Μετά την κυβέρνηση κουρελού, η κυβέρνηση προδοτών

Κατηγορία NEWS, Πολιτική

ΑΝΑΛΥΣΗ

Από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

 

Οι έξι αποστάτες έδωσαν φιλί ζωής στον ετοιμοθάνατο Τσίπρα, κάνοντας 151 τα «Ναι». «Όχι» ψήφισαν 148 βουλευτές. Μετά την κυβέρνηση κουρελού, έρχεται τώρα η κυβέρνηση των προδοτών.

Για να περάσει από τη Βουλή η αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεργήσουν με την κυβέρνηση «κουρελού» ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Ποτάμι. Και αν χρειαστεί και το ΚΙΝΑΛ. Πηγή: News Media

ν

ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ είναι γεμάτη ανθρωπάκια φάνηκε σήμερα το βράδυ με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-κουρελού του Αλέξη Τσίπρα, από βουλευτές που μοναδική τους έγνοια είναι πώς δεν θα διωχθούν, διατηρώντας την βουλευτική ασυλία, για όσα χρωστούν στο Δημόσιο και στις τράπεζες.
Τα ανθρωπάκια αποφεύγουν να θυσιάσουν το προσωπικό τους συμφέρον για χάρη της χώρας, και απαιτούν να θυσιαστεί η χώρα για τις ασήμαντες και σπιθαμιαίες υπάρξεις τους.
Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης (145 του ΣΥΡΙΖΑ συν 6 αποστάτες), θα ακολουθήσει η ψήφιση της προδοτικής και εθνοκτόνου Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς οι Σκοπιανοί έσπευσαν να στείλουν τη ρηματική διακοίνωση που ενημερώνει την Αθήνα για την ολοκλήρωση των συνταγματικών αλλαγών στη γείτονα.
Είναι δε τέτοιο το θράσος τoυς –και γιατί όχι, αφού τους δίνει αυτό το δικαίωμα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ– που στο έγγραφο που απέστειλαν στην ελληνική κυβέρνηση αναφέρεται φαρδιά-πλατιά η φράση “REPUBLIC OF MACEDONIA!
Η ρηματική διακοίνωση αποτελεί προϋπόθεση για την εκχώρηση της Μακεδονίας από την κυβέρνηση και της αποδοχή της από τα Σκόπια. 
Και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που Έλληνας πρωθυπουργός καταθέτει στη Βουλή επισήμως έγγραφο με τον τίτλο REPUBLIC OF MACEDONIA.
ν

Η πρώτη σελίδα της ρηματικής διακοίνωσης με την ένδειξηREPUBLIC OF MACEDONIA”. Image: Supplied
ν

Και πάλι τα ανθρωπάκια θα ζητήσουν χάρες με αντάλλαγμα την ψήφο τους. Ανθρωπάκια ασήμαντα που όμως μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά στα εθνικά ζητήματα.
Ανθέλληνες, διεθνιστές, μειωμένης διανοητικής επάρκειας, μειοδότες, πράκτορες των ξένων. Ο ιστορικός όρος «γηγενή καθάρματα» τους ταιριάζει γάντι.
ν

ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Στους αποστάτες των ΑΝΕΛ θα προστεθεί ο επίσης πολιτικά εξαφανισμένος Σταύρος Θεοδωράκης, που θα ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών για… λόγους εκδίκησης, ώστε να γίνει ντόρος για μια-δυο μέρες γύρω από το όνομά του. Όπως και ο Πάνος Καμμένος, πολύ θα ήθελε κι αυτός να καταλάβει μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας κάποιου μεγάλου κόμματος για να διασωθεί.
Οι υπόλοιποι βουλευτές του Ποταμιού δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους για την αντεθνική ψήφο που θα δώσουν, αλλά και την αδημονία τους για το πότε θα έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
Μετά τον «όχλο» του Αλέξη Τσίπρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε σήμερα «εθνικιστές κουκουλοφόρους» όσους υπεραμύνονται της μακεδονικής ιστορίας, ταυτότητας και γλώσσας. Όσους αντιδρούν.
Σαν να είχε πάθει διανοητική παράκρουση, είπε το εξής αμίμητο: «Ψήφος εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση σημαίνει και ψήφο για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν ισχύει όμως το αντίθετο. Ψήφος στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν σημαίνει και ψήφος εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση».
Άμοιρε, Σταύρο! Όπως έλεγαν οι Βυζαντινοί: «Πάλιν τον καύκον έπιες, πάλιν τον νουν απώλεσας».
Ανάλογη στάση θα κρατήσει και το ΚΙΝΑΛ. Όπως επιβεβαίωσε η Φώφη Γεννηματά σε συζητήσεις με δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, δεν πρόκειται να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ερωτηθείσα εάν θα προχωρήσει σε διαγραφές όσων υπερψηφίσουν τη Συμφωνία, απάντησε: «Αυτό θα το δούμε. Πάντως, όσα ακούγονται για δύο ή τρεις διαρροές, δεν ισχύουν».
Με άλλα λόγια, το ΚΙΝΑΛ θα βρίσκεται σε εφεδρεία στο πλευρό του Τσίπρα, για να τον στηρίξει εάν χρειαστεί, σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας οι βουλευτές του Ποταμιού.
Τέτοιον ξεπεσμό και αναξιοπρέπεια βουλευτών και κομμάτων είχε να δει η Ελλάδα από την εποχή των Αποστατών του 1965. Προδότες τότε, προδότες και τώρα.
ν

Ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Γραμματικάκης. «Το Ποτάμι δεν μπορεί να σύρεται πίσω από τις κραυγές μισαλλοδοξίας εκείνων που υποστηρίζουν τη Μακεδονία». Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ν

«Μισαλλόδοξους» αποκαλεί τους γνήσιους Έλληνες που είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται, ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό news 24/7 στην εκπομπή του Βασίλη Σκουρή και της Αγγελικής Σπανού.
Ο κ. Γραμματικάκης αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της σύγχυσης φρενών και της πώρωσης του νου που χαρακτηρίζει τους περισσότερους Έλληνες διανοούμενους και πανεπιστημιακούς, οι οποίοι, όπως και οι πολιτικοί, θεωρούν ότι προσφέρουν μεγάλες υπηρεσίες στη χώρα, όταν υπηρετούν τα συμφέροντα άλλων κρατών!
Σε όλους όσους τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών θέτουμε το εξής απλό ερώτημα:
«Ποια σχέση έχουν ιστορικά με τη Μακεδονία, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα, τα στίφη των Σλάβων που εμφανίστηκαν στη Βαλκανική 1.000 χρόνια μετά τον Φίλιππο και το βασίλειο της Μακεδονίας;»
Ας απαντήσουν, αν μπορούν, σε αυτή την ερώτηση. Μόνο οι ανιστόρητοι και οι ημιεγγράμματοι βλάκες, όπως π.χ. ο Αλέξης Τσίπρας, οι βολεμένοι, οι πληρωμένοι πράκτορες και οι προδότες του έθνους θα επιχειρήσουν να απαντήσουν κάτι άλλο πέρα από τη λέξη «καμία»!
Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική!
ν

 


Translate this post