Βίντεο με μεθυσμένο Κινέζο οδηγό έγινε viral

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η παράξενη στιγμή που ένας οδηγός στέκεται περήφανα όρθιος πάνω στην οροφή του αμαξιού του, ενόσω αυτό βρίσκεται σε κίνηση.

Το να οδηγείς αυτοκίνητο με αυτό τον τρόπο δεν συνηθίζεται σε κανένα μέρος του κόσμου. Πηγή: Youtube
ν

ΠΟΥ αλλού εκτός από την Κίνα; Ένας επιχειρηματίας ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από μια προσοδοφόρο συμφωνία που έκλεισε, ώστε, αφού πρώτα τα κοπάνισε γερά με τους φίλους του, σκέφτηκε να συνεχίσει τη γιορτή ανεβασμένος πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου του, ενόσω αυτό βρισκόταν εν κινήσει!
Η χαρά του μεθυσμένου οδηγού δεν διάρκεσε πολύ, αφού ύστερα από λίγο συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στον τόπο του εξωφρενικού περιστατικού για να προλάβουν τα χειρότερα.
Μέχρι τώρα μόνο οι σκύλοι μπορούσαν να στέκονται όρθιοι στην οροφή ενός αυτοκινήτου εν κινήσει, αλλά το περιστατικό με τον Κινέζο οδηγό δείχνει ότι και οι άνθρωποι προοδεύουν.
ν


ν

Το πρωτάκουστο αυτό ακροβατικό περιστατικό συνέβη την 1η Σεπτεμβρίου στην Bengbu City, στην επαρχία Ανχουέι που βρίσκεται στην ανατολική Κίνα και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.
Στο βίντεο που ακολουθεί, ο μεθυσμένος οδηγός στέκεται καμαρωτός πάνω στη σκεπή με τα χέρια στη μέση, ενώ τον προσπερνούν άλλα αυτοκίμητα. Μια στιγμή μόνο δείχνει να ταλαντεύεται, πριν χάσει όμως την ισορροπία του, σκύβει και γραπώνεται από την ηλιοροφή του οχήματος.
Όταν έφτασε η αστυνομία, ο οδηγός πήδηξε μέσα στο αμάξι και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ασχέτως της ποινής που θα του επιβληθεί, η παράστασή του ήταν μοναδική και θα παραμείνει πολύ καιρό στην πρώτη θέση.

ν

ν

 


Translate this post