Χάος με τις κάρτες Visa σε όλη την Ευρώπη

Κατηγορία Οικονομία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ντροπιαστικές στιγμές και σκηνές πανικού σε όλη την Ευρώπη καθώς έπαψαν να λειτουργούν οι κάρτες Visa, προκαλώντας τεράστια προβλήματα.

ν

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άνθρωποι αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στις συναλλαγές τους σε καταστήματα, εστιατόρια, βενζινάδικα, σιδηροδρομικούς σταθμούς και αλλού, καθώς το σύστημα της εταιρείας Visa μπλόκαρε το απόγευμα της Παρασκευής.
Σε όλη την Ευρώπη καταναλωτές δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις χρεωστικές και πιστωτικές τους κάρτες, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι το σύστημα πληρωμών της αντιμετωπίζει «διακοπή λειτουργίας».
«Είμαστε αυτή τη στιγμή αντιμέτωποι με μια διακοπή λειτουργίας που εμποδίζει την ολοκλήρωση κάποιων συναλλαγών με Visa στην Ευρώπη. Ερευνούμε την αιτία και εργαζόμαστε να λύσουμε το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατό», ανακοίνωσε η εταιρεία με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter.
ν


ν

Η εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τον αριθμό των χρηστών καρτών που έχουν επηρεαστεί.
Πολλοί άνθρωποι όμως έζησαν ντροπιαστικές στιγμές, όταν πηγαίνοντας στο ταμείο για να πληρώσουν είδαν ότι οι κάρτες τους ήταν άχρηστες, με τους ταμίες να τους κοιτούν καχύποπτα. Όσοι ταξίδευαν βρέθηκαν ξαφνικά στα κρύα του λουτρού ανήμποροι να διαμείνουν κάπου ή να συνεχίσουν το ταξίδι τους…
ν


ν


ν


ν

 


Translate this post