Οι Balthazar στο Summer Nostos Festival 2019 (vid)

Κατηγορία Art Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Youmagazine Newsroom

 

Αυτό το καλοκαίρι, οι Balthazar έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπου θα παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά στο Summer Nostos Festival.

ν

ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album και μετά από μια μάλλον ήσυχη πορεία με περιορισμένες solo εμφανίσεις, η βελγική μπάντα της indie rock σκηνής, Balthazar, κάνει δυναμική επιστροφή στο μουσικό προσκήνιο με το release του νέου τους album «Fever» που κυκλοφόρησε στις 25 Ιανουαρίου. Το πρώτο single αυτού του album με τίτλο «Wrong Vibration», παίζεται ήδη στα ραδιόφωνα της πόλης.
Ο Maarten Devoldere, ο Jinte Deprez, ο Simon Casier, και ο Michiel Balcaen, με την πρόσφατη προσθήκη του Tijs Delbeke, στη θέση της Patricia Vanneste, αποδεικνύουν αβίαστα γιατί θεωρούνται μια από τις πιο πολυδιάστατες και εφευρετικές indie-pop μπάντες του αιώνα!
Οι Balthazar θα παίξουν live στην Ελλάδα την Τρίτη 25 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Summer Nostos Festival που διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ν

ν

 


Translate this post