Η Κατερίνα Στεφανίδη μάζεψε ακόμη ένα διαμάντι!

Κατηγορία NEWS, Αθλητισμός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Youmagazine Newsroom

 

Με άλμα στα 4,87 μ. κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Diamond League στη Ζυρίχη.

ν

ΣΤΑ ουράνια πέταξε για μια ακόμη φορά η κορυφαία αθλήτρια του πλανήτη κι έγραψε ιστορία! Η Ελληνίδα αθλήτρια, με άλμα στα 4,87 μέτρα, που αποτελεί και την καλύτερη της επίδοση στην φετινή σεζόν, κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τελικό του άλματος επί κοντώ στο Diamond League στη Ζυρίχη.
Η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια είχε να αντιμετωπίσει στις τελευταίες προσπάθειες την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, που όμως έμεινε στα 4,82 μέτρα.
ν


ν

Η Γερμανίδα Σίλκε Σπίγκελμπουργκ είναι η αθλήτρια που είχε τρεις σερί νίκες μέχρι τώρα, αφού ήταν νικήτρια το 2011, το 2012 και το 2013. Δύο διαμάντια έχει η Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ, το 2010 και το 2014.
Το 2015 το διαμάντι είχε κατακτήσει μια άλλη Ελληνίδα, η Νικόλ Κυριακοπούλου, στον αγώνα που είχε γίνει και πάλι στη Ζυρίχη.
Στον αγώνα, που διεξήχθη φέτος έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και περιορίστηκε στην έκτη θέση με τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,67 μέτρα.
ν

Πηγή: Euronews

 


Translate this post