Σοκαριστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς

Κατηγορία Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 3:10

Youmagazine Newsroom

 

Τουλάχιστον ένας επί τόπου νεκρός και οκτώ τραυματίες είναι ο απολογισμός δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό, όταν όχημα παρέσυρε ομάδα παράτυπων μεταναστών.

(Φωτο αρχείου)

ν

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ είναι οι μαρτυρίες και οι πληροφορίες που έρχονται από την Εγνατία οδό, στο ύψος της Κομοτηνής μεταξύ ανατολικού και δυτικού κόμβου.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος e-evros.gr, γύρω στις 01:00 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όχημα που κινούνταν πάνω στην Εγνατία με κατεύθυνση την Κομοτηνή, σκόρπισε το θάνατο σε άγνωστο και μη εξακριβωμένο μέχρι στιγμής αριθμό παράτυπων μεταναστών που εκείνη τη στιγμή φαίνεται να κινούνταν επί της εθνικής οδού.

Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για “κρανίου τόπο” αφού υπάρχουν πτώματα διασκορπισμένα σε μεγάλη ακτίνα, όπου το ΕΚΑΒ αγωνίζεται να περισυλλέξει.

Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και αδύνατο να διασταυρωθούν πλήρως. Πρόκειται πάντως για κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής.

Χαρακτηριστική είναι η αυτόπτης μαρτυρία οδηγού που αναφέρει ότι «όπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα σωρούς ανθρώπων διαφόρων ηλικιών! Έχω σοκαριστεί. Έχει γίνει μακελειό. Υπάρχουν νεκροί αλλά και αναίσθητοι».

Επί τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και φυσικά της Τροχαίας.
ν

Τελευταία ενημέρωση

Τουλάχιστον ένας επί τόπου νεκρός, τρεις με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (ο ένας σε πολύ δύσκολη κατάσταση) και πέντε ακόμη άτομα με πολλαπλά κατάγματα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο e-evros.gr, ο απολογισμός του δυστυχήματος είναι ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες, τρεις με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πέντε με πολλαπλά κατάγματα.

Στο τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν τρία ασθενοφόρα που μετέφεραν τους οχτώ στο Σισμανόγλειο, ενώ ο ένας εξ αυτών (το πιθανότερο ο πιο βαριά τραυματισμένος), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Τα εννέα άτομα είναι: έξι μετανάστες από το Μπαγκλαντές, δύο από το Πακιστάν και ο οδηγός του Seat από την Ελλάδα. Ο νεκρός είναι ένας εκ των μεταναστών. Οι ηλικίες τους από 17 μέχρι 30 ετών.

Διέφυγαν ο λαθροδιακινητής και δύο παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι και αναζητούνται.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 01:00 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης Seat Ibiza με οδηγό από την Αλεξανδρούπολη που κινούνταν πάνω στην Εγνατία με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε με λευκό Gold με αθηναϊκές πινακίδες που εκείνη την ώρα “μάζευε” παράτυπους μετανάστες προκειμένου να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα.

Αφού συγκρούστηκε με το λευκό Gold παρέσυρε στο θάνατο άγνωστο και μη εξακριβωμένο μέχρι στιγμής αριθμό παράτυπων μεταναστών.
ν

Πηγή: e-evros.gr
ν

 


Translate this post