Συναυλία Γιάννη Χαρούλη στο Νέο Πύργο Ευβοίας

Κατηγορία Art Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Youmagazine Newsroom

 

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου, στην παραλία Νησιώτισσα του Νέου Πύργου Ευβοίας, δίνει μεγάλη συναυλία ο Γιάννης Χαρούλης.


ν

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πολιτισμού Νέου Πύργου 2017 που διοργανώνει ο «Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», φιλοξενεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου τον Γιάννη Χαρούλη, για μια μεγάλη συναυλία στη παραλία Νησιώτισσα του Νέου Πύργου, στη Βόρεια Εύβοια.
Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή του περιοδεία, ο Γιάννης Χαρούλης συνεχίζοντας το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, κάνει σταθμό στην παραλία Νησιώτισσα του Νέου Πύργου για μια μεγάλη γιορτή. Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.
Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός, ο Γιάννης Χαρούλης είναι από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις. Και αυτό το καλοκαίρι, μας προσκαλεί με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, για να ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και την ψυχή. Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα!
Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια!
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης λύρα – Μιχάλης Καλκάνης κοντραμπάσο – Βασίλης Μπαχαρίδης κρουστά – Κωνσταντής Πιστιόλης πνευστά – Θανάσης Τζίνγκοβιτς ηλεκτρική κιθάρα – Πάνος Τόλιος κρουστά – Mark Nieuwenhuis τρομπέτα.
Τεχνικοί: Παναγιώτης Ριζόπουλος – Νίκος Κωνσταντάκης σχεδιασμός ήχου, Μαρία Βενετάκη σχεδιασμός φωτισμού.
Τιμή εισιτηρίων: 11 ευρώ προπώληση και 13 ευρώ γενική είσοδος
Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30

 


Translate this post