Καλώντας τους αγγέλους σε βοήθεια

Κατηγορία Παραφυσικό

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Πώς καλούμε τους αγγέλους σε βοήθεια, όταν έχουμε άμεση ανάγκη από την προσοχή και τη ενίσχυσή τους. Οι άγγελοι περιμένουν υπομονετικά να τους επικαλεστούμε.

Άγγελος από τον πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίντσι “Η Παναγία των Βράχων” (1483-1486). Λάδι σε καμβά. Εθνική Πινακοθήκη Λονδίνου, Πηγή: Wikimedia Commons

ν

ΑΚΟΜΑ και όταν έχουμε αποκτήσει ένα κανάλι επικοινωνίας με τους αγγέλους, κάποιες στιγμές έχουμε άμεση ανάγκη από την προσοχή και τη βοήθειά τους. Τότε το μόνο που μένει είναι να απευθυνθούμε σ’ αυτούς, ζητώντας να μας χαρίσουν λίγη από τη χάρη και τη φωτεινότητά τους. «Ζήτησε και θα σου δοθεί», είπε ο Χριστός. Οι άγγελοι περιμένουν υπομονετικά να τους επικαλεστούμε.
ν

H δύναμη της επανάληψης

Oι προσευχές αποκτούν δύναμη όταν επαναλαμβάνονται. H καθολική και η ορθόδοξη εκκλησία δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην επανάληψη των προσευχών και των επικλήσεων. O λόγος γι’ αυτό είναι ότι κάθε φορά που προσευχόμαστε στέλνουμε όλο και περισσότερη ενέργεια στο θεϊκό πνεύμα και στους αγγέλους. Oι άγγελοι με τη σειρά τους, προσθέτουν στο δυναμικό της προσευχής μας και την ισχυροποιούν.
ν

O σωστός προορισμός

Oι άγγελοι έχουν διαφορετικές αρμοδιότητες και χρησιμοποιούν ενέργειες διαφορετικής συχνότητας, που αντιστοιχούν σε διαφορετικά χρώματα. Υπάρχουν επτά αρχάγγελοι που είναι επικεφαλείς σε επτά διαφορετικά είδη αγγέλων. Το κάθε είδος πραγματοποιεί διαφορετικές εργασίες.

H ιδέα των επτά αρχαγγέλων, αλλά και ο συσχετισμός τους με τα χρώματα δεν παρουσιάζεται για πρώτη φορά. Από τον τρίτο, ακόμα, αιώνα π.X. οι Ισραηλίτες αναφέρονταν σε επτά αρχαγγέλους, οι οποίοι περιβάλλονταν από αύρες διαφορετικών χρωμάτων.

Για να έχουμε λοιπόν τα ανάλογα αποτελέσματα, καλούμε τον αρχάγγελο που βρίσκεται επικεφαλής των αγγέλων που είναι αρμόδιοι για το ζήτημα που μας απασχολεί.
ν

Ακρίβεια στην έκφραση

Όσο πιο συγκεκριμένη είναι η βοήθεια που ζητάμε, τόσο πιο συγκεκριμένη θα είναι και η απάντηση που θα πάρουμε. Προσπαθούμε λοιπόν, να διατυπώνουμε την επιθυμία μας με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται, ώστε να έχουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα.
ν

Με τη βοήθεια του οραματισμού

Μπορούμε να ενισχύσουμε τις προσευχές μας, συγκεντρώνοντας την προσοχή μας σε μια νοητική εικόνα που να αντικατοπτρίζει την επιθυμία μας. Ένας άλλος τρόπος είναι να οραματιστούμε ένα δυνατό φως, το οποίο να περιβάλλει το πρόβλημα ή την κατάσταση που μας απασχολεί.
ν

Τρεις βασικοί κανόνες

Μια ερώτηση που έχει απασχολήσει όλους μας κατά καιρούς, είναι γιατί οι άγγελοι απαντούν στις προσευχές ορισμένων ανθρώπων, ενώ αγνοούν τις παρακλήσεις κάποιων άλλων.

H απάντηση βρίσκεται στο ότι οι άγγελοι ακολουθούν τους νόμους του πεπρωμένου κάθε ανθρώπου. Ακούν όλες τις προσευχές και επικλήσεις, αλλά ακολουθούν τρεις βασικούς κανόνες: δεν επεμβαίνουν στην πορεία και στα μαθήματα ζωής που πρέπει να πάρει ο καθένας μας, δεν βλάπτουν και δεν πληγώνουν κανέναν άνθρωπο και δεν ενεργούν αν δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή γι’ αυτό.
ν

Η επίκληση

Αποφασίζεις σε ποιον Αρχάγγελο θα απευθυνθείς, ζητώντας τη βοήθειά του. Επικεντρώνεσαι σε αυτό που θέλεις να ζητήσεις και προβάλλεις μια ισχυρή πρόθεση. Έπειτα πρέπει να έρθεις σε ευθυγράμμιση με το αγγελικό πνεύμα και να το δεχτείς μέσα σου. Από αυτό παίρνεις εμψύχωση και καθοδήγηση.
ν

Επόμενο: Οι Αρχάγγελοι >
v

 


Translate this post