Η επανεκλογή Τραμπ θα σημάνει το Τέλος των Ημερών (vid)

Κατηγορία Προβλέψεις, Διεθνή-Κόσμος

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ  | Ενημ. 07:48

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο τηλε-ευαγγελιστής Πατ Ρόμπερτσον προβλέπει ότι ο Τραμπ θα επανεκλεγεί στο αξίωμα του προέδρου και αυτό θα είναι το τέλος της ανθρωπότητας.

Ο Πατ Ρόμπερτσον (αριστερά) προβλέπει ότι η επανεκλογή Τραμπ θα φέρει το Τέλος των Ημερών. Πηγή: News Media

ν

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ του δικτύου Christian Broadcasting Network, Πατ Ρόμπερτσον, προβλέπει ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα εξασφαλίσει την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο, κάτι που στη συνέχεια θα οδηγήσει στο τέλος του κόσμου.

«… Το επόμενο πράγμα είναι οι εκλογές που θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες, οπότε, σύμφωνα με όσα νομίζω ότι μου είπε ο Κύριος, ο πρόεδρος θα επανεκλεγεί», προφήτευσε ο Ρόμπερτσον κατά τη διάρκεια της εκπομπής του την Τρίτη.

Στη συνέχεια, ο ιεροκήρυκας έκανε τη δυσοίωνη πρόβλεψη ότι η νίκη του Τραμπ «θα οδηγήσει σε εμφύλιες διαμάχες» εντός Ηνωμένων Πολιτειών. Στη συνέχεια, το Ιράν θα επιτεθεί εναντίον του Ισραήλ και αυτό θα είναι η αρχή πολλών δεινών.

Σύμφωνα με τον Ρόμπερτσον, το αποτέλεσμα του πολέμου έχει ήδη καθοριστεί.

«Θα γίνει πόλεμος, μετά θα υπάρξει μια περίοδος ειρήνης και μετά ίσως έρθει το τέλος».
ν

ν

Η ήρεμη προσέγγιση του Ρόμπερτσον σε ένα τέτοιο κατακλυσμιαίο συμβάν άφησε άφωνο τον κόσμο και σύντομα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς ωστόσο να τον ειρωνεύονται και να τον ρωτούν αν πήρε την άδεια από το Θεό γι’ αυτή την αποκάλυψη.

Να σημειωθεί ότι ο Ρόμπερτσον είναι φίλος του Τραμπ, τον έχει στηρίξει στην προηγούμενη προεκλογική του εκστρατεία και τον έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στον Λευκό Οίκο.

Να υποθέσουμε, επομένως, ότι ξέρει τι λέει;
ν

Ο Ρόμπερτσον με τον υποψήφιο τότε για το προεδρικό αξίωμα Ντόναλντ Τραμπ στο Πανεπιστήμιο Regent στη Virginia Beach, Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016. Πηγή: AP / Steve Helber
ν

Αρκετοί σχολιαστείς, μεταδίδοντας την είδηση, αστειεύτηκαν λέγοντας ότι εφόσον η επανεκλογή Τραμπ θα φέρει τον Αρμαγεδδώνα, αυτός είναι ένας καλός λόγος για να ψηφίσει ο κόσμος τον Τζο Μπάιντεν.

Όπως και να ’χει, η δήλωση Ρόμπερτσον έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Και αυτό γιατί ο Ρόμπερτσον, όπως και άλλοι τηλε-ευαγγελιστές, είναι ένθερμος υποστηρικτής του προέδρου Τραμπ.

Πάντως οι σχέσεις των δύο ανδρών ψυχράνθηκαν πέρυσι εξαιτίας της στάσης που κράτησε ο Τραμπ στον πόλεμο της Συρίας, με τον Ρόμπερτσον να δηλώνει ότι ο πρόεδρος «έχασε την εύνοια των ουρανών».

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Ρόμπερτσον προβλέπει το τέλος του κόσμου από τη δεκαετία του 1970. Πρώτα ισχυρίστηκε ότι θα συμβεί το 1982 και, στη συνέχεια, ξανά το 2007. Έπεσε έξω. Λέτε αυτή να είναι η τρίτη και φαρμακερή;

Η αλήθεια είναι ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται ήδη στο κατώφλι ενός εμφυλίου σπαραγμού αν κρίνει κανείς από τις μαχητικές διαδηλώσεις και επιθέσεις σε πολλές αμερικανικές πολιτείες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από διαδήλωση εναντίον του Τραμπ στη Βοστόνη, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου. Οι διαδηλωτές κατηγόρησαν τον Τραμπ ότι προσπαθεί να κλέψει ψήφους, συγκρούστηκαν με οπαδούς του, έκαψαν ένα ομοίωμα του προέδρου, πυρπόλησαν μια αμερικανική σημαία και στη συνέχεια ένας από τους διαδηλωτές φάνηκε να πίνει αίμα από μια καρδιά, αν και δεν είναι ξεκάθαρο εάν ήταν ομοίωμα ή μια πραγματική καρδιά πιθανώς από κάποιο ζώο.
ν

USA: Scuffles erupt as pro and anti-Trump protests held in Boston | Ruptly
ν

ν

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ… ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ενδεικτικό της χαώδους κατάστασης που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι και το γεγονός ότι οι επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του προέδρου, κατηγόρησαν την κυβερνήτη του Μίσιγκαν, Γκρέτσεν Γουίτμερ (Gretchen Whitmer), ότι «ενθαρρύνει απόπειρα δολοφονίας» εναντίον του προέδρου.

Το… συμπέρασμα αυτό προέκυψε από μια τηλεοπτική εμφάνιση της Γουίτμερ στην εκπομπή “Meet the Press” του NBC την Κυριακή, όπου κατηγόρησε τον Τραμπ για υποκίνηση «εγχώριας τρομοκρατίας».

Οι οπαδοί του Τραμπ παρατήρησαν ότι πίσω από την Γουίτμερ υπήρχε ένα διακοσμητικό με τους αριθμούς “8645”.

Στις ΗΠΑ η φράση “86ing” χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να απαλλαγούμε από κάτι ή να σκοτώσουμε κάποιον.

Ενώ ο αριθμός 45 αναφέρεται στον Τραμπ καθώς είναι ο 45ος πρόεδρος.
ν

Οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζονται ότι η κυβερνήτης του Μίσιγκαν Γκρέτσεν Γουίτμερ «ενθαρρύνει τις απόπειρες δολοφονίας» εναντίον του προέδρου, καθώς εμφανίστηκε στην τηλεόραση με τους αριθμούς «8645» δίπλα της. Πηγή: NBC News
ν

Ένας εκπρόσωπος της Γουίτμερ απέρριψε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι είναι σαφές ότι κανείς από την εκστρατεία του Τραμπ δεν είχε εργαστεί στον κλάδο εστίασης.

Ο αριθμός 86 έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν στη βιομηχανία εστίασης για αντικείμενα που δεν είναι πλέον διαθέσιμα ή για πελάτες που είναι ανεπιθύμητοι, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς στο παρελθόν.
ν

 


Translate this post