Επεισόδιο Τσίπρα με 70χρονη γυναίκα στη Σύρο (audio)

Κατηγορία NEWS, Πολιτική

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Καταγγελία 70χρονης από την Σύρο: Οι αστυνομικοί με έσφιξαν από το λαιμό όταν πήγα να διαμαρτυρηθώ στον Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν να πιάσουν από το λαιμό και να φιμώσουν 70χρονη γυναίκα στη Σύρο, όταν εκείνη τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί. Πηγή: Πρώτο Θέμα

ν

ΜΙΑ πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε στον ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου η κάτοικος Σύρου Ειρήνη Κουτσουλιδάκη, η οποία δήλωσε ότι δύο ένστολοι αστυνομικοί (οι οποίοι δεν ήταν από τη Σύρο) που συμμετείχαν στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί την άρπαξαν από το λαιμό και της έκλεισαν το στόμα, όταν εκείνη προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στον πρωθυπουργό.
Όπως δήλωσε η 70χρονη γυναίκα, η οποία ήταν πολύ ταραγμένη και μάλιστα στη συνέντευξή της ξέσπασε σε κλάματα, επιχείρησε να προσεγγίσει τον πρωθυπουργό για να τον αποδοκιμάσει.
«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, γιατί πήγα να διαμαρτυρηθώ στην πλατεία Μιαούλη, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε προς το δημαρχείο. Πήγα, γιατί μας ξεγέλασε και τον είχα ψηφίσει. Τα λόγια είναι παχιά και ψεύτικα. Του είπα: “Καλημέρα, κύριε πρωθυπουργέ, σας ευχαριστούμε πολύ που μας αποτελειώσατε την Ελλάδα”.
»Δεν πρόλαβα να του πω για τον ΦΠΑ, για τις συντάξεις, για το Νεώριο που έκλεισε. Ήταν δύο αστυνομικοί που με έπιασαν από το λαιμό. Ο ένας μου έσφιξε τον λαιμό και ο άλλος το στόμα για να μη μιλάω. Έγινε έξω από το άγαλμα του Μιαούλη. Έφτασα περίπου στα τρία μέτρα από τον πρωθυπουργό. Εκείνος ήρθε προς τα έμενα και όταν είπα πως όσα είπε ήταν όλα ψέματα, πάνω εκεί… συγγνώμη, γιατί είμαι πολύ αγχωμένη. Πονάει ο λαιμός μου από το σφίξιμο… ο άλλος μου έκλεινε το στόμα για να μη μιλήσω!»

v

v

Όπως δήλωσε η 70χρονη, το συμβάν έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο και ενώπιον του δημάρχου του νησιού Γιώργου Μαραγκού, ο οποίος δεν τόλμησε να πει κουβέντα.
Οι ένστολοι μπράβοι του Αλέξη Τσίπρα, ένας βαθμοφόρος κι ένας αστυνομικός, επιτέθηκαν στη γυναίκα και την έπιασαν από το λαιμό προκαλώντας μώλωπες. Να σημειωθεί ότι η 70χρονη πάσχει από θυρεοειδή.
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΘΕΜΑ 104,6 η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο Σύρου, όπου και παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή.
ν

Την πρωτεύουσα των Κυκλάδων και τα (κλειστά) ναυπηγεία στο Νεώριο επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, με τον κόσμο να συνωστίζεται για να τον δει, δημιουργώντας το αδιαχώρητο! Πηγή: Πρώτο Θέμα
ν

 


Translate this post