Διαβατά: Ρίχνουν μικρό παιδί πάνω σε αστυνομικούς (vid)

Κατηγορία NEWS, Μεταναστευτικό

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Βίντεο από τα άγρια επεισόδια στα Διαβατά, με τους μετανάστες να πετούν ένα μικρό κοριτσάκι πάνω στους αστυνομικούς.

Η στιγμή που οι μετανάστες ετοιμάζονται να πετάξουν το κοριτσάκι με το κόκκινο μπουφάν πάνω στη διμοιρία των ΜΑΤ. Πηγή: ΣΚΑΪ / YouTube

ν

ΕΝΑ μικρό κοριτσάκι έγινε όπλο στα χέρια ενός άντρα κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ προσφύγων και αστυνομικών δυνάμεων στα Διαβατά.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων, έξω από το camp των Διαβατών, η κάμερα καταγράφει έναν άντρα, να κρατάει στα χέρια του ένα μικρό κοριτσάκι και να το χρησιμοποιεί ως ασπίδα μπροστά στους άντρες των ΜΑΤ.
Τα πλάνα που μεταδόθηκαν σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ, προκαλούν αίσθηση.
Ο άντρας φτάνει στο σημείο να πλησιάσει τον φραγμό των ΜΑΤ με το παιδί μπροστά του και κάποια στιγμή το πετάει στις ασπίδες των αστυνομικών.
Χιλιάδες μετανάστες κατευθύνονται από χθες προς τα σύνορα με τα Σκόπια, ύστερα από φήμες που διακίνησαν διάφορες ΜΚΟ μέσω των social media, ότι θα ανοίξουν τα σύνορα μέσω των οποίων θα μπορούν να κατευθυνθούν προς τη Γερμανία.
Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς η Ελλάδα έχει υπογράψει συμφωνία όσοι μετανάστες έρχονται, να μένουν εδώ.
Στο μεταξύ ένταση υπάρχει και στον Έβρο από τον οποίο τους προηγούμενους μήνες έχουν εισέλθει στην Ελλάδα πάνω από 200.000 μετανάστες, καθώς τα σύνορα είναι ανοιχτά και δεν υπάρχει κανείς για να τα φυλάξει.

ν

ν

 


Translate this post