Τα τραγούδια που έγιναν πίνακες ζωγραφικής

Κατηγορία Art Εκδηλώσεις

ΤΕΧΝΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια πρωτότυπη έκθεση ζωγραφικής από 16-21 Μαΐου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, με έργα εμπνευσμένα από τραγούδια του Τάκη Κωνσταντακόπουλου.

342JH54G541HG6H642276

Είκοσι ένα τραγούδια σε πρώτη εκτέλεση από τον δίσκο “Συλλογή 2” του γνωστού τραγουδιστή Τάκη Κωνσταντακόπουλου. Πηγή: Supplied 
v

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ έκθεση θα γίνει στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, με πίνακες ζωγραφικής εμπνευσμένους από τα τραγούδια του νέου δίσκου του γνωστού τραγουδιστή Τάκη Κωνσταντακόπουλου, που φέρει τον τίτλο “Συλλογή Νο 2”.

Η έκθεση ζωγραφικής θα ανοίξει για το κοινό τη Δευτέρα 16 Μαΐου και θα παραμείνει μέχρι και το Σάββατο 21 Μαΐου. Οι ώρες επισκέψεων είναι από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι και από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι τις 10:00 το βράδυ. Η έκθεση έχει τίτλο

Τα 21 τραγούδια του δίσκου “Συλλογή Νο 2” ανταμώνουν με 21 έργα τέχνης

και θα περιλαμβάνει τους 21 πίνακες, ο καθένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε ένα τραγούδι του δίσκου!

Στη συνέχεια, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, θα γίνει η παρουσίαση τραγουδιών από την κυρία Λόλα Νταϊφά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Τηλεοπτικού Σταθμού STAR, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29), στις 8:30 το βράδυ.

Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο και την  Ματίνα Μιχαηλίδου. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η παρουσίαση του δίσκου και η έκθεση των 21 έργων, έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, ενώ η όλη οργάνωση γίνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά, στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων, για τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Το εξώφυλλο του δίσκου κοσμεί ο πίνακας ζωγραφικής του ζωγράφου Αλέξανδρου Περατινού, που είναι βασισμένος σε αληθινή ιστορία της Διαφυγής 1941-44, και αναφέρεται στο τραγούδι του δίσκου, που έχει τίτλο “Καϊκάκι δέκα μέτρα”.

Έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος Πειραιά κύριος Ιωάννης Μώραλης, ο Μητροπολίτης Πειραιά κύριος Σεραφείμ, φορείς της πόλης, μουσικοί και καλλιτέχνες.

Πρόσθετες πληροφορίες στο τηλ.: 6944-104024.

 


Translate this post