Το Facebook εγκαινίασε υπηρεσία «ερωτικών γνωριμιών» (vid)

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στα πιο πρωτόγονα ένστικτα του ανθρώπου απευθύνεται πλέον ο Ζάκερμπεργκ στην προσπάθειά του να γίνει ακόμη πιο πλούσιος.

Το Facebook δρομολογεί μια νέα υπηρεσία «ερωτικών γνωριμιών» για τα δύο δισεκατομμύρια χρήστες του. Και… ό,τι προκύψει! Πηγή: Facebook

ν

ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ αγκυροβόλιο των άπληστων και των κερδοσκόπων είναι το μαλακό υπογάστριο, η περιοχή των γεννητικών οργάνων, όπου εδράζονται όλες οι κατώτερες επιθυμίες του ανθρώπου, το trafficking, τα σεξουαλικά εγκλήματα, αλλά και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, η πορνεία, η παιδεραστία και βρίσκουν έκφραση τα κάθε είδους πάθη και διαστροφές.

Φυσικά όλα αυτά δεν αφορούν τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ, τον ιδρυτή του Facebook, καθώς είναι γνωστό ότι οι Αμερικανοί, και μάλιστα οι πλούσιοι, είναι οι πιο ηθικοί, αγνοί και αμόλυντοι άνθρωποι στον πλανήτη.

Όμως τι να κάνει ο άνθρωπος; Βλέποντας τα έσοδά του από το Facebook να μειώνονται, και θέλοντας να διατηρήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής στον οποίο έχει συνηθίσει, καθότι μεγαλοφυΐα, αναγκάστηκε να συμβαδίσει με την εποχή του και να εγκαινιάσει κι αυτός μια σελίδα «ερωτικών γνωριμιών» και… ό,τι προκύψει!

Με την υπηρεσία Facebook Dating App, που λειτουργεί και στο Instagram, θα μπορείς με ένα like να μιλήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Κάποιος θα το αποκαλούσε «νόμιμη πορνεία», αλλά –προς Θεού!– εμείς δεν πρόκειται να αποκαλέσουμε έτσι το νέο εγχείρημα του Ζάκερμπεργκ.

Άλλωστε έχει καλό σκοπό, βάζοντας τέλος στη μοναξιά των ανθρώπων, καθώς θα πετυχαίνει το τέλειο συνταίριασμα μεταξύ γέρων και νεανίδων, ώριμων γυναικών και νέων, ενώ θα μπορείς να πηγαίνεις πιο εύκολα με άτομα του ίδιου ή διαφορετικού φύλου, ή που ανήκουν σε κάποια από τις πολλές συνομοταξίες που υπάρχουν (έμφυλοι και άφυλοι, ασέξουαλ και τρανσέξουαλ, διεμφυλικοί κ.ά.).

Και πού ξέρεις; Μπορεί να βρεις την αδελφή ψυχή που ψάχνεις και να την παντρευτείς!
ν

Από τη διαφημιστική προβολή του Facebook Dating. Πηγή: Facebook
ν

Το Facebook Dating θα δέχεται μόνο σεμνές φωτογραφίες. Πάνω απ’ όλα η ηθική. Πηγή: Facebook
ν

ΤΟ FACEBOOK ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Το κύριο γνώρισμα του Facebook Dating App είναι το ότι μπορούμε να προσθέσουμε το προφίλ κάποιου φίλου μας στη λίστα των «κρυφών επιθυμιών» μας (Secret Crush). Σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να προσθέσουμε μέχρι εννέα φίλους από το Facebook ή ακολούθους από το Instagram και μπορεί να υπάρξει ανταπόκριση ιδίως αν το όνομά μας βρίσκεται στην ίδια λίστα του άλλου χρήστη. Σύντομα, θα μπορούμε να αλληλεπιδρούμε με Stories βάσει προτιμήσεων.

Η νέα υπηρεσία εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την πλήρη εχεμύθεια, προσφέρει όμως και τη δυνατότητα, εφόσον το θελήσεις, να ανεβάσεις στο λογαριασμό σου φωτογραφίες του νέου σου έρωτα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα δείχνουν γυμνά κορμιά. Μόνο σεμνά ντυμένα. Όλα κι όλα. Πάνω απ’ όλα η ηθική.

Βέβαια, πριν τρία χρόνια είχαν διαρρεύσει τα προσωπικά στοιχεία δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών πριν από τις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, μετά από μια σειρά σφαλμάτων απορρήτου, ενώ το Facebook κατηγορήθηκε για αθέμιτη χρήση προσωπικών δεδομένων, παραπληροφόρηση και χειραγώγηση.

Τα δισεκατομμύρια όπως που αποφέρει στα αμερικανικό κράτος έπεισαν δικαστές και Γερουσία να μην προβούν σε καμία κίνηση εναντίον του κολοσσού των social media.

Για «ιδιαίτερες» γνωριμίες θα πρέπει να εγγραφεί κάποιος στην υπηρεσία “Secret Crush”, όπου θα βρίσκεις «φίλους» που θα έχουν τα ίδια γούστα με σένα και… ότι προκύψει.
ν

Θα μπορείς να κάνεις νέους φίλους ή να μαθαίνεις τις ιδιαίτερες προτιμήσεις αυτών που ήδη έχεις, με την υπηρεσία Secret Crush. Πηγή: Facebook
ν

Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, το Facebook Dating ξεκίνησε ήδη σε 19 χώρες: Αργεντινή, Βολιβία, Βραζιλία, Καναδά, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Γουιάνα, Λάος, Μαλαισία, Μεξικό, Παραγουάη, Περού, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Σουρινάμ, Ταϊλάνδη, Ουρουγουάη και Βιετνάμ.

Αν τις δει κανείς προσεκτικά, διαπιστώνει ότι στην πλειοψηφία τους πρόκειται για χώρες με υψηλό δείκτη φτώχειας, εγκληματικότητας, πορνείας, κρουσμάτων AIDS κτλ.

Στην Ευρώπη και την Αυστραλία αναμένεται στις αρχές του επόμενου χρόνου.
ν

Facebook Dating: Why Match doesn’t have much to worry about | ZDNet
ν


ν

 


Translate this post