Πεντάχρονο αγοράκι επιτίθεται σε οπλισμένους εισβολείς! (βίντεο)

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η απίστευτη στιγμή που ένας πεντάχρονος επιτίθεται σε τέσσερις οπλισμένους συμμορίτες που εισέβαλαν στο σπίτι του και έπιασαν όμηρο τη μητέρα του.

ν

ΕΝΑ πεντάχρονο αγοράκι υπερασπίστηκε με σθένος την οικογένειά του, όταν τέσσερις οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι του, εξουδετέρωσαν έναν άνδρα της οικογένειας και έπιασαν όμηρο τη μητέρα του.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη South Bend της Ιντιάνα, όπου βρίσκεται τι σπίτι της Ταμίκα Ρηντ. Μπαίνοντας στο σπίτι, οι εισβολείς κραδαίνουν τα όπλα τους και συλλαμβάνουν την Ρηντ που εκείνη την ώρα σιδέρωνε. Ο μικρός Ντέιβιντ Τζόνσον, που εκείνη την ώρα έπαιζε με τα αυτοκινητάκια του, χωρίς να φοβηθεί, αρχίζει να ρίχνει αντικείμενα πάνω στους εισβολείς και μετά να επιτίθεται σε έναν από αυτούς.

Ακολούθησε πανικός, έπεσαν πυροβολισμοί και τελικά οι κακοποιοί έφυγαν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς από την οικογένεια.

Το περιστατικό συνέβη στις 30 Σεπτεμβρίου αλλά το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα από την αστυνομία του South Bend, για να μην διαταραχτούν οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των κακοποιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπως αναρτήθηκε στο Facebook:
ν

ν

Ηθικό δίδαγμα: Ακόμη και τα μικρά παιδιά υπερασπίζονται το σπίτι τους όταν αυτό κινδυνεύει…
ν

How This Brave 5-Year-Old Saved Family From Home Invasion | Inside Edition
ν

ν

 


Translate this post