Εξαφανίστηκε η κόρη του ηθοποιού Ντόναλ Λογκ

Κατηγορία Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Youmagazine Newsroom

 

Εξαφανίστηκε η 16χρονη κόρη του ηθοποιού και παραγωγού Ντόναλ Λογκ, χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μια εβδομάδα.

Ο Λογκ στον ρόλο του ντετέκτιβ Χάρβεϋ Μπούλοκ στην ταινία “Γκόθαμ”. Image: Supplied
ν

ΕΝΑ οικογενειακό δράμα ζει εδώ και κάποιες ημέρες ο ηθοποιός Ντόναλ Λογκ. Η 16χρονη κόρη του Τζέιντ εξαφανίστηκε πριν από μια εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Με ανάρτησή του στο Facebook ζητά από όσους γνωρίζουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται να βοηθήσουν.
Ο 51 ετών Λογκ ανέφερε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης την εξαφάνιση της κόρης του την Τρίτη 27 Ιουνίου, μια μέρα μετά από τότε που η Τζέιντ δεν έδωσε σημεία ζωής.
Ο ηθοποιός του “Γκόθαμ” και της σειράς “Sons of Anarchy” γράφει στο Facebook για κάποιους θηρευτές που κυκλοφορούν ανάμεσα σε γλυκές και ευκολόπιστες ψυχές, όπως είναι η 16χρονη κόρη του και προειδοποιεί ότι στην υπόθεση έχει ήδη αναμειχθεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης και το FBI. Ζητά επίσης απ’ όσους βρίσκονται μαζί της απλά να την αφήσουν σε κάποιο σημείο και ότι όλη η οικογένεια θα την υποδεχτεί με αγκαλιές χωρίς να κάνει ερωτήσεις.
Η Τζέιντ Λογκ εθεάθη τελευταία φορά στο Μπρούκλιν στις 26 Ιουνίου. Να σημειωθεί ότι είναι διεμφυλική (transgender) και προηγουμένως ήταν γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως Άρλο. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής πράξης και οι ειδικοί πιστεύουν ότι η Τζέιντ απλώς το έχει σκάσει από το σπίτι της.
ν

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Translate this post