Μηχανικός εκτροχίασε τραίνο για ν’ αποδείξει την απάτη με τον κοροναϊό (vid)

Κατηγορία Κορονοϊός

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μηχανικός τραίνων εκτροχίασε ατμομηχανή στο Λος Άντζελες για ν’ αποδείξει πως όσα λέγονται για τον κοροναϊό είναι ψέματα και κυβερνητική απάτη.

Σκοπός του μηχανικού ήταν να πέσει η ατμομηχανή πάνω στο νοσοκομειακό πλοίο USNS Mercy στο λιμάνι του Λος Άντζελες. Image: KTLA. Πηγή: Supplied

ν

ΟΠΩΣ αναφέρει η New York Post, ένας μηχανικός τραίνων του Λος Άντζελες συνελήφθη την Τετάρτη για την προσπάθεια εκτροχιασμού μιας ατμομηχανής κοντά στο πλοίο των Αμερικανών Πεζοναυτών USNS Mercy.

Σκοπός του μηχανικού ήταν να ρίξει την ατμομηχανή πάνω στο αγκυροβολημένο πλοίο στο λιμάνι του Λος Άντζελες, για να δείξει στον κόσμο ότι η κυβέρνηση συγκαλύπτει τον πραγματικό σκοπό του σκάφους.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το πλωτό νοσοκομείο USNS Mercy ήρθε στην Καλιφόρνια για να βοηθήσει στην περίθαλψη των ασθενών που δεν σχετίζονται με τον κοροναϊό, τους οποίους δεν προλαβαίνουν να περιθάλψουν τα νοσοκομεία της πολιτείας λόγω φόρτου εργασίας εξαιτίας της πανδημίας.

Ωστόσο, ο Εντουάρντο Μορένο (Eduardo Moreno), 44 ετών, κάτοικος του Σαν Πέδρο, είχε διαφορετική άποψη. Για τον ίδιο, η επιδημία του νέου κοροναϊού είναι μια πελώρια απάτη, τα νοσοκομεία στην Καλιφόρνια είναι άδεια και το USNS Mercy κατέπλευσε στο λιμάνι του Λος Άντζελες για άλλο λόγο που τον συγκαλύπτουν οι ομοσπονδιακές αρχές.

«Το έκανα για να ξυπνήσουν οι άνθρωποι», είπε ο Μορένο στη Λιμενική Αστυνομία και στους ομοσπονδιακούς πράκτορες που τον συνέλαβαν.

Το πλοίο ήταν αγκυροβολημένο κοντά στις εμπορικές σιδηροδρομικές γραμμές. Ο Μορένο σκόπευε να εκτροχιάσει ένα τραίνο και να το ρίξει πάνω το πλοίο, το σχέδιό του όμως απέτυχε. Η ατμομηχανή εκτροχιάστηκε 200 μέτρα μακριά από το πλοίο, στην ξηρά, χωρίς να προκαλέσει ζημιές ή να τραυματιστεί κανείς.

«Έχετε την ευκαιρία μόνο αυτή μια φορά», είπε ο Μορένο στην κατάθεσή του. Όλος ο κόσμο παρακολουθεί… Έπρεπε να το κάνω. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι συμβαίνει εδώ. Τώρα θα μάθουν…»
ν

Το νοσοκομειακό πλοίο USNS Mercy μπαίνει στο λιμάνι του Λος Άντζελες. Image: AFP / Cpl Alexa M Hernandez / US Marine corps. Πηγή: Supplied
ν

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Οι αλλαγές που έχει φέρει η πανδημία του νέου κοροναϊού, οι θάνατοι και τα εξωφρενικά μέτρα που έχουν πάρει οι κυβερνήσεις για τον περιορισμό της, έχουν κάνει πολλούς να μιλούν για βιολογικό πόλεμο, άλλοι όμως πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν πραγματικές αποδείξεις και όλα αυτά είναι ένα θέατρο με σκοπό την καταστολή των ελευθεριών και των δικαιωμάτων του κόσμου.

Και ενώ οι κυβερνήσεις μιλούν για «συνθήκες πολέμου», πολλοί οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας παρουσιάζουν φωτογραφίες και βίντεο από νοσοκομεία σε περιοχές των ΗΠΑ που δεν έχει αγγίξει ακόμα η κρίση για να αποδείξουν ότι η πανδημία είναι μια πελώρια απάτη,

Πρόσφατα στο Fox News εμφανίστηκε η Σάρα Κάρτερ, καλεσμένη του γνωστού δημοσιογράφου Σον Χάνιτι, και έδειξε ένα βίντεο από ένα ήσυχο νοσοκομείο του Λος Άντζελες ως απόδειξη ότι οι «συνθήκες πολέμου» που λένε οι αρμόδιοι ότι επικρατούν στα νοσοκομεία λόγω κοροναϊού είναι μια καλοστημένη απάτη.
ν

ν

Το θεραπευτήριο που παρουσιάζεται στο βίντεο είναι το Ιατρικό Κέντρο Memrance στο Torrance της Καλιφόρνιας, νότια του Λος Άντζελες. Είναι νοσοκομείο αναφοράς για ασθενείς με Covid-19, αλλά είναι ήσυχο γιατί μέχρι τώρα ολόκληρη η περιοχή έχει μόνο 9 κρούσματα κοροναϊού και κανείς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Δημοσιεύτηκαν και άλλες φωτογραφίες με ήσυχα νοσοκομεία, χωρίς να αναφέρεται πολλές φορές το όνομά τους ή ο τόπος στον οποίο βρίσκονται.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του USNS Mercy με τις ετοιμασίες που γίνονται σε αυτό προκειμένου να δεχτεί ασθενείς με άλλες παθήσεις, για να είναι έτοιμα τα νοσοκομεία της ακτής να υποδεχτούν τα κρούσματα του κοροναϊού. (Παρόμοιο νοσοκομειακό πλοίο έχει καταπλεύσει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης).
ν

ν

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι τελείως διαφορετική στη ΒΑ Ακτή των ΗΠΑ και στη Νέα Υόρκη, όπου τα νοσοκομεία δεν προλαβαίνουν να περιθάλψουν τους ασθενείς, με τους περισσότερους να πεθαίνουν και τα πτώματά τους να στοιβάζονται σε φορτηγά ψυγεία.
νν

Πέρα από τις θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχει και η σκληρή πραγματικότητα. Στις ΗΠΑ οι ασθενείς συνεχώς αυξάνονται, έχοντας ξεπεράσει τους 216.000, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 5.133.

Στη Νέα Υόρκη, που είναι το επίκεντρο της πανδημίας στην αμερικανική ήπειρο, εκτυλίσσονται δραματικές σκηνές με τα ασθενοφόρα να μην μεταφέρουν άλλους ασθενείς στα νοσοκομεία πλην εκείνων που έχουν προσβληθεί από κοροναϊό, αλλά ακόμη και σε αυτούς γίνεται επιλογή από τα πληρώματα των ασθενοφόρων.

«Προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν με τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να σωθούν», ανέφερε στη New York Post εκπρόσωπος των εργαζομένων στα ασθενοφόρα.
ν

Τα ασθενοφόρα της Νέας Υόρκης έχουν εντολή να αφήνουν τα άλλα επείγοντα περιστατικά και να μεταφέρουν στα νοσοκομεία μόνο τους ασθενείς με κοροναϊο και από αυτούς όσους έχουν αυξημένες ελπίδες να σωθούν. Image: AFP / Christopher Sadowski. Πηγή: Supplied
ν

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Επειγόντων Περιστατικών της Νέας Υόρκης, το οποίο επιβλέπει την υπηρεσία των ασθενοφόρων της πόλης, εξέδωσε μια νέα οδηγία την Τρίτη, σύμφωνα με την οποία όσοι παθαίνουν καρδιακή ανακοπή και η καρδιά τους δεν επανέρχεται αμέσως, να εγκαταλείπονται στις οικίες τους και να μην μεταφέρονται με τα ασθενοφόρα στα νοσοκομεία, όπου έχουν προτεραιότητα οι ασθενείς με κοροναϊό.
ν

New York compared to “disaster zone” as coronavirus crisis deepens | CBS
ν

ν

 


Translate this post