Κινέζικη Αστρολογία 2020 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ  1|2

Προβλέψεις από την Έλλη Άμποτ

 

Το έτος του Μεταλλικού Ποντικού θα είναι έτος δημιουργικό, με ανάπτυξη και επιτεύγματα. Ας δούμε τι κρύβει το 2020 για καθένα από τα 12 ζώδια.

ν

ΤΟ ΝΕΟ κινεζικό έτος αρχίζει στις 25 Ιανουαρίου 2020 και τελειώνει στις 11 Φεβρουαρίου 2021. Το 2020 είναι το έτος του Μεταλλικού Ποντικού και πιστεύεται ότι θα είναι έτος ευημερίας και δημιουργικότητας, αλλά και έτος πολλών αλλαγών.

Τα δώδεκα κινέζικα ζώδια είναι: Ποντικός, Βόδι, Τίγρης, Λαγός, Δράκοντας, Φίδι, Άλογο, Πρόβατο, Πίθηκος, Πετεινός, Σκύλος, Χοίρος.

Τα ζώδια είναι ετήσια και διαγράφουν χρονικό κύκλο δώδεκα ετών, ο οποίος αρχίζει κάθε φορά με το ζώδιο του Ποντικού. Το στοιχείο του Μετάλλου, που υπάρχει τη φετινή χρονιά, φανερώνει ισχύ και ακλόνητη αποφασιστικότητα.

Ας δούμε τι κρύβει το 2020 για καθένα από τα δώδεκα ζώδια.
ν


 

Ποντικός


ν

Έτη Ποντικού: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Επόμενο έτος Ποντικού: 2032

Το 2020 είναι το έτος σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες, πλούτο και ευτυχία στη ζωή σας. Ωστόσο, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς κατά πόσο θα χαρείτε τα καλά που σας παρουσιάζονται.

Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο θετικοί είστε και όλα θα αποφασιστούν κατά τους τρεις πρώτους μήνες. Αν το θελήσετε, μπορεί να νιώσετε πιο χαλαροί και πιο ελεύθεροι φέτος.

Στον ερωτικό τομέα δεν θα υπάρξουν πολλές κατακτήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Όσοι επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση, αυτή μπορεί να είναι η τυχερή σας χρονιά. Απλά φροντίστε να εστιάσετε στα θετικά πράγματα και να δείξετε την αληθινή σας πλευρά στο αντικείμενο του πόθου σας. Αυτό θα αποτρέψει πολλά προβλήματα καθώς θα εξελίσσεται η σχέση σας.

Αυτό είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για εσάς και οι οικονομικές αποφάσεις που θα πάρετε κατά τη διάρκεια του έτους θα επηρεάσουν, έως ένα βαθμό, τα επόμενα.

Η χρονιά αυτή κρύβει και πολλές προκλήσεις και αλλαγές. Οι άνθρωποι θα έχουν μια τάση να φθονούν περισσότερο απ’ ότι συνήθως και ο καθένας θα αγωνίζεται για να υπερτερήσει.

Ο λευκός αρσενικός Αρουραίος είναι επιρρεπής στην κατάθλιψη και η τάση αυτή θα είναι φανερή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι σημαντικό λοιπόν να προσέχετε ώστε να μην επηρεάζουν τις αποφάσεις σας η κακή διάθεση και η δυσφορία.

Η ανάγνωση των καλών βιβλίων είναι σαν μια συζήτηση με τους καλύτερους ανθρώπους των περασμένων αιώνων.
(Descartes)

Η καριέρα σας παρουσιάζει υπέροχες προοπτικές το 2020. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ανέλθετε στον επαγγελματικό σας χώρο, κάτι που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Εργαστείτε σκληρά, υποστηρίξτε τα δικαιώματά σας, αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας ό,τι κι αν συμβεί.

Η υγεία σας δεν παρουσιάζει κάποιο σημαντικό ζήτημα και η κατάστασή της πιθανότατα θα παραμείνει η ίδια με εκείνη του προηγούμενου έτους. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε κάποια αδιαθεσία ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα είναι επιθυμητό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Θα αποφύγετε πολλά βάσανα, αν δεν δραματοποιείτε κάθε κόκκο άμμου. Να κλείνετε τα μάτια μπροστά στα ελαττώματα των άλλων, ιδιαίτερα των στενών φίλων και συγγενών. Έτσι, θα διατηρήσετε πιο εύκολα την εσωτερική σας γαλήνη.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΥ
ν


 

Βόδι


ν

Έτη Βοδιού: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Επόμενο έτος Βοδιού: 2021

Χρειάζεστε πάντα ένα στόχο προκειμένου να κινητοποιηθείτε και αυτή τη χρονιά έχει σημασία να αποφασίσετε ποιος θα είναι αυτός ο στόχος. Το 2020 θα είναι το έτος όπου θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στους στόχους σας περισσότερο από ποτέ. Ό,τι κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν, θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας στο παρόν και να βάλετε τα θεμέλια για το μέλλον.

Συνήθως, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν το έτος του Βοδιού είναι εργατικοί και επικεντρώνονται στο στόχο τους. Μπορεί όμως να χάσουν τη συγκέντρωσή τους όταν θυμώνουν ή βιώνουν ένα χωρισμό.

Ο έρωτας σας καλεί το 2020 και θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας με ορθή σκέψη και σύνεση. Μπορεί να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά σε γενικές γραμμές η αισθηματική σας ζωή θα είναι ικανοποιητική. Εάν είστε σε μια σχέση με προβλήματα τα οποία μάλιστα σας ταλαιπωρούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε το 2020 είναι ένα καλό έτος για να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Εάν είστε ελεύθεροι, τότε είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια παθιασμένη σχέση.

Για το βόδι, αυτό είναι ένα έτος γεμάτο με μεγάλες δυνατότητες!

Στα επαγγελματικά σας, τίποτα δεν είναι αδύνατο ή ακατόρθωτο. Εάν προσπαθήσετε με όλη σας την καρδιά, φέτος μπορείτε να επιτύχετε όλα όσα ονειρεύεστε. Μπορείτε να πάρετε μια προαγωγή ή να βελτιώσετε τη θέση σας. Ένας υποτίθεται φίλος μπορεί να προσπαθήσει να σας υποσκελίσει, αλλά εσείς πρέπει να παραμείνετε δυνατοί. Ωστόσο, οι εργοδότες και προϊστάμενοί σας θα είναι με το μέρος σας και θα σας δώσουν ένα χέρι βοήθειας για την επίτευξη των στόχων σας.

Το Βόδι είναι ευνοημένο φέτος με το άστρο της νίκης, που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να νικήσει κάθε ανταγωνισμό και να βγει θριαμβευτής σε όποιον τομέα ή δρόμο επιλέξει να ακολουθήσει.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ
ν


 

Τίγρης


ν

Έτη Τίγρης: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Επόμενο έτος Τίγρης: 2022

Το 2020, οι προοπτικές είναι εξαιρετικές, αλλά οι αξίες σας είναι αυτές που θα αποφασίσουν για τη ζωή σας. Πρέπει να πιστεύετε και να ενεργείτε ως οδηγός για τον εαυτό σας. Το ζώδιό σας δείχνει ότι έρχονται πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σας και αυτό μπορεί να φέρει και ορισμένες αλλαγές στη ζωή σας.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είστε θαρραλέοι και γενναίοι σαν τίγρεις. Απλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια αυτή και τον ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα καλά σας έργα.

Ο έρωτας βρίσκεται παντού φέτος για εσάς, και η καρδιά και το μυαλό σας θα είναι γεμάτα ευτυχία και αισθήματα αγάπης όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν. Υπάρχουν επίσης μεγάλες πιθανότητες να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν είστε ελεύθεροι, αναζητήστε έναν σύντροφο που να σας ταιριάζει και να έχετε κοινά γνωρίσματα. Σίγουρα το 2020 θα σας χαρίσει πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

Για να έχετε επιτυχία σε ηγετικούς τομείς, θα πρέπει να διαβάσετε με μεγάλη προσοχή τα έργα του Κομφούκιου και του Πασκάλ.

Η καριέρα σας φαίνεται να λάμπει στο έτος του Ποντικού. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν και η εργασία σας θα ανταμειφτεί. Υπάρχουν επίσης καλές προοπτικές για αύξηση μισθού. Από την πλευρά σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε συγκεντρωμένοι και να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα σας οδηγήσει ψηλά.

Όσον αφορά την υγεία σας, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη. Εντούτοις, πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας ειδικά στις αλλαγές του καιρού. Σε κάθε περίπτωση, καμία ασθένεια δεν μπορεί να σας σταματήσει από την επίτευξη του στόχου σας το έτος αυτό.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ
ν


 

Λαγός


ν

Έτη Λαγού: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Επόμενο έτος Λαγού: 2023

Η τύχη θα χαμογελάσει φέτος στον γοητευτικό Λαγό. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανοιχτείτε σε πολλούς τομείς δραστηριοτήτων, αρκεί να μην αντιμετωπίσετε τυχόν συνέπειες από όσα κάνατε το έτος που πέρασε. Όσον αφορά τις ερωτικές κατακτήσεις, θα είστε ανάμεσα στα πιο τυχερά ζώδια τη φετινή χρονιά.

Το ζώδιό σας χαρακτηρίζεται από μερικά υπέροχα στοιχεία, όπως γλυκύτητα, φιλική διάθεση, αίσθημα δικαίου και χιούμορ. Φέτος, παρόλα αυτά, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιονδήποτε προσπαθήσει να σας υποσκελίσει, διατηρώντας πάντα την ψυχραιμία σας και ένα θετικό πνεύμα.

Το 2020 θα είναι η χρονιά των ζευγαριών! Οι ερωτευμένοι μπορείτε να ελπίζετε σε μια αναβάθμιση της αισθηματικής σας ζωής, ενώ οι ελεύθεροι θα είστε έτοιμοι να δοθείτε σε ένα πρόσωπο που θα σας εμπνέει και θα ασπάζεται τα ιδανικά σας. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, καθώς ελκύετε ερωτικούς συντρόφους με μεγάλη ευκολία.

Ούτε ο νέος πρέπει να διστάζει να φιλοσοφήσει ούτε ο γέρος ότι θα καταπονηθεί φιλοσοφώντας. Γιατί κανείς δεν είναι μικρός ή μεγάλος για κείνο που φέρνει υγεία στην ψυχή.
(Επίκουρος)

Ωστόσο, πολλοί Λαγοί προτιμούν να βιώσουν μια βαθιά και ανθεκτική αγάπη, αντί των πολλών συγκλονιστικών, αλλά μεταβατικών ερωτικών υποθέσεων. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να αποκτήσετε μεγαλύτερο πνευματικό βάθος.

Η καριέρα σας φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές το έτος του αυτό και θα έχετε την εκτίμηση που σας αξίζει από τον εργοδότη σας, ενώ δεν θα λείψει και η ανταμοιβή για τους κόπους σας. Το εισόδημά σας θα σημειώσει αύξηση, κάτι που οπωσδήποτε το αξίζετε. Μην ξεχνάτε μόνο να είστε εστιασμένοι σε αυτό που κάνετε και να αρπάζετε κάθε ευκαιρία μόλις παρουσιαστεί.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ
ν


 

Δράκοντας


ν

Έτη Δράκοντα: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Επόμενο έτος Δράκοντα: 2024

Το 2020 θα πρέπει να είστε δυνατοί και να αγωνιστείτε για τον εαυτό σας. Παρ’ όλο που δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα εν όψει, μερικές φορές μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες. Κατά διαστήματα, θα έχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας και αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές για να δουλέψετε και να επικεντρωθείτε πάνω στους στόχους σας που θα τους πετύχετε χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Το ζώδιο του Δράκου σας κάνει ισχυρούς, ατρόμητους και μερικές φορές λίγο σαρκαστικούς. Φέτος, έχετε την καλή τύχη να απολαμβάνετε την βοήθεια από τον εργοδότη σας, τους συνεργάτες, τους φίλους, καθώς και τα μέλη της οικογένειάς σας που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σας στηρίξουν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ολοκληρώσετε πολλές από τις δουλειές που σας απασχολούν.

Εάν βρεθείτε μπροστά σε προβλήματα για τα οποία δεν υπάρχει λύση, μια αισιόδοξη, φιλοσοφική στάση θα μπορούσε να απαλύνει την οξύτητα των προβλημάτων.

Δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα που δεν τολμάμε, είναι επειδή δεν τολμάμε που κάνει τα πράγματα δύσκολα.
(Σενέκας)

Θα πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση όσον αφορά τα αισθηματικά σας τη χρονιά αυτή. Ο εγωκεντρικός χαρακτήρας δεν θα σας βοηθήσει στις σχέσεις σας και θα δυσκολέψει τα πράγματα στον έρωτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γνωρίζετε πραγματικά τα συναισθήματά σας και προσπαθήστε να εμπιστευθείτε τον σύντροφό σας επίσης. Προσπαθήστε να ενισχύσετε τους δεσμούς που έχετε με τους αγαπημένους σας.

Για να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες καταστάσεις φέτος πρέπει να είστε υγιείς. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε αμελείς, να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διατροφή σας και να είστε σε επαφή με τον γιατρό σας σε τακτική βάση.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ
ν


 

Φίδι


ν

Έτη Φιδιού: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Επόμενο έτος Φιδιού: 2025

Το 2020 θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Θα αισθάνεστε πιο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι στη λήψη αποφάσεων. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν στιγμές όπου χρειάζεται να πάρετε ένα ρίσκο. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και προχωρήστε χωρίς φόβο.

Είστε ευφυείς και αφοσιωμένοι στο στόχο σας και έχετε έναν μοναδικό τρόπο να ξεγλιστράτε από δυσκολίες και προβλήματα. Η μεγάλη σας παρατηρητικότητα και η δυσκολία σας να εμπιστεύεστε τους άλλους μπορεί δυσκολεύει τους ανθρώπους γύρω σας να σας πλησιάσουν. Συνήθως αισθάνονται ότι δεν τους συμφέρει να είναι ούτε φίλοι σας, αλλά ούτε εχθροί σας.

Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην αισθηματική ζωή των Φιδιών το 2020. Μπορεί να είναι αρνητικές ή θετικές αλλαγές ανάλογα με την περίσταση. Το βέβαιο είναι ότι θα γίνετε πιο συναισθηματικοί, αφήνοντας στην άκρη την ερωτική μανία και αντιστεκόμενοι στην επιθυμία να επιδοθείτε σε ανόητες ερωτικές υποθέσεις.

Η μόνη συμβουλή που μπορεί κανείς να δώσει στο Φίδι είναι να ζυγίζει προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ερωτική περιπέτεια.

Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν θα είναι δύσκολη χρονιά για τα ζευγάρια. Εάν είστε ελεύθεροι, προσπαθήσετε να βρείτε κάποιον που σας καταλαβαίνει και δεν παρεξηγεί τις ιδιαιτερότητές σας.

Φέτος είναι σημαντικό να ξοδεύετε με σύνεση και να αποφεύγετε τις άσκοπες δαπάνες και αγορές. Πρέπει να είστε σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση όσον αφορά τα οικονομικά σας. Βάλτε στόχο την εξόφληση των παλαιών σας χρεών προτού αποφασίσετε να ανοίξετε νέα μέτωπα. Ερευνήστε καλά τα δεδομένα πριν επενδύσετε χρήματα στο χρηματιστήριο ή σε άλλη δραστηριότητα.

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ
ν

ν
ν


1 2

Translate this post