16χρονη σκοτώθηκε κάνοντας live-streaming στο Instagram

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Youmagazine Newsroom

 

Μια 16χρονη καλλονή βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τη φίλη της κάνοντας live-streaming στο Instagram την ώρα της οδήγησης.

Η εικονιζόμενη Σοφία Μαγκέρκο, 16 ετών, και η φίλη της Ντάρια Μεντβέντεβα, 24 ετών, σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε πάνω σε έναν φανοστάτη. Photo: East2West News. Πηγή: Supplied
ν

ΜΙΑ ΕΦΗΒΗ βασίλισσα της ομορφιάς από την Ουκρανία, βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που μετέδιδε ζωντανά στο Instagram όσα συνέβαιναν στο εσωτερικό της BMW που οδηγούσε η 24χρονη φίλη της.
Και οι δύο κοπέλες συνέχιζαν να πίνουν, ενώ ήταν μεθυσμένες, με την οδηγό να αφήνει το τιμόνι για να στείλει μηνύματα με τα χέρια της, όπως οι ράπερς, στους φίλους που τους παρακολουθούσαν ζωντανά στο Instagram. Οι δύο κοπέλες δείχνουν να μην συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή.
Η κάμερα εστιάζεται στην άσφαλτο, το αυτοκίνητο επιταχύνει κι έπειτα πέφτει σκοτάδι, νεκρικό σκοτάδι, καθώς έρχεται η καταστροφή. Η BMW πέφτει πάνω σε έναν φανοστάτη.
Η 16χρονη, που πριν λίγες μέρες είχε κερδίσει σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, σκοτώνεται ακαριαία, ενώ η 24χρονη φίλη της θα ξεψυχήσει κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
ν

Τα συντρίμμια της μοιραίας BMW στην οποία επέβαιναν τα δύο κορίτσια. Photo: East2West News. Πηγή: Supplied
ν

Η οδηγός, η 24χρονη Ντάρια, σκορπά χαμόγελα στους θαυμαστές της, δίχως να γνωρίζει ότι τρέχει να συναντήσει το θάνατό της. Photo: East2West News. Πηγή: Supplied
ν

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τις δύο κοπέλες να γλεντούν, κρατώντας ψηλά τα μπουκάλια από τα οποία πίνουν, ενώ οδηγούν με μεγάλη ταχύτητα σε έναν στενό δρόμο αργά τη νύχτα.
Το βίντεο γίνεται μαύρο καθώς ακούγεται ο ήχος της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με μια χαλύβδινη κολόνα φωτισμού.
Το δυστύχημα συνέβη την 1η Ιουλίου στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας.

ν

 

Στη φωτογραφία δεξιά οι δύο κοπέλες, αριστερά η 16χρονη Σοφία και δεξιά η 24χρονη Ντάρια, βγάζουν μια τελευταία selfie για τους θαυμαστές τους, πριν το ραντεβού τους με τον θάνατο.
Το κινητό τηλέφωνο, που συνέχισε να λειτουργεί και μετά τη σύγκρουση, καταγράφει τις φωνές άλλων οδηγών που σταματούν και τρέχουν στον τόπο του δυστυχήματος για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν φτάνουν κοντά, ανακαλύπτουν πρώτα το άψυχο σώμα της νεαρής βασίλισσας της ομορφιάς.
Ένας άνδρας ακούγεται να λέει: «Γαμώτο, υπάρχει ένα νεκρό σώμα εκεί μέσα… ένα άλλο είναι πεσμένο έξω από το αυτοκίνητο…»
Ένας άλλο ακούγεται να τηλεφωνεί για να καλέσει ένα ασθενοφόρο:
«Ελάτε γρήγορα, σας παρακαλώ, συνέβη ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα…»
Ταραγμένος προσθέτει: «Φαίνεται να υπάρχουν νεκροί… Ένα κορίτσι… Υπάρχουν δύο κορίτσια εδώ…»
Οι αστυνομικές αρχές του Χάρκοβο επιβεβαίωσαν τους τραγικούς θανάτους, αλλά δεν έδωσαν καμία εξήγηση σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος.

 


Translate this post