Πρόεδρος ο Ντουέιν Τζόνσον, αντιπρόεδρος ο Τομ Χανκς!

Κατηγορία Κοινωνία

CELEBRITIES

Youmagazine Newsroom

 

O Ντουέιν Τζόνσον, o πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2016, με τον Τομ Χανκς ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αλώσουν τον Λευκό Οίκο!

Ο Ντουέιν Τζόνσον και ο Τομ Χανκς ανακοίνωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι για το προεδρικό αξίωμα στις εκλογές του 2020. Photo: Saturday Night Live. Πηγή: Supplied
ν
Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ηθοποιός και περιστασιακός επαγγελματίας παλαιστής Ντουέιν Τζόνσον είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ στον κόσμο για το 2016, με αμοιβές που στο σύνολό τους αγγίζουν τα 64,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes.
Ο 44χρονος ηθοποιός, γνωστός και ως «The Rock» (Ο βράχος), έχει κατά 20 εκατομμύρια δολάρια περισσότερες απολαβές από τη συνάδελφό του Τζένιφερ Λόρενς που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο καλοπληρωμένων γυναικών, έχοντας διπλασιάσει τα έσοδά του από την προηγούμενη χρονιά χάρη στη συμμετοχή του στις ταινίες της σειράς «Fast & Furious» (Οι μαχητές των δρόμων) και του πρωταγωνιστικού ρόλου του στην περιπέτεια καταστροφής «San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα».
Ο Ντουέιν χρησιμοποίησε την εκπομπή υψηλής τηλεθέασης “Saturday Night Live” για να ανακοινώσει την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2020.
Ο Ντουέιν παρουσιάστηκε στο τέλος του προγράμματος στη σκηνή μαζί με τον Άλεκ Μπάλντουιν και τον Τομ Χανκς, φορώντας ζακέτα καπνίσματος, για να μοιραστεί με το κοινό το μεγάλο νέο.
ν

ν
Ο Χανκς εξήγησε πως μαζί θα πάρουν το 100% των ψήφων, γιατί θα τον ψήφιζαν όλοι οι ηλικιωμένοι, επειδή αγωνίστηκε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο «σε περίπου 10 διαφορετικές ταινίες», ενώ ο Τζόνσον είπε ότι έχει στο τσεπάκι του την πλειοψηφία των ανηλίκων επειδή «Όλοι υποθέτουν ότι είμαι ό,τι τέλος πάντων είμαι».
Στο τέλος το ντουέτο εγκαινίασε την προεκλογική εκστρατεία του ανοίγοντας ένα τεράστιο πανό που έγραφε “Johnson – Hanks 2020”, μέσα σε μια βροχή κόκκινων, λευκών και γαλάζιων κομφετί.
Αν και δεν είναι σαφές εάν οι δύο ηθοποιοί ήταν σοβαροί ή έκαναν χιούμορ, οι χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης έσπευσαν να κάνουν σηναία το “Johnson – Hanks 2020”.
ν


v


v

WOW.. Super pumped and grateful to be in the running for 7 PEOPLE’S CHOICE AWARDS!!! That has to be some sort of record, so take that Downey!💪🏾😂. Thank you so much for this and I promise to deliver the dopest acceptance speech specifically thanking the ones who make this all possible – all of you. Check out my bio and click the link to vote. #PCAs #LetsMakeHistory #ThenDrinkLotsOfTequila

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock) στις


v


v


v

I’ve heard you, America. 2020. Tune in TONIGHT @ 11:30pm / 8:30pm coast to coast LIVE. #SaturdayNightLive #SeasonFinale #5xHost #ALilSurprise 🔥✊🏾🇺🇸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock) στις

 


Translate this post