Τεστ: Τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σας λουλούδι

Κατηγορία MAGAZINE, Ψυχολογία

ΤΕΣΤ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

 

ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η…
ν


ν

Παπαρούνα

Η παπαρούνα, γνωστή από την αρχαιότητα, συνδέεται με τον Μορφέα, τον θεό των ονείρων. Πράγματι, το μπουμπούκι της παπαρούνας, έτσι όπως γέρνει σε υπνηλία, μοιάζει σχεδόν μαγεμένο ή σαν να είναι γεμάτο ευωδιαστά όνειρα.
Αν προτιμάτε αυτό το λουλούδι, σημαίνει ότι έχετε έντονη αλλά αιθέρια προσωπικότητα και ότι αντιδράτε κυρίως ανάλογα με τα συναισθήματά σας. Τίποτα δεν σας αφήνει αδιάφορους. Τίποτα δεν σας ξεφεύγει. Πάλλεστε διαρκώς από ζωή και αυτό είναι βέβαια η γοητεία σας, αλλά και η αδυναμία σας, καθώς διαχέεστε σε πολλά διαφορετικά πράγματα, χωρίς ποτέ να ολοκληρώνετε κανένα.
Η γοητεία σας: την ίδια στιγμή δείχνετε εύθραυστοι, μυστηριώδεις και αξιαγάπητοι. Όπως το είδος της παπαρούνας Μήκων η υπνοφόρος είναι γνωστό για τις υπναγωγικές και ναρκωτικές ιδιότητές του, έτσι κι εσάς δυσκολεύονται να σας ξεχάσουν λόγω της μαγνητικής προσωπικότητάς σας.
Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε τη φυσική έλξη των άλλων εναντίον τους, γιατί, όπως και το θανατηφόρο όπιο, που παράγεται από αυτό το λουλούδι, μπορεί να σκοτώσει το πνεύμα τους.

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Translate this post