Το γεμάτο πίκρα πρόσωπο της Μισέλ Ομπάμα (vid)

Κατηγορία Κοινωνία

CELEBRITY NEWS

Posted by Youmagazine Staff

 

«Έγραψε» το γεμάτο πίκρα πρόσωπο της Μισέλ Ομπάμα, όταν η Μελάνια Τραμπ της έδωσε ένα δώρο αποχαιρετισμού.

Με το δώρο της Μελάνια στα χέρια, η Μισέλ Ομπάμα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει κάποιον για να το ξεφορτωθεί. Πηγή: ABC / Twitter
v

Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ που λέει ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις επιβεβαιώθηκε χθες στο πρόσωπο της πρώην Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα, όταν μαζί με τον σύζυγό της υποδέχτηκαν στο κατώφλι του Λευκού Οίκου το ζεύγος Τραμπ για την τελετή της ορκωμοσίας.
«Αυτό είναι ένα δώρο για εσάς», είπε χαμογελαστή η Μελάνια Τραμπ, δίνοντας στην Μισέλ Ομπάμα ένα τυλιγμένο πακέτο –μάλλον κάποιο κόσμημα– από τον οίκο Tiffany & Co.
Η Μισέλ Ομπάμα, που δεν περίμενε μια τέτοια χειρονομία, αιφνιδιάστηκε. Πήρε το δώρο μηχανικά στα χέρια της, αλλά δεν ήξερε τι να το κάνει, στριφογυρνώντας από ’δω κι από ’κει, φέρνοντας όλη τη συντροφιά σε αμηχανία.
Από τη δύσκολη θέση την έβγαλε ο Μπαράκ Ομπάμα, που πήρε από το χέρια της το πακέτο και το έδωσε σε έναν βοηθό.
ν

ν
Πολλοί βιάστηκαν να κατηγορήσουν –άδικα– την πρώην Πρώτη Κυρία, λέγοντας ότι δεν έχει τρόπους και ότι ποτέ δεν ήταν ανώτερης κλάσης.

ν


ν

Ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε τουλάχιστον να ανταλλάσσουν αστεϊσμούς, οι δύο Πρώτες Κυρίες είχαν σκληρά βλέμματα καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής. Photo: Reuters. Πηγή: Supplied
ν

Παρ’ όλο που όλα είναι εφήμερα και προσωρινά, είναι δύσκολο να κρύψει κάποιος τον πόνο που νιώθει όταν αποχωρίζεται κάτι πολύτιμο, μια θέση εξουσίας, ύστερα μάλιστα από τόσα χρόνια (οκτώ συνολικά) και από κυρίαρχος του κόσμου να ξεπέφτει στο πρώην και στο τέως. Όσο προετοιμασμένος ψυχολογικά κι αν είσαι, δεν το αντέχεις…
Το ίδιο συντριμμένος ήταν και ο Μπαράκ Ομπάμα, παρ’ όλο που το έκρυβε, το ίδιο και το ζεύγος Χίλαρυ και Μπιλ Κλίντον, που είδαν ξαφνικά την εξουσία να ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια τους.
Εδώ ίσως ταιριάζει αυτό που είπε κάποτε ο Μάρκος Αυρήλιος: «Να έχεις εξουσία πάνω στο μυαλό σου, όχι στα εξωτερικά πράγματα. Συνειδητοποίησέ το αυτό και θα γίνεις παντοδύναμος».

 


Translate this post