Τεστ: Τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σας λουλούδι

Κατηγορία MAGAZINE, Ψυχολογία

ΤΕΣΤ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

 

ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ EINAI H…
ν


ν

Μαργαρίτα

Η μαργαρίτα είναι παγκόσμιο σύμβολο της χαράς, και αν σας αρέσει αυτό το άνθος, τότε πιθανώς είστε ένα μεγάλο χαμόγελο. Ειλικρινείς και έντιμοι, δείχνετε αυτό ακριβώς που είστε, με τα προτερήματα και με τα ελαττώματά σας… H ευθύτητα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας.
Η μαργαρίτα ήταν επίσης σύμβολο της ειρήνης και της αγάπης στην εποχή των χίπηδων κατά τη δεκαετία του ’60. Αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει να υπάρχει γύρω σας χαρά, ότι είστε άνετοι, παθιασμένοι με τα κοινωνικά δικαιώματα και ότι έχετε πολλούς φίλους. Ξέρετε να απολαμβάνετε ένα καλό πάρτι.
Ωστόσο, δεν σας αρέσει το ξενύχτι. Ο ποιητής του μεσαίωνα Τζόφρι Σώσερ αποκάλεσε τη μαργαρίτα «μάτι της ημέρας», λόγω του γεγονότος ότι τα πέταλα του άνθους κλείνουν τη νύχτα και ανοίγουν το πρωί. Το ίδιο κι εσείς, είστε άνθρωπος ημέρας και έχετε σε μεγάλη εκτίμηση τις υπαίθριες δραστηριότητες και τη φύση.
Η μαργαρίτα είναι επίσης σύμβολο της αθωότητας. Επειδή όμως δεν θέλετε να σας θεωρούν αφελή, επιχειρείτε να εμφανίζεστε πιο πονηρεμένοι, θρυμματίζοντας κάθε παιδικότητα. Αυτό εμπλουτίζει τη ζωή σας και σας κάνει πιο έμπειρους, αλλά μην το παρακάνετε.

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Translate this post