2019 – Γούρια για μια τυχερή χρονιά!

Κατηγορία WELLBEING

WELLBEING

Posted by Youmagazine Staff

 

Τα γούρια για τη νέα χρονιά είναι τα καλύτερα δώρα για φίλους και μέλη της οικογένειας, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Δείχνουν την αγάπη μας και χαρίζουν θετική ενέργεια και καλοτυχία.

v
ΜΙΑ νέα χρονιά φέρνει πάντα μια αύρα αισιοδοξίας και μια υπόσχεση για κάτι καλύτερο που μας περιμένει.
Για να δώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτή ακριβώς τη χαρά και την αισιοδοξία, βρείτε και χαρίστε τους το γούρι που τους ταιριάζει. Ένα ισχυρό σύμβολο καλοτυχίας είναι βέβαια το τυχερό πέταλο, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα.
Ένα κλειδί που θα ανοίξει ίσως την καρδιά του αγαπημένου/ης τους, ένα σπίτι που θέλουν να αποκτήσουν, ένα ρόδι για αφθονία και μακροζωία, ένα δέντρο για στήριξη και ζωή ή ένα μάτι για προστασία.
Σε κάθε περίπτωση, η θετική ενέργεια που αποκτά κανείς με τα σύμβολα καλοτυχίας μπορεί να φέρει χρήματα, αφθονία και ευτυχία στους παραλήπτες, αλλά και σε εσάς τους ίδιους.
Σας παρουσιάζουμε εδώ μερικά τυχερά γούρια που μπορείτε να πάρετε για το σπίτι σας ή σαν δώρο και να επωφεληθείτε από τη θετική τους ενέργεια.
V

Να έχετε μια τυχερή χρονιά!

 
 

Θα βρείτε τα γούρια σε τιμές προσιτές και σε μεγάλη ποικιλία στο κατάστημα ΑΙΩΝΙΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ, Σόλωνος 97, Αθήνα 106 78, τηλ.: 210-3830920.
v

 


Translate this post