Η Ιβάνκα Τραμπ σε μια προφητική φωτογράφηση

Κατηγορία Κοινωνία

CELEBRITIES

Posted by Youmagazine Staff

 

• Μια φωτογράφηση της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ για το περιοδικό Stuff το 2006, αποδείχνεται παράξενα προφητική.

• ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Μήπως αυτή η φωτογραφία από το 2006 προοιώνιζε την νίκη του πατέρα της Ιβάνκα στις προεδρικές εκλογές; Πηγή: News media
v
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ εκείνη, πριν από 10χρόνια, η Ιβάνκα Τραμπ ήταν 25 ετών και μοντέλο, όταν δέχτηκε να φωτογραφηθεί για το ανδρικό περιοδικό Stuff. Αυτή η φωτογράφηση έμελλε να αποδειχτεί προφητική, καθώς η Ιβάνκα διάλεξε να ποζάρει σε ένα χώρο που δημιουργούσε μια σύνδεση ανάμεσα στην οικογένεια Τραμπ και την προεδρία.
Στη φωτογράφηση του 2006, η μεγαλύτερη κόρη Τραμπ, ντυμένη με ένα πολύ φανταχτερό χρυσό φόρεμα, ποζάρει πάνω σε ένα γραφείο που φέρει μια μεταλλική πινακίδα με την ένδειξη “ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ”.
Πάνω στο γραφείο βρίσκεται επίσης ένας αστρολάβος στο σχήμα της παγκόσμιας σφαίρας.
Προφανώς το έκανε ως ένδειξη τιμής για το γεγονός ότι την εποχή εκείνη ανέλαβε τη θέση της αντιπροέδρου στο τομέα των ακινήτων στην εταιρεία Trump Productions, αλλά δεν μπορεί κανείς να αποφύγει την απόκοσμη σύνδεση με το μέλλον, έτσι όπως διαμορφώθηκε με την εκλογή του Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.
ν
Ποιος μπορούσε να φανταστεί το 2006 ότι η πινακίδα μιας διακοσμητικής θέσης στις επιχειρήσεις του Τραμπ προέλεγε το μέλλον της οικογένειας; Πηγή: News media
v
Την εποχή εκείνη η Ιβάνκα, κόρη του Τραμπ από τον γάμο του με την Ιβάνα Τραμπ, εμφανιζόταν συχνά μαζί με τον πατέρα της και τον νεώτερο αδελφό της στο διαγωνιστικό ριάλιτι “The Apprentice” του Μαρκ Μπαρνέτ.
v
Η Ιβάνκα σε δύο εξώφυλλα του περιοδικού Stuff, το 2006 και το 2009. Πηγή: News media
v
Όπως ανέφερε τότε το περιοδικό Stuff, η Ιβάνκα, γεννημένη στις 30 Οκτωβρίου 1981, «είναι ένα αληθινό κορίτσι Σκορπιός, και το δείχνει με τις προτιμήσεις της στο ντύσιμο και με τον τρόπο ζωής της».
«Έχοντας τη Σελήνη στον Τοξότη», συνέχιζε το άρθρο, «η Ιβάνκα λάμπει και μας δείχνει πώς είναι μια γυναίκα-κτήτορας που δεν φοβάται να δείξει την θηλυκότητά της και να τη χρησιμοποιήσει όταν χρειαστεί».
v
Νεώτερη σε φωτογράφηση ανδρικού ημερολογίου. Πηγή: News media
v
Και το άρθρο του 2009 κατέληγε λέγοντας ότι αξίζει να την παρακολουθεί κανείς, γιατί είναι μια γυναίκα που θα βρίσκεται στο προσκήνιο «για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!»
Πράγματι, τον Μάρτιο του 2017, η Ιβάνκα Τραμπ διορίστηκε σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, χωρίς όμως να λαμβάνει μισθό.
Η Ιβάνκα Τραμπ ασκεί αυξανόμενη επιρροή στον πατέρα της ως σύμβουλος, ενώ ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ είναι επίσης άτυπος σύμβουλος με μεγάλη επιρροή στον κύκλο του Τραμπ.

 


Translate this post