Βάλανε τον Κουβέλη για να παραδώσει τη Μακεδονία

Κατηγορία NEWS, Πολιτική

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ο Τσίπρας τοποθέτησε τον Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας για να κάνει τη βρωμοδουλειά, παραδίδοντας στους Σκοπιανούς το όνομα «Μακεδονία».

ν

ΜΙΑ διαφορετική εκδοχή για τον σκοπό της υπουργοποίησης του Φώτη-Φανούρη Κουβέλη έδωσε το Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν υπάρξει συμφωνία με τα Σκόπια, στη σύνοδο του ΝΑΤΟ που θα γίνει στις 11 και 12 Ιουλίου στις Βρυξέλλες, όπου η Ελλάδα θα ανάψει «πράσινο φως» για την ένταξή τους στη συμμαχία, κανονικά θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών. 
Αλλά αν ο Πάνος Καμμένος επιμείνει στην άρνησή του για τη χρήση του όρου «Μακεδονία», δίπλα στον πρωθυπουργό μπορεί κάλλιστα να είναι ο νέος αναπληρωτής υπουργός Φώτης-Φανούριος Κουβέλης, όπως επίσης και σε όλες τις υπουργικές συνόδους που θα προηγηθούν.
Το κανάλι ανέφερε ότι ο κ. Κουβέλης έχει προετοιμάσει το έδαφος γι’ αυτό. Πριν από δέκα μέρες, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε δημόσια ότι συμφωνεί με σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει βεβαίως τον όρο «Μακεδονία», ενώ δήλωσε κάθετα αντίθετος με τα συλλαλητήρια.
Ουσιαστικά πρόκειται για έναν τοποτηρητή του Τσίπρα στο υπουργείο Άμυνας, καθώς δεν εμπιστεύεται πλέον τον συνεταίρο του, Πάνο Καμμένο, ο οποίος έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν θα συναινέσει στη χρήση του όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων.
Όπως είπε και ο ίδιος ο Κουβέλης, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, δεν θα δίνει αναφορά στον Πάνο Καμμένο, που είναι προϊστάμενός του, αλλά στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα για όσα συμβαίνουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Είναι άλλωστε γνωστή η «αγάπη» που έχουν μεταξύ τους ο Κουβέλης και ο Καμμένος, καθώς ο τελευταίος έχει αποκαλέσει τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ «πατερίτσα» των κομμάτων και «άρχοντα των μαξιλαριών».
Και να σκεφτεί κανείς ότι με αυτούς θα πολεμήσουμε τους Τούρκους…
ν

Κάτια Μακρή: Κουβέλης αντί Καμμένου στη σύνοδο του ΝΑΤΟ;
ν


ν

 


Translate this post