Καταιγισμός παράνομων ελληνοποιήσεων μεταναστών

Κατηγορία Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Youmagazine Newsroom

 

• Άρχισαν οι πρώτες 300.000 ελληνοποιήσεις παράνομων μεταναστών από τις 800.000 συνολικά που προωθεί η κυβέρνηση με διαδικασίες fast track.

• Οι παράνομες ελληνοποιήσεις αλλοιώνουν όχι μόνο το εκλογικό σώμα, αλλά και τη σύνθεση του πληθυσμού.

ν

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ελληνοποιήσεις δεν είναι κάτι καινούριο στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, αλλά ένα από τα κυρίαρχα γνωρίσματα της ελληνικής πονηριάς.
Ξεκίνησαν στα χρόνια του αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚ πρώτα με την ελληνοποίηση φτηνών αγροτικών προϊόντων: φασόλια, σιτάρι, καλαμπόκι, πατάτες και λοιπά προϊόντα γης εισάγονταν λαθραία από το εξωτερικό και αφού «βαφτίζονταν» ελληνικά, παρουσιάζονταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως αποτέλεσμα του ελληνικού μόχθου, προκειμένου να πάρουν αγρότες και έμποροι –παρανόμως– επιδοτήσεις, τις οποίες συνήθως ξόδευαν σε πολυτελή αυτοκίνητα, διασκεδάσεις, εισαγόμενες κυρίες ελαφρών ηθών από χώρες της Λατινικής Αμερικής και σε ναρκωτικά.
Τα ωραία αυτά χρόνια πέρασαν, αλλά οι ελληνοποιήσεις συνεχίστηκαν μόνο που αυτή τη φορά τη θέση των αγροτικών προϊόντων την πήραν οι άνθρωποι.
Η νίκη του Κ. Σημίτη στις εκλογές του 2000, οφείλεται εν πολλοίς στις μαζικές ελληνοποιήσεις 135.000 αλλοδαπών και στην παράνομη εκχώρηση εκλογικών βιβλιαρίων σε πολλούς από αυτούς.
Στις εκλογές εκείνες, που χαρακτηρίστηκαν «περίεργες», το ΠΑΣΟΚ ήρθε πρώτο με 70.000 ψήφους διαφορά από τη ΝΔ. Η διαφορά των δύο κομμάτων δεν ξεπέρασε τότε το 1% (44%-43%).
Οι εκλογές του 2000 σφράγισαν καταλυτικά το μέλλον του τόπου και άνοιξαν το δρόμο για την καταστροφή, ως πρόλογος της εθνικής χρεοκοπίας, που δέκα χρόνια αργότερα οδήγησε την Ελλάδα στα δεσμά του Μνημονίου.
Σήμερα, που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντικαταστήσει το παλιό ΠΑΣΟΚ, επιχειρείται μια παρόμοια αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος με σωρεία παράνομων ελληνοποιήσεων, που ξεπερνούν σε πρώτη φάση τις 300.000.
Όποιος έχει επισκεφθεί πρόσφατα κάποιο ΚΕΠ θα έχει δει μια σκηνή που επαναλαμβάνεται καθημερινά: αλλοδαπούς, που δεν ξέρουν γρυ ελληνικά έχουν όμως ελληνική ταυτότητα, μαζί με κάποιον δικηγόρο που εκτελεί και χρέη μεταφραστή, να περιμένουν για τα έγγραφα που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εκλογικό βιβλιάριο και επιδοτήσεις.
Αντίθετα, αν κάποιος άτυχος Έλληνας χάσει την ταυτότητά του και πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα για να βγάλει καινούρια, και τύχει να χρωστάει στην Εφορία ή σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο, όχι μόνο δεν του εκδίδουν ταυτότητα, αλλά τον συλλαμβάνουν και τον κλείνουν ως κακούργο σε κάποιο κελί.
ν

ν

Ελληνοποιήσεις με διαδικασίες fast track

Η κυβέρνηση προχωρεί με ταχείς ρυθμούς στην ελληνοποίηση 300.000 μεταναστών, όπως δήλωσε ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας Λάμπρος Μπαλτσιώτης.
Οι 300.000 αλλοδαποί που αποκτούν ελληνική ιθαγένεια αντιστοιχούν περίπου στο 5% των ψηφοφόρων. Οι 800.000 στο 14,3%.
Ο κ. Μπαλτσιώτης προανήγγειλε τις αλλαγές της απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε σχετική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το υπουργείο Εσωτερικών και αντιπροσωπεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα.
Όπως είπε, ευθυγραμμίζεται η ελληνική νομοθεσία με το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο σχετικά με την διαδικασία και την παροχή δυνατότητας απόδοσης ιθαγένειας σε ηλικιωμένους, πρόσωπα με νοητική υστέρηση ή βαριά ψυχική ασθένεια, τα οποία έως τώρα αποκλείονταν από τη διαδικασία κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας.
Σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο, την υπηκοότητα θα μπορεί να την παίρνει κάποιος ξένος αυθημερόν, πληρώνοντας απλώς 550 ευρώ παράβολο και χωρίς να χρειάζεται να έχει κάποια χαρτιά που να δείχνουν ποιος είναι.
Αντίθετα, θα αφαιρείται η ελληνική ιθαγένεια από όσους Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά, χτυπημένοι από την οικονομική κρίση, και μένουν εκεί περισσότερο από 18 μήνες. Αυτό γίνεται για να μην μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα και να ψηφίζουν.
Οι 300.000 «φρέσκοι» ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο η αρχή. Μέχρι τις εκλογές, θα γίνουν «Έλληνες» συνολικά 800.000 αλλοδαποί με διαδικασίες fast track, ιδίως τώρα που η Ελλάδα υπέγραψε το Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ, σύμφωνα με το οποίο οι παράνομοι μετανάστες ανακηρύσσονται πολίτες Α΄ κατηγορίας.
Με αυτό τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κερδίσει τις εκλογές.
Τα τραγικά αποτελέσματα από τη μεθοδική νόθευση του εθνικού πληθυσμού θα φανούν αργότερα, όταν θα είναι πια αργά. Έως τότε, αν έχετε παιδιά που δεν θα φύγουν στο εξωτερικό αλλά θα παραμείνουν εδώ, μαζί με όλους εμάς τους δυστυχείς, καλό είναι να τους μάθετε χίντι-ούρντου, αραβικά, σουαχίλι ή γιορούμπα, καθώς αυτές είναι οι γλώσσες του αύριο.
ν

 


Translate this post