Ηττοπαθής Κουβέλης: «Η Ελλάδα δεν έχει όρεξη να πολεμήσει!»

Κατηγορία NEWS, Γεωπολιτική

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

 

Δικτατορία σχεδιάζουν ο Τσίπρας και η παρέα του, κατόπιν εντολών του Βερολίνου, ώστε η χώρα να παραδοθεί στους Τούρκους αμαχητί.

Χωρίς πολεμική αρετή θεωρεί τους Έλληνες ο Φώτης-Φανούρης Κουβέλης! Πηγή: News Media
ν

ΤΗΝ ΩΡΑ που η Τουρκία ετοιμάζει τη στρατιά που θα επιτεθεί στην Ελλάδα, ο Κουβέλης είπε από τη Θράκη ότι η Ελλάδα δεν έχει πολεμική συμπεριφορά!
Εκφράζοντας προφανώς την αντίληψη που έχουν οι ανεκδιήγητοι τύποι που κυβερνούν τη χώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης-Φανούρης Κουβέλης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις σημερινές εκδηλώσεις για την Επανάσταση του ’21 στην ακριτική Θράκη, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η Ελλάδα είναι μια ειρηνική χώρα. Η Ελλάδα δεν έχει πολεμική συμπεριφορά. Η Ελλάδα θέλει τη συνεργασία των λαών!»
Και συνέχισε μιλώντας για «την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων, των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, όπως προβλέπονται και κατοχυρώνονται από το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες… που δεν αφήνουν το ελάχιστο περιθώριο να αμφισβητήσει αυτά τα δικαιώματα οποιοσδήποτε».
Δηλαδή όταν οι Τούρκοι επιτεθούν, εμείς θα ζητήσουμε από το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες να μας υπερασπιστούν!
Ερωτηθείς για τον χρόνο επιστροφής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται, επί 25 ημέρες, στις φυλακές της Αδριανούπολης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, επανέλαβε ότι «Έχουμε αναπτύξει όλη εκείνη τη δραστηριότητα και το ζήτημα έχει αναδειχθεί σε όλα τα διεθνή όργανα, στη Σύνοδο Κορυφής, προς κάθε κατεύθυνση και διεκδικούμε την ταχύτερη κατά το δυνατό επιστροφή των στρατιωτικών μας στην πατρίδα».
Δηλαδή, άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…
ν

«Η Ελλάδα δεν έχει πολεμική συμπεριφορά»
ν

ν

Δικτατορία και διαμελισμός της χώρας

Φαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας άρχισε σταδιακά να μυεί τον Κουβέλη στο εκ του Βερολίνου εκπορευόμενο σχέδιο, σχετικά με το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα στην περίπτωση που δεχτεί τουρκική επίθεση. (Πρέπει εξαρχής να πούμε ότι το μυστικό αυτό σχέδιο το γνωρίζουν οι Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δύο τελευταίοι δεν συμφωνούν, αλλά δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά).
Όργανο του Βερολίνου, ο Τσίπρας έλαβε εντολή από την Άνγκελα Μέρκελ, με την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων και επικαλούμενος κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να κηρύξει στρατιωτικό νόμο, κατεβάζοντας ακόμη και τανκς στους δρόμους, και να διατάξει τους στρατηγούς του Γενικού Επιτελείου να παραμείνουν αδρανείς, τάχα ότι δεν είναι αυτή η κύρια επίθεση και ότι ο αντίπαλος μπλοφάρει, ώστε να μπορέσουν οι Τούρκοι ανενόχλητοι να δημιουργήσουν προγεφυρώματα και να τα σταθεροποιήσουν. Βέβαια, οι άτυχοι στρατιώτες που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή, ανυποψίαστοι και χωρίς υποστήριξη, θα θυσιαστούν, αλλά οι οικογένειές τους θα έχουν την… ηθική ικανοποίηση ότι συνέβαλαν στη διατήρηση της ειρήνης, καθώς, όπως είπε και ο Κουβέλης, η Ελλάδα είναι μια ειρηνική χώρα που δεν θέλει τον πόλεμο!
Στρατιωτικός νόμος σημαίνει αναστολή των βασικών άρθρων του Συντάγματος, δηλαδή διάλυση της Βουλής, απαγόρευση των συγκεντρώσεων, απαγόρευση της κυκλοφορίας, λογοκρισία και φίμωση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αντικατάσταση των τακτικών δικαστηρίων από στρατοδικεία.
Έτσι άρχισε η δικτατορία της «4ης Αυγούστου», έτσι άρχισε η αμερικανοκίνητη δικτατορία της «21ης Απριλίου», έτσι θα γίνει και τώρα.
Στην πρώτη περίπτωση, η Ελλάδα κατακτήθηκε από τους Γερμανούς, ο λαός σφαγιάστηκε και η χώρα λεηλατήθηκε –και λεηλατείται μέχρι σήμερα–, ενώ στη δεύτερη είχαμε την προδοσία της Κύπρου, με τον «Αττίλα 1» και τον «Αττίλα 2» να σκοτώνει, να καίει και να ρημάζει τη Μεγαλόνησο, της οποίας μέχρι σήμερα η Τουρκία κατέχει περίπου το 37%.
Έτσι, θα γίνει και με την Ελλάδα.
ν

Αύγουστος 1974. Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι μεταφέρονται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στα Άδανα της Τουρκίας. Έκτοτε η τύχη τους αγνοείται. Πηγή; Wikimedia Commons
ν

Αλλά γιατί δέχτηκε ο Τσίπρας να συνεργήσει σε ένα τέτοιο άθλιο, δόλιο και προδοτικό σχέδιο;
Διότι η Άνγκελα Μέρκελ του υποσχέθηκε να τον κάνει παντοτινό δικτάτορα και ισόβιο κυβερνήτη!
Μην έχετε καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Όταν το πληροφορήθηκε ο Πάνος Καμμένος, θέλησε αρχικά να το καταγγείλει στα διεθνή φόρουμ, είτε όμως επειδή δείλιασε είτε επειδή εξαγοράστηκε από τον Τσίπρα είτε επειδή νομίζει ότι με την παρουσία του στην κυβέρνηση θα αποτρέψει την επερχόμενη τραγωδία, τελικά δεν το έπραξε. Ενημέρωσε πάντως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος κάτι έχει μυριστεί, γι’ αυτό και τον τελευταίο καιρό συχνά-πυκνά βγαίνει και κάνει δηλώσεις του τύπου «Η Συνθήκη της Λωζάννης δεν αναθεωρείται ούτε επικαιροποιείται» και «Θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε, δίχως ίχνος εκπτώσεων, την Ελευθερία μας, κατ’ επέκταση δε τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία της πατρίδας μας», ώστε αύριο να μην κατηγορηθεί ως προδότης και αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή.
ν

Θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε, δίχως ίχνος εκπτώσεων, την
ελευθερία μας

ν

ν

Αλλά ακόμη κι αν αντισταθούμε στην τουρκική εισβολή, φανταστείτε τον ατσούμπαλο και κακομοίρη πρωθυπουργό μας, με καπέλο Ναπολέοντα, να το παίζει… Αρχιστράτηγος του Ελληνικού Στρατού (!) έχοντας δίπλα του ως στρατάρχη τον Καρανίκα και συντονιστή των Τριών Όπλων τον εν ευθυμία διατελώντα μέγα δούκα της Αίγινας Φλαμπουράρη.
Φανταστείτε τον πάνω από έναν χάρτη να ξαγρυπνά δίνοντας εντολές για το πού πρέπει να κινηθεί ο στρατός και πού να επιτεθεί, τις δε κυρίες Χριστοδουλοπούλου και Φωτίου να του φέρνουν σουβλάκια για να έχει την διαύγεια να διευθύνει τις πολεμικές επιχειρήσεις, αυτός, το μεγάλο πνεύμα της οικουμένης, που νομίζει ότι Λέσβος και Μυτιλήνη είναι δύο ξεχωριστά νησιά και μετονομάζει τα Ψαρά από «ηρωικό» σε… «ειρωνικό» νησί.
Ακόμη κι ο Καραγκιόζης, σε όλη την ιστορία του Θεάτρου Σκιών, έφτασε μέχρι φούρναρης∙ ποτέ δεν καμώθηκε τον αρχιστράτηγο ή τον πρωθυπουργό ή τον επιτελικό αξιωματικό. Αλλά ο Καραγκιόζης είχε το γνώθι σαυτόν.
Η εικόνα του Τσίπρα ως Αρχιστρατήγου του Ελληνικού Στρατού είναι τόσο αποτρόπαιη και εμετική, ώστε σε μια τέτοια περίπτωση ή πρέπει κανείς να αυτοκτονήσει ή να πάει με το μέρος των Τούρκων προκειμένου ν’ αποφύγει τον ύστατο ευτελισμό.
Εκτός και αν συμβεί κάτι άλλο: ο λαός, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα σε τέτοιες περιπτώσεις, αποφασίσει να γκρεμίσει την κυβέρνηση Τσίπρα και να την αντικαταστήσει με κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας πριν να είναι πολύ αργά.

 


Translate this post