Ξεμαλλιάστηκαν για ένα χαρτί υγείας στο Σίδνεϊ (vid)

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι Αυστραλοί τα… έχουν κάνει πάνω τους από το φόβο του κοροναϊού, σε σημείο που δίνουν ομηρικές μάχες για ένα ρολό χαρτιού υγείας.

Γυναίκες δέρνονται για ένα ρολό χαρτιού υγείας σε σούπερ μάρκετ του Σίδνεϊ. Image: Supplied

ν

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως αληθινό. Πολλοί Αυστραλοί χ…ζονται πάνω τους εξαιτίας του φόβου που προκαλεί ο κοροναϊός, έτσι που δεν προλαβαίνουν να σκουπίζονται, με αποτέλεσμα να χρειάζονται μεγάλες ποσότητες χαρτιών υγείας. Και οι εταιρείες δεν τους προλαβαίνουν.

Καθημερινά οι καταναλωτές κάνουν επιθέσεις σε σούπερ μάρκετ όπου δίνουν ομηρικές μάχες για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο papier kolle.

Έτσι, σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε σουπερ-μάρκετ του Σίδνεϊ με αφορμή την επιδημία του κοροναϊού. Τρεις γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια για ένα πακέτο ρολών χαρτιού υγείας, αναφέρει η εφημερίδα της ομογένειας “Νέος Κόσμος”.

Το περιστατικό συνέβη στο σούπερ μάρκετ Woolworths στο προάστιο Chullora του Σίδνεϊ και στις εικόνες διακρίνονται οι τρεις γυναίκες να σπρώχνονται, να ουρλιάζουν και κυριολεκτικά να ξεμαλλιάζονται πάνω από ένα καροτσάκι γεμάτο μέχρις επάνω με χαρτιά υγείας.

Μια από τις πρωταγωνίστριες του θλιβερού περιστατικού ακούγεται να λέει: «Θέλω απλώς ένα πακέτο»! Η ιδιοκτήτρια του καροτσιού όμως είναι κάθετη: «Όχι, ούτε ένα πακέτο»!

Τελικά παρεμβαίνουν δύο υπάλληλοι για να τις χωρίσουν.

Η διεύθυνση του σούπερ-μάρκετ κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν έγιναν συλλήψεις. Δεν παρέλειψε όμως να στείλει μήνυμα στους καταναλωτές να συμπεριφέρονται κόσμια και να μην πανικοβάλλονται λόγω του κοροναϊού.
ν

Οι Αυστραλοί έχουν πανικοβληθεί εξαιτίας του κοροναϊού, αγοράζοντας μεγάλες ποσότητες χαρτιού υγείας, με αποτέλεσμα να αφήνουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ άδεια (κάτω). Image: Supplied

v

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΕΝΘΕΤΟ… ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ!

Εδώ και μέρες στα σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας επικρατεί πανικός, με τους φρενήρεις αγοραστές να τρέχουν να αγοράσουν χαρτί υγείας, με αποτέλεσμα τα ράφια να αδειάζουν.

Την ίδια ώρα, μια ταμπλόιντ αυστραλιανή εφημερίδα είχε μια άλλη λύση: Σε μια προσπάθεια να διακωμωδήσει την κατάσταση με τον πανικό που επικρατεί στη χώρα, η NT News, που είναι γνωστή για τους χιουμοριστικούς τίτλους της, κυκλοφόρησε με οκτώ λευκές σελίδες στη μέση του σημερινού της φύλλου και με την επεξήγηση ότι παρέχει στους αναγνώστες της αυτό που χρειάζονται.

«Σας τελείωσε το χαρτί υγείας; Η NT News σας φροντίζει. Γι’ αυτό τυπώσαμε ένα αποσπώμενο οκτασέλιδο ένθετο, με κάθετες και οριζόντιες γραμμές για να μπορεί να κόβεται, που να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης! Προμηθευτείτε την περιορισμένη έκδοση με το χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα.
ν

Coronavirus: Toilet paper argument turns violent | Nine News Australia
ν

ν

 


Translate this post