Τα ζώα είναι πιο εύγευστα όταν τα… σκοτώνεις ο ίδιος!

Κατηγορία Περιβάλλον, Κοινωνία

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τη δήλωση αυτή έκανε ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, μιλώντας για το κυνήγι που είναι το αγαπημένο του σπορ.

22gj2143g32g535g26526

Photo: Facebook / Mark Zuckerberg
v

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ του Facebook αποκάλυψε την αγάπη του για το κυνήγι και το ψάρεμα κατά τη διάρκεια ενός μπάρμπεκιου με φίλους στην πίσω αυλή του σπιτιού του, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun.
Ο μεγαλοεπιχειρηματίας του Διαδικτύου κάλεσε τους φίλους του την Κυριακή το απόγευμα στο σπίτι του, για να δούνε το προεδρικό debate μεταξύ Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, και για να φάνε μπριζόλες και παϊδάκια.
Αναφερόμενος στις ικανότητές του στο ψήσιμο κρεάτων, έκανε στους φίλους του την παρακάτω απίστευτη δήλωση, που φανερώνει ελάχιστο σεβασμό στον απειλούμενο κόσμο των ζώων.
Η συζήτηση άνοιξε όταν ένας φίλος του ισχυρίστηκε ότι ο καπνιστός σολομός είναι το καλύτερο φαγητό.
v

42gj2143g32g535g26526

Photo: Facebook / Mark Zuckerberg
v

«Δεν έχεις ιδέα» είπε ο Ζάκερμπεργκ, μιλώντας στην κάμερα που τους βιντεοσκοπούσε. «Ο καπνιστός σολομός είναι καλός, αλλά δεν είναι τόσο νόστιμος όσο τα παϊδάκια και οι μπριζόλες».
Και συνέχισε: «Αυτό όμως είναι η μισή νοστιμιά. Το κρέας είναι ακόμη καλύτερο όταν έχεις κυνηγήσει και σκοτώσει το ζώο εσύ, πριν το μαγειρέψεις, πηγαίνοντας ας πούμε για κυνήγι αγριογούρουνου. Τότε είναι που αποκτά πραγματικά καλή γεύση».
Εκτός από τους φίλους του, παρούσα ήταν και η σύζυγός του Priscilla Chan και η κόρη τους Maxima. Το βίντεο αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Ζάκερμπεργκ στο Facebook.
v

v
Το 2011 ο Ζάκερμπεργκ είχε πει πως αποτελούσε γι’ αυτόν «προσωπική πρόκληση» το να τρώει κρέας μόνο από ζώα που είχε σκοτώσει ο ίδιος.
«Τρώω μόνο υγιεινά φαγητά. Και έχω μάθει πολλά για τη βιώσιμη γεωργία και την εκτροφή των ζώων «, είχε πει στο περιοδικό Fortune εκείνη την εποχή. «Είναι εύκολο να πάρετε το φαγητό που τρώμε έτοιμο, όμως μπορούμε να τρώμε καλά πράγματα καθημερινά».

 


Translate this post