Εμφανίστηκε και τρίτος μονόλιθος, αυτή τη φορά στην Καλιφόρνια! (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Και το μυστήριο συνεχίζεται! Εμφανίστηκε και τρίτος μονόλιθος, αυτή τη φορά στην κορυφή ενός λόφου στην Καλιφόρνια!

Ο τρίτος μονόλιθος εμφανίστηκε σε λόφο της Καλιφόρνιας. Πηγή: Twitter

ν

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, άλλος ένας μονόλιθος! Κάποιος τελικά πρέπει να καλέσει την Σκάλι και τον Μόλντερ!

Μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση του μονόλιθου της Γιούτα, εξαφανίστηκε και ο μονόλιθος της Ρουμανίας, πριν προλάβουμε καλά-καλά να τον δούμε. Ντόπιοι ανέφεραν ότι είδαν «παράξενα φώτα» να κινούνται στο λόφο Batca Doamnei όπου ήταν ο μονόλιθος, σύμφωνα με τον JurnalFM, έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Μολδαβίας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένας τρίτος μονόλιθος εμφανίστηκε, αυτή τη φορά στην κορυφή ενός λόφου στην Καλιφόρνια!

Μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί κάποια λογική εξήγηση για την εμφάνιση ή την εξαφάνιση των οβελίσκων, κάτι που έχει αρχίσει και τρελαίνει ακόμη και τους πιο ευφάνταστους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας που βρίθουν στο Διαδίκτυο. ⁣

Ίσως τελικά να έχει δίκιο ο δήμαρχος της πόλης Piatra Neamt στη Ρουμανία που είπε ότι κάποιοι τρελαμένοι εξωγήινοι έφηβοι το έσκασαν με το UFO των γονιών τους, ήρθαν στη Γη κι άρχισαν να σπέρνουν μονόλιθους όπου τους πάει το μεθυσμένο διαστημόπλοιό τους!

Εκτός κι αν κάποιος φωνάξει την Σκάλι και τον Μόλντερ!
ν

Είκοσι επτά χρόνια πριν, στις 10 Σεπτεμβρίου 1993, ο κόσμος υποδεχόταν τους ειδικούς πράκτορες Φοξ Μόλντερ και Ντάνα Σκάλι, στην αξέχαστη τηλεοπτική σειρά “X-Files”. Μπορεί να δούλευαν σε ένα υπόγειο, αλλά ξεδιάλυναν όλα τα μυστήρια των εξωγήινων, Πηγή: 20th Century Fox Television
ν

Ο φωτογράφος Ross Bernards ισχυρίζεται ότι τον μονόλιθο της Γιούτα τον αφαίρεσε μια ομάδα οικολόγων, με το αιτιολογικό ότι δεν πρέπει «να αφήνει κανείς σκουπίδια στην έρημο».
ν

ν

Ο τρίτος μονόλιθος εμφανίστηκε στην πόλη Ατασκαντέρο (Atascadero) της Καλιφόρνιας, στην κομητεία Σαν Λουίς Ομπίσπο, ανάμεσα στο Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες (κάτω).
ν

ν

ν

Ο νέος μονόλιθος που είναι κι αυτός μεταλλικός, χωρίς επιγραφές, βρέθηκε στο βουνό Pine του Ατασκαντέρο από κατοίκους της περιοχής την Τετάρτη το πρωί. Να σημειωθεί ότι από τους τρεις μονόλιθους, αυτός μοιάζει περισσότερο με τη δυσοίωνη δομή της ταινίας “2001: Η Οδύσσεια του διαστήματος” του Στάνλεϊ Κούμπρικ.

Κανείς από τους κατοίκους δεν αντελήφθη τίποτα, μέχρι που ο Gary Lyons, που έκανε τον συνηθισμένο περίπατό του, έπεσε πάνω στον μονόλιθο.

Σε αντίθεση με τον εξάδελφό του στη Γιούτα, ο οβελίσκος που ανακαλύφθηκε στην Καλιφόρνια δεν είναι σταθερά τοποθετημένος στο έδαφος και «φαίνεται να είναι κοίλος στην κορυφή», σύμφωνα με μια τοπική έκθεση.

Πολλοί πάντως είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο, με στόχο την παγκόσμια εντύπωση, πριν εμφανιστεί το προϊόν την αγορά.

Από την άλλη μεριά, κάποιοι ονειροπόλοι δεν θέλουν ν’ αφήσουν την ελπίδα να πεθάνει, θεωρώντας ότι οι μονόλιθοι είναι σημάδι νοήμονος εξωγήινης ζωής, και ότι ίσως αποτελεί το προοίμιο εισόδου της ανθρωπότητας στην «επόμενη εποχή» του Διαφωτισμού ‒ οτιδήποτε άλλο, τέλος πάντων, εκτός από μια εκστρατεία μάρκετινγκ κάποιων ευτελών και ασήμαντων διαφημιστών, που προωθούν το προϊόν κάποιας αδηφάγου και άπληστης πολυεθνικής.
ν

ν

ν

via GIPHY

 


Translate this post