Μπορεί να επηρεάσει ο άνθρωπος το DNA;

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εναλλακτικές θεραπείες

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

#2 Τι είναι η θεραπεία DNA

H θεραπεία DNA είναι μια εναλλακτική, ολιστική προσέγγιση στην επίλυση συναισθηματικών και σωματικών ασθενειών.

ν

ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ στον διαλογισμό, ή βαθύ στοχασμό, μέσω του οποίου απελευθερώνεται η μπλοκαρισμένη ενέργεια. Η βασική ιδέα πίσω από τη θεραπεία DNA ή τη θεραπεία Θήτα ή είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μόνο ένα μέρος της αλύσου του DNA τους ενεργοποιημένο. Ενεργοποιώντας και τις 12 αλυσίδες του DNA, οι συχνότητες του σώματος αρχίζουν να αποκαθιστούν τις φυσικές λειτουργίες σε μια σχεδόν άψογη κατάσταση. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δύναμη και την ποιότητα της σκέψης.
Ορισμένοι εναλλακτικοί θεραπευτές πιστεύουν ότι η βασική αιτία για την ύπαρξη πολλών ασθενειών προέρχεται από προηγούμενες ζωές, από τον τρόπο σκέψης και από καταστροφικά συναισθήματα. Η θεραπεία DNA είναι μια πρακτική που γίνεται με πνευματικούς τρόπους. Η θεραπεία Θήτα υποστηρίζει ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ελέγξει το DNA πειθαρχώντας το μυαλό του. Όταν λέμε «μυαλό» δεν εννοούμε μόνο τις σκέψεις, αλλά το σύνολο του ψυχικού κόσμου που έχει ο άνθρωπος. Πρέπει σε αυτή την προσπάθεια να μετέχεις με όλο το «είναι» σου.
Σύμφωνα με την πρακτική αυτή, οι ασθένειες είναι συχνά το αποτέλεσμα των μπλοκαρισμένων ενεργειακών κέντρων ή αλλιώς τσάκρα. Υπάρχουν επτά ενεργειακά κέντρα που αντιστοιχούν σε ισάριθμους ενδοκρινείς αδένες και ρυθμίζουν διαφορετικές λειτουργίες του σώματος. Αν ένας άνθρωπος «κουβαλάει» συναισθηματικά κατάλοιπα και άλυτα θέματα από προηγούμενες ενσαρκώσεις, η ενέργεια των κέντρων μπλοκάρεται. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει μπλοκαρισμένη ενέργεια στο κέντρο του «τρίτου ματιού» (υπόφυση ή μυξαδένας), που βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου, μπορεί να έχει συχνούς πονοκεφάλους ή να υποφέρει από γενική κόπωση.
ν

Η ενεργοποίηση του DNA

Καθώς σε αυτή τη θεωρία, το DNA θεωρείται ότι καθορίζει την εξωτερική έκφραση της ψυχής, η θεραπεία DNA φιλοδοξεί να αλλάξει αυτά τα κύτταρα μέσα από πνευματική αφύπνιση. Ενεργοποιώντας τις αποκοιμισμένες αλυσίδες του DNA, μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει το δυναμικό που διαθέτει. Η τεχνική αυτή δεν ισχυρίζεται βέβαια ότι μπορεί κανείς να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών ή του δέρματός του, αλλά υποστηρίζει ότι μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρατος και ανάπτυξης ασθενειών.
 Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η θεραπεία DNA μπορεί να προκαλέσει μια διαδικασία αποκατάστασης τόσο των σωματικών όσο και των συναισθηματικών δυσλειτουργιών. Αυξάνονται τα επίπεδα ενέργειας και συχνά η ανάπτυξη μαλλιών, ενώ τα προβλήματα συναισθηματικής φύσης λύνονται ευκολότερα. Όσοι επίκεινται στην ενεργοποίηση του DNA τους αποκτούν μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και είναι σε θέση να δουν τα «σημάδια» στην καθημερινή τους ζωή που τους οδηγούν στον αληθινό σκοπό της ζωής τους.
Η θεραπεία Θήτα μαθαίνει το άτομο πώς να χρησιμοποιεί τις σκέψεις του προκειμένου να έχει ένα σκοπό στη ζωή και να ανακαλύψει την αληθινή του ταυτότητα. Καθώς αποκτά μεγαλύτερη επίγνωση και συνδέεται με τις πνευματικές δυνάμεις, είναι σε θέση να θεραπεύσει τον εαυτό του με φυσικό τρόπο. Η ιδέα που υπάρχει πίσω από την τεχνική αυτή είναι ότι όλοι μας συνδεόμαστε με μια πνευματική δύναμη ή μια πνευματική πηγή. Με τη χρήση συγκεκριμένων σκέψεων, το DNA μπορεί να αναδομηθεί και να ενεργοποιηθεί, ανυψώνοντας την ποιότητα του ατόμου ή της ενεργειακής του συχνότητας.
ν

Επόμενο: Η θεραπεία Θήτα >

 


1 2 3

Translate this post