Η εθνοκτόνος πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κατηγορία Ελλάδα, Μεταναστευτικό

OPINION/ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την εθνοκτόνο πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα, υιοθετώντας μέτρα που οδηγούν στη διάλυση της χώρας.

Το υπουργικό συμβούλιο που συνήλθε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου αποφάσισε την αποσυμφόρηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, για να μπορέσουν να έρθουν νέες φουρνιές μεταναστών. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ν

ΑΦΟΥ έφερε την «ανάπτυξη», η οποία τρέχει με τέτοιους ρυθμούς που δεν μπορεί κανείς να τη δει, αφού έδωσε μια βαρυσήμαντη ομιλία για τα… πλαστικά μιας χρήσης στην 74η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και συμφώνησε με τον Ερντογάν την οριστική διχοτόμηση της Κύπρου και τη μοιρασιά 50-50 των ενεργειακών κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε σίφουνας στην Ελλάδα, γιατί θυμήθηκε ότι η χώρα βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή και έχει υποχρέωση, ως φιλογερμανός, να τιμήσει το σύμφωνο κατοχής που υπέγραψε ο Τσίπρας με τους δανειστές (Γ΄ Μνημόνιο).

Πέρασαν κάτι παραπάνω από 100 μέρες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε καθαρά το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτός και η κυβέρνησή του είναι συνεχιστές της ίδιας εθνοκτόνου πολιτικής που εγκαινίασε ο Αλέξης Τσίπρας και η οποία στοχεύει στη διάλυση της κρατικής οντότητας που λέγεται Ελλάδα.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την εφαρμογή τριών μέτρων:

α) Της διάλυσης του συνδικαλισμού και της καθήλωσης των μισθών στα 400-500 ευρώ. Γιατί με υψηλούς μισθούς δεν θα μπορούν να γίνουν ούτε τα «αναπτυξιακά» έργα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, ούτε να έρθουν οι ξένοι «επενδυτές» που αγωνιωδώς αναζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οδυνηρή συνέπεια αυτού του κυβερνητικού μέτρου θα είναι η συνέχιση του brain drain και η φυγή όλων σχεδόν των επιστημονικά καταρτισμένων νέων στο εξωτερικό.

β) Της υπερφορολόγησης ιδιωτών και επιχειρήσεων με σκοπό τα πλεονάσματα να εισρέουν στα γερμανικά ταμεία, τουλάχιστον έως το 2030.

Οδυνηρή συνέπεια αυτού του μέτρου είναι η καθήλωση κάθε πραγματικής ανάπτυξης και δημιουργικότητας, ο θάνατος κάθε ελπίδας για προσωπική ανάπτυξη και προκοπή.

γ) Της διασποράς εκατοντάδων χιλιάδων, κυρίως μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και της προσέλευσης και υποδοχής νέων μεταναστευτικών κυμάτων.

Οδυνηρή συνέπεια αυτού του μέτρου θα είναι η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού. Κάθε χρόνο ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται από το brain drain και τους θανάτους. Το 2018 καταγράφηκαν 33.857 περισσότεροι θάνατοι από τον αριθμό των γεννήσεων, έχουμε δηλαδή μείωση 2,4% σε σχέση με το 2017. Σε λίγα χρόνια, οι μετανάστες θα δημιουργήσουν κρίσιμη μάζα στη χώρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
ν

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Μητσοτάκης, όπως και ο Τσίπρας, είναι οπαδός της παγκοσμιοποίησης. Ο όρος «παγκοσμιοποίηση» σημαίνει κατάργηση των εθνικών συνόρων, κατάργηση της εθνικής ταυτότητας και ιστορίας, αλλοτρίωση της συνείδησης, αλλά και περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων. Ο άνθρωπος θα γίνει άθυρμα των κέντρων εξουσίας που έχουν συσταθεί από την ελίτ του πλούτου, που θέλει άβουλους και εύκολα διαμορφώσιμους σαν πλαστελίνη πολίτες και φτηνά εργατικά χέρια που θα δουλεύουν αδιαμαρτύρητα ώστε οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, στόχος είναι να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα είδος Σομαλίας, με τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, όπου η ελίτ του πλούτου θα έχει τα εργοστάσιά της στα οποία θα δουλεύουν γκετοποιημένοι εργάτες για ένα πιάτο φαΐ, στην πλειοψηφία τους ξένοι αλλά και όσοι Έλληνες θα έχουν απομείνει απελπισμένοι και περιδεείς.
ν

Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ BUFFER ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η μόνη αξία που έχει σήμερα η Ελλάδα για την Ευρώπη είναι αυτή του buffer. Χρησιμεύει δηλαδή στο να ανακόπτει τα ρεύματα των μεταναστών, οι οποίοι θα εγκλωβίζονται εδώ και δεν θα προωθούνται πλέον στην ΕΕ που έχει σφραγίσει τα σύνορά της.

Στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε η μεταφορά μεταναστών από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στην ενδοχώρα, ώστε να υπάρξει χώρος για την έλευση καινούριων λαθρομεταναστών.

Έτσι, ξημερώματα Τρίτης μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά από τη Μόρια 215 μετανάστες με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Ρόδος». Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία σε δομές φιλοξενίας στην Αττική και την Πελοπόννησο, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, για να προλάβει τυχόν διαμαρτυρίες, εξαπατά τις τοπικές κοινωνίες λέγοντας ότι η μετεγκατάσταση θα είναι «προσωρινή».

Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Οι άνθρωποι αυτοί ούτε στις χώρες του θα γυρίσουν ούτε στην Ευρώπη θα πάνε, απλώς θα ριζώσουν εδώ, καθώς η κυβέρνηση τους παρέχει δωρεάν στέγη και τροφή, μισθούς και επιδόματα, ενώ αυτοί κάθονται άπραγοι, επικοινωνώντας με τις χώρες τους, δωρεάν επί ώρες, από πολυτελή κινητά τηλέφωνα.
ν

Πώς δουλεύει η προπαγάνδα. Μια μετανάστρια με παιδί και το κατάλληλο θλιμμένο ύφος είναι η αγαπημένη εικόνα δημοσιογράφων και διακινητών, καθώς στοχεύει κατευθείαν στο θυμικό του θεατή, με σκοπό να προκαλέσει οίκτο και συμπόνια, άρα και αποδοχή της λαθρομετανάστευσης. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ν

Επίσημα στοιχεία για το πόσοι μετανάστες βρίσκονται λαθραία στη χώρα μας, δεν υπάρχουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι ήταν 65.000, ενώ η ΝΔ ανεβάζει τον αριθμό στους 75.000. Θα πρέπει επομένως να υπολογίσουμε τους διπλάσιους, δηλαδή ότι είναι κάπου 150.000 με 160.000 χιλιάδες – ισοδυναμούν με μια πόλη όπως η Πάτρα.

Στην ηπειρωτική χώρα υπάρχουν 26 Δομές Φιλοξενίας. Στην Αττική: Ελαιώνας, Σχιστό, Σκαραμαγκάς, Μαλακάσα, Λαύριο, Ελευσίνα. Στην Στερεά Ελλάδα: Οινόφυτα, Θήβα, Θερμοπύλες, Ριτσώνα. Στην Πελοπόννησο: Ανδραβίδα. Στη Θεσσαλία: Κουτσόχερο, Βόλος. Στην Ανατολική Μακεδονία: Καβάλα, Δράμα. Στην Κεντρική Μακεδονία: Σέρρες, Αλεξάνδρεια, Βέροια, Διαβατά, Κάτω Μηλιά, Λαγκαδίκια, Νέα Καβάλα. Στην Ήπειρο: Δολιανά, Φιλιππιάδα, Κατσικάς, Αγία Ελένη.

Σε αυτές δεν περιλαμβάνονται οι νέες δομές στα Ιόνια Νησιά ούτε οι ήδη υπάρχουσες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι χώρες προέλευσης των μεταναστών είναι οι εξής:

ΑΣΙΑ: Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Ιράκ, Ιράν, Ινδία, Μιανμάρ (Βιρμανία), Σρι Λάνκα, Νεπάλ, Μπαγκλαντές, Αρμενία, Λίβανος, Ουζμπεκιστάν, Βιρμανία, Κουβέιτ, Ιορδανία, Τουρκία, Τατζικιστάν, Σαουδική Αραβία, Φιλιππίνες, Καζακστάν, Θιβέτ, Κίνα, Τουρκμενιστάν, Αζερμπαϊτζάν.

ΑΦΡΙΚΗ: Σομαλία, Γκάνα, Μαρόκο, Γκάμπια, Σουδάν, Νιγηρία, Καμερούν, Κομόρες, Ερυθραία, Ακτή Ελεφαντοστού, Μπενίν, Αλγερία, Μαλί, Αιθιοπία, Υεμένη, Γουινέα, Σιέρα Λεόνε, Ουγκάντα, Κονγκό, Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής, Νταρφούρ (Σουδάν), Τόγκο, Ρουάντα, Μπουρκίνα Φάσο, Γκαμπόν, Σενεγάλη, Λιβερία, Μαυριτανία, Δημοκρατία του Νίγηρα, Λιβύη, Τυνησία, Αίγυπτος, Δημοκρατία του Τσαντ, Νότια Αφρική, Κένυα, Μπουρούντι, Αγκόλα, Ζάμπια, Δυτική Σαχάρα.

ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: Άγιος Δομίνικος, Κούβα, Ονδούρα, Αϊτή, Κολομβία, Τζαμάικα.

ΕΥΡΩΠΗ: Αλβανία, Ουκρανία, Ρωσία, Γεωργία, Μολδαβία.

Συγκεντρωτικά, ροές έχουμε από 26 χώρες της Ασίας, 40 χώρες της Αφρικής, 6 χώρες της Λατινικής Αμερικής και 5 χώρες της Ευρώπης.

Συνολικά έχουμε μετανάστες από 77 χώρες! Είμαστε, δηλαδή, ένας μικρός ΟΗΕ με άτομα από τις μισές χώρες του πλανήτη!

Αν εξαιρέσουμε τη Συρία και το Ιράκ, καμία άλλη χώρα δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Επομένως, με πια λογική πρέπει η Ελλάδα να δέχεται μετανάστες από όλες αυτές τις χώρες; Θα πει κάποιος: «Οι χώρες αυτές έχουν προβλήματα». Και λοιπόν; Μπορεί η αποδεκατισμένη Ελλάδα να λύσει τα προβλήματά τους, από τη στιγμή που δεν μπορεί να λύσει ούτε τα δικά της;

Από την άλλη μεριά, η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ αποικιοκρατική δύναμη, ώστε να φταίει για την σημερινή κατάντια αυτών των χωρών. Οι αποικιοκρατικές δυνάμεις είναι γνωστές: Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία.

Η απάντηση στο ερώτημα «γιατί θέλουμε να έρχονται μετανάστες στην Ελλάδα» είναι μια και μόνη: επειδή οι άμοιροι αυτοί αποτελούν μια πολύ επικερδή επιχείρηση.

Δεν βγάζουν χρήματα μόνο οι διακινητές. Από τις μεταναστευτικές ροές πλουτίζει ένα σωρό κόσμος, από τις ΜΚΟ που ελέγχουν και κατευθύνουν το παιχνίδι, τους πολιτικούς που παίρνουν χρήματα από την ΕΕ μέχρι τους διάφορους επιχειρηματίες. Ακόμη και άνθρωποι των ΜΜΕ πλουτίζουν, προπαγανδίζοντας έναν κακώς εννοούμενο «ανθρωπισμό». Όλα γίνονται για το χρήμα.
ν

ΜΚΟ: ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ

Την 1η Οκτωβρίου 2019, έφτασαν από τα τουρκικά παράλια στα παράλια της Λέσβου άλλες έξι βάρκες με 243 μετανάστες.

Δύο βάρκες έφθασαν στην περιοχή του Καρά Τεπέ, λίγο έξω από τα σπίτια του βόρειου άκρου της πόλης της Μυτιλήνης, ενώ τέσσερις από αυτές έφθασαν στη βόρεια Λέσβο στην περιοχή της Σκάλας Συκαμνιάς.

Εκτός από τους μετανάστες, στις βάρκες επέβαιναν οι διακινητές, ενώ τα σημεία όπου αποβιβάστηκαν ήταν προσυμφωνημένα με τις ΜΚΟ, μέλη των οποίων περίμεναν με βαν για να παραλάβουν τους μετανάστες.

Φυσικά, πουθενά δεν υπήρχε η παραμικρή φύλαξη ή έλεγχος από πλευράς ελληνικού κράτους. Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο ξέφραγο αμπέλι.

Οι παρακάτω εικόνες προέρχονται από βίντεο που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο από τις αφίξεις στη Συκαμιά και δημοσιεύτηκε στο Facebook από την εφημερίδα Πολιτικά της Λέσβου.
ν

Μια από τις βάρκες προσεγγίζει την παραλία Συκαμιά. Πηγή: Facebook
ν

Εκεί περιμένουν τους μετανάστες μέλη των ΜΚΟ. Πηγή: Facebook
ν

Έρχονται και άλλα μέλη των ΜΚΟ για να βοηθήσουν. Πηγή: Facebook
ν

Λεωφορεία (δεξιά) περιμένουν τους μετανάστες. Πηγή: Facebook
ν

 


Translate this post