Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Αντόνιο Μπαντέρας

Κατηγορία Κοινωνία

CELEBRITIES

Youmagazine Newsroom

 

Ο ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στήθος κατά τη διάρκεια άσκησης.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από καρδιακό επεισόδιο. Image: Supplied
ν

Ο ΣΤΑΡ του Χόλυγουντ Αντόνιο Μπαντέρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο κοντά στο σπίτι του στο Σάρεϋ της Αγγλίας, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που τρόμαξε τον ίδιο και τους οικείους του.
Ο 56χρονος ηθοποιός έκανε ασκήσεις, όταν ένιωσε στο στήθος τρομερούς πόνους που τον άφησαν σχεδόν λιπόθυμο.
Αμέσως κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο Ισπανός ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον κράτησαν για παρακολούθηση μέχρι να διαπιστωθεί ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, το επεισόδιο συνέβη την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, αλλά έγινε γνωστό μόλις τώρα.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα της υγείας του.
Αμέσως μετά την πρόσφατη περιπέτειά του, ο Ισπανός σταρ, ο οποίος το 2014 χώρισε με τη Μέλανι Γκρίφιθ ύστερα από 18 χρόνια γάμου, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter με την τωρινή σύντροφό του, το μοντέλο Νικόλ Κέμπελ, 37 ετών.
ν


ν

Ο Μπαντέρας μετακόμισε από τις ΗΠΑ στην Αγγλία το 2015 και έκτοτε ζει σε μια εξοχική κατοικία στο Κομπάν, στα νότια του Λονδίνου, κάνοντας ποδήλατο και ιππασία στα γύρω δάση, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο του ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίων.
«Μου αρέσει να περιβάλλομαι από τη φύση», λέει ο πρωταγωνιστής των ταινιών Η μάσκα του Ζορό, Σρεκ και Ντεσπεράντο. «Λατρεύω να βλέπω τα ελάφια και τις αλεπούδες που επισκέπτονται τον κήπο μου».

 


Translate this post