Ενεργειακά κοσμήματα για δύναμη και θετική αύρα

Κατηγορία MAGAZINE, Wellbeing

WELLBEING

Posted by Youmagazine Staff

 

Αποκτήστε θετική ενέργεια και εξισορροπήστε τις ενέργειες στο σώμα σας με τα ενεργειακά κοσμήματα που σας προτείνουμε. Είναι χειροποίητα, σε πολλούς vintage συνδυασμούς και σχέδια.

Το τριαντάφυλλο έχει τις υψηλότερες δονήσεις από όλα τα λουλούδια, για να μην μιλήσουμε για την απαράμιλλη ομορφιά και το άρωμά του.
v
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ μας καθημερινά δέχεται διαρκείς επιθέσεις. Και ίσως πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουν ότι η ενέργεια βρίσκεται παντού γύρω μας, ότι ζούμε σε έναν ωκεανό ενέργειας.
Αν αληθεύει αυτό, τότε σημαίνει ότι πρέπει να μάθουμε να χειριζόμαστε την ενέργεια που μας περιβάλλει και να την κατευθύνουμε προς τον επιθυμητό σκοπό.
Λαμβάνουμε ενέργεια από τη θερμότητα και το φως του ήλιου, από τα αντικείμενα που βλέπουμε και αγγίζουμε, από τα τρόφιμα που τρώμε και από τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή. Ταυτόχρονα, ακτινοβολούμε ενέργεια που μπορεί να επηρεάσει –θετικά ή αρνητικά– τους γύρω μας.

 

Μενταγιόν με τριπλή ενεργειακή σπείρα από χαλκό. Λειτουργεί σαν φυλακτό από αρνητική ενέργεια και κακό μάτι, προσφέρει αστρολογική προστασία, ευημερία, πλούτο και επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής.

v
Είναι επίσης σημαντικό να λαμβάνουμε όσο περισσότερη θετική ενέργεια γίνεται. Έτσι θα ενισχυθεί η υγεία μας, αλλά και η ηρεμία στο πνεύμα και το μυαλό μας.
Μπορούμε να αντλήσουμε θετική ενέργεια από πολλές πηγές: από τη σωστή διατροφή και την άσκηση, από την έκθεση σε άφθονο ηλιακό φως και από την αγάπη και τη στοργή που παίρνουμε από την οικογένεια, τους φίλους και τα κατοικίδιά μας.

 

Μενταγιόν με διπλές ενεργειακές σπείρες από χαλκό. Όλα τα ενεργειακά κοσμήματα περιέχουν κωδικοποιημένες συχνότητες που συντονίζουν την αύρα με θετικές δονήσεις και την ενισχύουν.

v
Επειδή όμως εκτός από τη θετική, υπάρχει και αρνητική ενέργεια, δεχόμαστε καθημερινά ένα αρκετά μεγάλο μέρος από αυτήν. Ο φόβος, το άγχος, ο θυμός, το μίσος, η απογοήτευση, η κατάθλιψη είναι όλα μορφές αρνητικής ενέργειας.

 

Βραχιόλια με ενεργειακές σπείρες. Προσελκύουν θετική ενέργεια και εναρμονίζουν το φυσικό με το πνευματικό μας σώμα.

v
Μπορεί να τις απωθούμε σε κάποιο βαθμό, αλλά το σώμα μας αποθηκεύει τη μνήμη τους στα ενεργειακά κέντρα που ονομάζονται τσάκρα. Όταν υπάρχει συγκεντρωμένη υπερβολική αρνητική ενέργεια στο σώμα μας, μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια, τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα.

 

Βραχιόλια και μενταγιόν με ενεργοποιημένα φυλακτά πνευματικής ενατένισης. Χαρίζουν προστασία από την αρνητική ενέργεια. Θα τα βρείτε από επιχρυσωμένο χαλκό σε λευκό ροζ και χρυσό χρώμα.

v
Ένας από τους ωραιότερους τρόπους για να εξοστρακίσει κανείς την αρνητική ενέργεια αλλά και να εξισορροπήσει τις ενέργειες στο σώμα του είναι τα ενεργειακά κοσμήματα.

 

Μενταγιόν Sri Yantra (αριστερά) και το Λουλούδι της Ζωής (δεξιά). Η Σρι Γιάντρα, η ισχυρότερη μάνταλα όλων, είναι ένα ισχυρό ενεργειακό μενταγιόν για καλοτυχία, πνευματικότητα και ευημερία. Το Λουλούδι της Ζωής είναι ένας τύπος ρόδακα που επιδρά ευεργετικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα και μεταδίδει μια αίσθηση ανάπαυσης και ελευθερίας.

v
Τα ενεργειακά κοσμήματα προκαλούν θετικές συχνότητες που δημιουργούνται από τα γεωμετρικά σχήματα και τη δύναμη που κρύβουν αυτά μέσα τους, καθώς και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα, όπως ο χαλκός ή το ασήμι.

 

Σουβέρ Οργονίτες που περιέχουν τουρμαλίνη, χαλαζία, χαλκό, αλουμίνιο, μπρούτζο, σπείρα χάλκινη, το λουλούδι της ζωής και πολλά άλλα. Ενεργοποιήστε το νερό σας, τους χυμούς σας, τον καφέ ή το τσάι σας. Κόψτε την επήρεια της καφεΐνης ή της τεΐνης από τον καφέ ή το τσάι. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

 

Vintage μενταγιόν με το Δέντρο της Ζωής. Διαλέξτε το λίθο που σας ταιριάζει: φεγγαρόπετρα, καρνεόλη ή αβεντουρίνη.

 

Μενταγιόν με το Δέντρο της Ζωής. Σύμβολο άνθησης και ανάπτυξης, θα το βρείτε σε υπέροχα χρώματα.

v

Βρείτε ενεργειακά κοσμήματα και άλλα αντικείμενα δύναμης στο βιβλιοπωλείο “Αιώνιος Ηνίοχος”, Σόλωνος 97, τηλ. 210-3830920.
ν

 


Translate this post