Γεννηθήκατε για να είστε ξανά μαζί…

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Σχέσεις & Σεξ

ΣΧΕΣΕΙΣ  2/3

Posted by Youmagazine Staff

 

Χρήσιμες τεχνικές
ν

Πιστεύετε στην αδελφή-ψυχή; Πιστεύετε ότι υπάρχει ένα άτομο που αποτελεί το άλλο σας μισό σε συναισθηματικό, φυσικό και πνευματικό επίπεδο; Και αν ναι, πώς ξέρετε ότι θα το συναντήσετε;


ν

ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ σε αναζήτηση της αδελφής-ψυχής, υπάρχουν μια σειρά τεχνικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, έτσι ώστε να οξύνετε τις διαισθητικές σας ικανότητες. Η καρμική αστρολογία υποστηρίζει ότι οι διαφορές στους ζωδιακούς μας χάρτες έγκειται στις προηγούμενες εμπειρίες της μετενσαρκωμένης ψυχής μας.

Οι ερευνητές λοιπόν, πιστεύουν ότι ο γενέθλιος χάρτης μας, υποδεικνύει την ενστικτώδη συμπεριφορά μας σε συνδυασμό με τις προσδοκίες που μας συνοδεύουν από το παρελθόν και τις πιθανότητες που έχουμε για το μέλλον. Επαναφέρει και ενισχύει βασικές συνήθειες και πεποιθήσεις, συμπλέγματα και δυνατότητες, πλεονεκτήματα και αδυναμίες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των ενσαρκώσεών μας.
ν

Με τη βοήθεια της Αστρολογίας

Το ωροσκόπιο φανερώνει το προσωπικό κάρμα ενός ατόμου· είναι επομένως δυνατόν να γίνει μια σύνθεση των γενέθλιων χαρτών δύο ανθρώπων και να εξακριβωθεί κατά πόσο είναι πιθανό να συναντηθούν τα δυο αυτά άτομα.

Παραδείγματα καρμικών οδηγών από προηγούμενες ζωές, γίνονται φανερά από τις όψεις που σχηματίζονται σε ένα ζωδιακό χάρτη: αν είναι δυσμενείς ή αν ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε αντίθετα ζώδια ή στοιχεία. Οι σχηματισμοί  που δημιουργούνται από τους δύο Δεσμούς της Σελήνης –τον Βόρειο και τον Νότιο– ή μεταξύ των πλανητών, υποδεικνύουν τις σχέσεις που θα έχουμε με αδελφές-ψυχές και τα μαθήματα που θα πάρουμε από αυτές – εύκολα ή δύσκολα.

Η τοποθέτηση των ειδικών, πάνω στο θέμα αυτό, είναι η εξής: Παρ’ όλο που σε ένα βαθύτερο πνευματικό επίπεδο, νιώθουμε ότι η συγκεκριμένη ψυχή τρέφει για μας αισθήματα βαθιάς αγάπης και θέλει να μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιείται η ανάπτυξη αυτή, μπορεί να είναι πολύ δύσκολες και σχεδόν αδύνατο για μας να τις κατανοήσουμε από την πλευρά των θνητών.

Οι σύνοδοι των Βόρειων Δεσμών στο ζωδιακό χάρτη ενός ζευγαριού δείχνει τη βαθιά, ψυχική τους σύνδεση και την αμοιβαία αίσθηση σκοπού που τους διακατέχει. Συχνά, θα έχουν τις ίδιες εμπειρίες και θα τους παρουσιάζονται οι ίδιες συμπτώσεις.

Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ωροσκόπος μας δίνουν στοιχεία σχετικά με τον τύπο της προσωπικότητας που έχουμε κληρονομήσει από το παρελθόν. Τα αρνητικά στοιχεία του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη μας, υποδεικνύουν τον είδος των προβλημάτων, με το οποίο θα έρθουμε αντιμέτωποι στη ζωή μας. Τα θετικά στοιχεία, από την άλλη μεριά, του Ήλιου και της Σελήνης δίνουν μορφή και ουσία στη νέα μας ψυχή.
ν

Η ολοκλήρωση φέρνει το άλλο μας μισό.
ν

Με οδηγό τα όνειρα

Επίσης, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι παρ’ όλο που πολλά από τα όνειρά μας προέρχονται από καθημερινές καταστάσεις που έχουν εντυπωθεί στο υποσυνείδητο, συχνά δεν είναι άλλο από αναμνήσεις προηγούμενων ζωών. Όνειρα, στα οποία έχουμε διαφορετική εμφάνιση, φοράμε ρούχα εποχής ή ζούμε κάτω από άγνωστες για μας συνθήκες, είναι πολύ πιθανό να αποτελούν ένα είδος επανεξέτασης του παρελθόντος μας.

Προκειμένου να έχουμε πρόσβαση σε αυτού του είδους τα όνειρα, θα πρέπει να επιστρατεύσουμε την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιούμε και με τα κοινά μας όνειρα και να αναπτύξουμε ένα κανάλι επικοινωνίας με τον βαθύτερο εαυτό μας. Πριν πέσουμε για ύπνο λοιπόν, χαλαρώνουμε το σώμα μας και συγκεντρώνουμε τη σκέψη μας στο όνειρο που θέλουμε να έχουμε. Ζητάμε έτσι να δούμε ένα όνειρο που θα μας επιτρέψει να πάμε πίσω στο παρελθόν και το οποίο θα μπορούμε να το θυμόμαστε το πρωί, όταν ξυπνήσουμε.

Το πρωί, σημειώνουμε αμέσως το όνειρο που είδαμε, μαζί με τα συναισθήματα που μας προκάλεσε, πριν αρχίσει να ξεφτίζει η θύμησή του. Σημειώνουμε τα χρώματα, τους ήχους, τις εικόνες, τα πρόσωπα και την ιδιαίτερη αίσθηση που μας άφησε. Ψάχνουμε να βρούμε αν κάποια από αυτές τις αισθήσεις μάς είναι γνωστή. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε παίρνουμε μια ένδειξη για το πού πρέπει να ψάξουμε για την αδελφή-ψυχή μας.

Ο διαλογισμός μας καθιστά ικανούς να δεχόμαστε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το ποιοι είμαστε και πού βρισκόμαστε, σαν άνθρωποι. Μια από τις πιο εύκολες και πιο αποτελεσματικές πρακτικές, είναι μια άσκηση που υπογραμμίζει την αυτοπεποίθησή μας και τη συμπόνια που νιώθουμε ως προς τους συνανθρώπους μας, ενώ συγχρόνως, μας κάνει πιο ελκυστικούς, με έναν πολύ απλό και φυσικό τρόπο.

Ένα βασικό ερώτημα όμως παραμένει: Πώς θα το καταλάβουμε όταν συναντήσουμε την αδελφή-ψυχή; Οι ερευνητές μας δίνουν μια ποιητική απάντηση πάνω στο θέμα: H αδελφή-ψυχή είναι εκείνο το άτομο που διαθέτει τα κλειδιά που ταιριάζουν στις κλειδαριές μας και αντίστροφα. Όταν νιώσουμε αρκετά ασφαλείς, θα ξεκλειδώσουμε την καρδιά μας και τότε θα φανερώσουμε τον πραγματικό μας εαυτό, με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτουμε.

Θα είμαστε πλέον σε θέση να δεχτούμε την αγάπη γι’ αυτό που είμαστε και όχι γι’ αυτό που υποκρινόμαστε ότι είναι ο εαυτός μας.

Σε μια τέτοια σχέση, ο καθένας φέρνει στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία του άλλου. Οτιδήποτε και να συμβαίνει στον εξωτερικό κόσμο, εμείς νιώθουμε ασφαλείς με το άτομο αυτό, μέσα στον κοινό μας παράδεισο. Ένα άτομο λοιπόν, χαρακτηρίζεται σαν αδελφή-ψυχή, όταν είναι ικανό να φέρει ζωή στη ζωή μας.
ν

Κάνοντας διαλογισμό

Καθόμαστε άνετα, κλείνουμε τα μάτια μας και παίρνουμε μερικές βαθιές αναπνοές. Καθώς ηρεμούμε, ερχόμαστε, σιγά-σιγά, σε μια κατάσταση χαλαρής επαγρύπνησης. Στη συνέχεια, φανταζόμαστε ότι συναντάμε την αδελφή μας ψυχή. Δεν χρειάζεται να φέρουμε στο μυαλό μας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αφήνουμε τη σκέψη μας ελεύθερη να μας φέρει οτιδήποτε.

Συγκεντρωνόμαστε στο κέντρο της ύπαρξής μας, το οποίο και αντιπροσωπεύει την αγάπη. Καθώς εισπνέουμε, συνδεόμαστε με την αδελφή -ψυχή. Καθώς εκπνέουμε, συνειδητοποιούμε την απέραντη αγάπη, χαρά και ολοκλήρωση που μας δίνει η σύνδεση αυτή. Παράλληλα, αποβάλλουμε όλες τις αρνητικές σκέψεις και αμφιβολίες που μας κατακλύζουν.

Βιώνουμε το δεσμό αγάπης που μας ενώνει με την αδελφή μας ψυχή, εναρμονιζόμαστε μαζί της και γινόμαστε ένα, αναγνωρίζοντας συγχρόνως την απόλυτη ευτυχία της ένωσης αυτής σε όλα τα επίπεδα: φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό.

Καθώς εξακολουθούμε να οραματιζόμαστε, κάνουμε τις εξής δηλώσεις: «Είμαι άξιος/α να συναντήσω την αδελφή μου ψυχή. Είμαι ικανός/ή να βιώσω την ικανοποίηση της εκπλήρωσης των βαθύτερων ονείρων μου αγάπης. Η αδελφή μου ψυχή και εγώ, είμαστε ένα».

Πριν ολοκληρώσουμε το διαλογισμό μας, αφιερώνουμε μερικά λεπτά στην απόλαυση της αρμονικής συνύπαρξής μας με την αδελφή-ψυχή και στην υπέροχη αύρα που μας διαποτίζει. Αφήνουμε την αίσθηση αυτή να πλανηθεί στο χώρο και σαν μαγνήτης να ελκύσει την αδελφή-ψυχή κοντά μας.
ν

Επόμενο: Οι περιπέτειες μιας σχέσης >

 


1 2 3

Translate this post