Τεστ: Τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σας λουλούδι

Κατηγορία MAGAZINE, Ψυχολογία

ΤΕΣΤ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

 

ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η…
ν


ν

Ίριδα

Η Ίρις ανήκε στην ακολουθία των Ολύμπιων θεών με καθήκοντα αγγελιαφόρου, και ήταν συνώνυμη του ουράνιου τόξου. Ο δρόμος που ακολουθούσε στον ουρανό για να μεταφέρει από τη Στύγα σε χρυσή υδροχόη, το ιερό νερό για τον όρκο των θεών, χαρασσόταν με τα επτά χρώματα της Ίριδας.
Αν απ’ όλα τα άνθη προτιμάτε την ίριδα, σας περιμένει μια ανέφελη ευτυχία. Το σημαντικότερο για εσάς είναι η τρυφερότητα, η αρμονία, η ηρεμία. Μπορείτε να ανθίσετε πραγματικά μόνο σε εύκρατο κλίμα. Δεν είστε άνθρωπος των παρασκηνίων.
Εκείνοι που προσελκύονται από την ίριδα είναι καλλιτεχνικοί τύποι και έχουν άγρια ​​φαντασία, όπως ο Βίνσεντ βαν Γκογκ, ο οποίος ζωγράφισε πολλούς πίνακες με το ακτινοβόλο μοβ άνθος.
Είστε έμπιστα άτομα, με εξυπνάδα, χιούμορ και λεπτότητα πνεύματος. Έχετε επίσης και μια πολύ ισχυρή πνευματική πλευρά, ανεξάρτητα από θρησκευτικές πεποιθήσεις, αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι ο βασιλιάς των Φράγκων, Κλόβις (5ος αι.), έκανε την ίριδα σύμβολο του οίκου του, όταν μεταστράφηκε στον χριστιανισμό.
Παρ’ όλα αυτά, βαριέστε εύκολα, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία σας να κρατάτε υποσχέσεις. Η ένταξη της ζωής σας σε μια κανονικότητα και σε μια ρουτίνα, θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της ενέργειάς σας και θα σας βοηθήσει στο να τηρείτε τον λόγο σας.

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Translate this post