Τσίπρας: Οι 102 νεκροί στο Μάτι είναι ξαναζεσταμένο φαγητό (vid)

Κατηγορία Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

 

Την αήθη δήλωση ότι οι 102 νεκροί στο Μάτι είναι ξαναζεσταμένο φαγητό, έκανε τη Δευτέρα κατά την ομιλία του στην Ξάνθη ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: YouTube

ν

Ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας για τους νεκρούς στο Μάτι δείχνει άνθρωπο κτηνώδη, δίχως ηθικές αρχές και δίχως συναίσθηση του ανθρώπινου πόνου.
Ουσιαστικά αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας: ένας αναίσθητος κηφήνας με ψυχολογία τραμπούκου, που καλύπτεται πίσω από τους περίτεχνους λόγους που συντάσσει ο Δραγασάκης. Αυτό το αμόρφωτο και ανίκανο ανθρωπάριο, ο ελληνικός λαός, μέσα στην απελπισία του, το ύψωσε στη θέση του πρωθυπουργού.
Και πώς του το ανταπέδωσε το ανθρωπάκι;
Πρώτον, παραδίδοντας ολόκληρη τη χώρα και την περιουσία της στα χέρια των Γερμανών για 99 χρόνια.
Δεύτερον, παραδίδοντας το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων.
Στην αρχαιότητα, τέτοιες πράξεις ήταν ο ορισμός του «δίνω γη και ύδωρ» στον εχθρό και τιμωρούνταν με θάνατο.
Όμως και το μέλλον δεν προμηνύει τίποτα το καλό. Ο εξουσιομανής Τσίπρας περιμένει πώς και πώς ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ή μια κατάσταση έντασης στην περιοχή μας ως πρόσχημα για να αναστείλει το Σύνταγμα της χώρας, να ματαιώσει τις εκλογές και να συνεχίσει να κυβερνά δικτατορικά.
Ψυχρός, όπως οι δολοφόνοι, χωρίς ίχνος συμπόνιας, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ και του Αλέξη Παπαχελά για το Μάτι, «ξαναζεσταμένο φαγητό». Οι 102 άνθρωποι, μεταξύ τους πολλά παιδιά, που κάηκαν ζωντανοί είναι για τον πρωθυπουργό της χώρας «ξαναζεσταμένο φαγητό».
Μιλώντας στην Ξάνθη και αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Σας διαβεβαιώ δεν έπαθε καμία ηθική κρίση ο Μητσοτάκης, ούτε με την υπόθεση Κυμπουρόπουλου, ούτε με το προκατασκευασμένο και διατεταγμένο, προεκλογικό, ξαναζεσταμένο ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για το Μάτι».
ν

Τσίπρας ξαναζεσταμένο φαγητό το ντοκιμαντέρ για το Μάτι
ν

ν

Συνηθισμένος να λέει ψέματα και να κοροϊδεύει τους πάντες, πιστεύει ότι θα ξεγελάσει και πάλι τον ελληνικό λαό, όπως έκανε και τη μέρα της τραγωδίας που αυτός και η συντροφιά του γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί και έπαιζαν θέατρο μπροστά στις κάμερες. Την ώρα που καίγονταν παιδιά…
Η Αριστερά, έχοντάς τον στις τάξεις της, έχασε κάθε αξιοπρέπεια και κάθε ηθικό πλεονέκτημα.
Τον λόγο έχουν τώρα οι πολίτες.
ννννν

 


Translate this post