία μεταρρύθμιση, κανένα ευρώ: Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ».
Ο Αρκάς επανήλθε στο θέμα αυτό χθες με ένα ακόμη ευφυές σκίτσο του, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ περί «θετικών εξελίξεων», σκίτσο που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Μαξίμου αλλά και μερίδας χρηστών του διαδικτύου.
v

854yuyu634yku675565v

Οι επικριτές του αναρωτιούνται γιατί π.χ. ο Αρκάς δεν έκανε τέτοια δηκτικά σχόλια όταν κυβερνούσε τη χώρα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την περίοδο 1974-1980, ή ο Ανδρέας Παπανδρέου την περίοδο 1981-1989.
Όπως όμως σημειώνει ο χρήστης Κώστας Ομπτζέκτωρ: «Η φωτογραφία δε μιλάει για τον Τσίπρα, γιατί αναφέρεται σε Πρωθυπουργό, όχι σε πρόεδρο 15μελούς, οπότε οι Συριζαίοι ας μη κοπανάτε το στήθος σας με οργή, καθώς πληκτρολογείτε…»

 


Translate this post