Μικρή Κύπρια απαιτεί από τον πρόεδρο να στείλει αλλού τον κοροναϊό! (vid)

Κατηγορία NEWS, Χιούμορ

ΧΙΟΥΜΟΡ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ξεκαρδιστικό βίντεο με μια μικρή Κύπρια, η οποία απαιτεί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, να στείλει αλλού τον κοροναϊό!

Η μικρή λέει πως… κουράστηκε σπίτι με την… “καραμπίνα” και θέλει να δει επιτέλους τις ξαδέρφες της! Πηγή: Facebook

v

VIRAL έχει γίνει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube στο οποίο πρωταγωνιστεί μια εννιάχρονη νεαρή από την Κύπρο.

Η μικρή αναφέρεται στον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη ως… «Νίκαρο» και του ζητά να πάψει η… «καραμπίνα» για να μπορέσει να ξαναδεί τις ξαδέρφες της.

«Κύριε Νίκαρε, δεν θέλω άλλο την καραμπίνα. Θέλω να έρθουν οι ξαδέρφες μου στο σπίτι μου. Θέλω να το πεις στον κοροναϊό και ο κοροναϊός να πάει αλλού», λέει η μικρή.

Ο Κύπριος πρόεδρος που περιγράφει τον εαυτό του ως «ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος», έδωσε τη δική του απάντηση στη νεαρή:

«Γλυκιά μου Μαρία, καλημέρα… εδώ από την “καραντίνα” που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.

»Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.

»Για να μιλάμε για τον κορoναϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μια μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μια άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί:

»Κορoνοϊέ σε νικήσαμε. Με την “καραμπίνα” και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο. Σε φιλώ γλυκά».
ν


ν
 


Translate this post