Γιάντρα: η μεταμόρφωση της ψυχής

Κατηγορία Wellbeing

Posted by Youmagazine Staff 3|3

 

Με τις γιάντρες λύνουμε προβλήματα και δυσκολίες με τη βοήθεια της ανώτερης ενέργειας. Οι γεωμετρικές απεικονίσεις του ουράνιου κόσμου στην υπηρεσία του ανθρώπου.

2160493286780711

 

Η γιάντρα του κάθε πλανήτη

Οι πλανητικές γιάντρες χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση του προσωπικού αστρολογικού χάρτη. Αν τοποθετηθούν στις αντίστοιχες κατευθύνσεις στο σπίτι ενεργοποιούν και θεραπεύουν τους 8 τομείς (εργασία, εκπαίδευση-γνώση, υγεία, πλούτο, γάμο, φήμη, παιδιά και μέντορες) του Φενγκ Σούι και Βάστου.

*Surya Yantra: Η γιάντρα του Ήλιου. Δίνει δύναμη, αυτοπεποίθηση, κύρος, βοηθάει να ξεπεραστούν δυσκολίες στην θεραπεία, φέρνει ηρεμία στον νου. Ο κάτοχος έχει εύνοια από τους ανώτερούς του. Ενδυνάμωση της υγείας, προστασία από ασθένειες. Θέση στο σπίτι: Ανατολή.
Μάντρα: Om Hreem Suryay Namah

*Chantra Yantra: Η γιάντρα της Σελήνης. Διορθώνει τη νοητική αστάθεια, τη νευρικότητα, τη συναισθηματική αναταραχή, το άσθμα, βρογχικά και προβλήματα λαιμού. Θέση στο σπίτι: Βορειοδυτικά.
Μάντρα: Aakarshay Mahadevi Ram mam Priyam Hey tripure Devdeveshi Tubhyam Dasyami Yanchitam

*Mercury Yantra: Η γιάντρα του Ερμή. Ιδανική για άτομα που κάνουν δημόσιες σχέσεις και επικοινωνιακά επαγγέλματα. Εξαιρετική για όσους χειρίζονται τον λόγο στην δουλεία τους. Προστατεύει από κίνδυνο φωτιάς-ηλεκτρισμού. Απομακρύνει τον κίνδυνο αποβολής στις εγκύους και οδηγεί σε ασφαλή κύηση και γέννα. Θέση στο σπίτι: Βορράς.
Μάντρα: Om Braang Breeng Brong Sa Bhudhaya Namah

*Venus Yantra: Η γιάντρα της Αφροδίτης που αυξάνει τη δύναμη της θελκτικότητας του ατόμου. Αυξάνει την έλξη προς το αντίθετο φύλο, τον σεβασμό, ενισχύει την σχέση, την έγγαμη ζωή και ελκύει ανέσεις και πλούτο. Θέση στο σπίτι: Νοτιοανατολικά.
Μάντρα: Om Draang Dreeng Drong Sa Shukraye Namah

*Jupiter Yantra: Η γιάντρα του Δία, ιδανική για ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, δύναμης, θέλησης του ατόμου. Χορηγεί γνώση, ευημερία και στους 7 τομείς: του πλούτου, της δύναμης του κύρους, της υγείας, της αγάπης, της καριέρας και της γνώσης. Θέση στο σπίτι: Βορειοανατολικά.
Μάντρα: Om Graang Greeng Grong Sa Gurve Namah

*Saturn Yantra: Η γιάντρα του Κρόνου. Προστατεύει άτομα που έχουν σε δυσμενή θέση τον Κρόνο στον αστρολογικό τους χάρτη. Επίσης προστατεύει από κατάθλιψη, φέρνει επιτυχία στην εργασία και βοηθάει για 12 χρόνια να περάσουμε ομαλά τις δυσκολίες που φέρνει ο πλανήτης. Θέση στο σπίτι: Δύση.
Μάντρα: Om Preeang Preeng Prong Sa Shange Namah

*Mars Yantra: Η μάνταλα του πλανήτη Άρη (Μangal). Ελαχιστοποιεί τις έντονες επιδράσεις του Άρη, τις διαφωνίες και τα προβλήματα. Έτσι ενισχύει και ομαλοποιεί τη σχέση στο ζευγάρι ή την οικογένεια και τα εμπόδια που την κάνουν να κινδυνεύει. Θέση στο σπίτι: Νότος.
Μάντρα: Om Angarakaya Namaha

*Rahu Yantra: (κεφάλι δράκου-Νότιος δεσμός). Προστασία από τις αρνητικές επιδράσεις του πλανήτη Ράχου. Φέρνει νίκη απέναντι σε εχθρούς και επιτυχία σε εξετάσεις ή περιστάσεις που αντιμετωπίζουμε ανταγωνισμό. Γενικά, φέρνει επιτυχία στη ζωή. Θέση στο σπίτι: Νοτιοδυτικά.
Μάντρα: Om Bhraang bhreeg Bhrang Sa Rahve Namah

*Ketu Yantra: (ουρά δράκου-Βόρειος δεσμός). Προστασία από τον πλανήτη Ketu που δημιουργεί μοναξιά, κατάθλιψη, αλλεργίες και δυσκολίες στην επαγγελματική αναγνώριση. Ο κάτοχός του θα έχει επιτυχία, επαγγελματική και πνευματική. Θέση στο σπίτι: Βορειοανατολικά.
Μάντρα: Om Hreem Ketve Namah

 

Γιάντρα και Μάνταλες θα βρείτε στον Αιώνιο Ηνίοχο, Σόλωνος 97, τηλ. 210 3830920.

 

< Επιστροφή

 


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

1 2 3

Translate this post